Carat: de top in diamant boor- en zaagmachines

Of u nu een houtzaagmachine nodig heeft, een steenzaagmachine, een vloerenzaag, een doorslijper of ‘gewoon’ een boormachine: met Carat maakt u altijd een goede keuze. Naast de machines van het merk Carat heeft Visser & Visser ook een uitgebreid assortiment aan Carat diamantzaagbladen, diamantboren en boorstatieven.

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE CARAT BOOR- EN ZAAGMACHINES?

Uitgebreid advies of een vrijblijvende demonstratie.

Neem contact op

De Carat boor- en zaagmachines

De Carat diamantboormachines zijn bij uitstek geschikt voor het boren in (gewapend) beton en andere harde materialen. De diamantboormachines geven een perfecte dosering van de waterkoeling en zijn beschermd tegen overbelasting. Wanneer u een diamantboorstatief gebruikt, heeft u minder kracht nodig bij het boren, heeft u een groter boorbereik en verlengt u de levensduur van de diamantboor. Visser & Visser levert losse diamantboorstatieven, maar heeft ook complete diamantboorsystemen in het assortiment. Hierbij zijn de diamantboormachine en het bijbehorende statief zorgvuldig op elkaar afgestemd.

Daarnaast vindt u bij Visser & Visser een ruime keuze in Carat steenzaagmachines en vloerenzaagmachines. Steen, beton, tegels, dakpannen: u kunt het zo gek niet verzinnen of de steenzaagmachines van Carat kunnen het aan.

DIAMANTBOREN EN ZAAGBLADEN: RUIM ASSORTIMENT

De Carat diamantboren zijn ideaal voor het boren met waterkoeling in (gewapend) beton, steen en asfalt. De diamantboor is laser gelast, dus 100% garantie tegen tandbreuk. Naast losse diamantboren hebben wij ook een complete set Carat diamantboren EMSET Master voor nat gebruik.

En natuurlijk bent u ook voor adapters voor diamantboren bij Visser & Visser aan het juiste adres. Naast diamantboren levert Carat ook diamantzaagbladen voor zowel nat als droog zagen.

EEN CARAT ZAAGMACHINE HUREN

Heeft u een Carat steenzaagmachine of vloerenzaagmachine slechts voor een korte periode nodig, of wilt u een machine eerst uitproberen voordat u overgaat tot aanschaf?

Bij Visser & Visser kunt u verschillende modellen huren. Ook handig als uw eigen machine hersteld of onderhouden wordt bij onze servicedienst.

Verhuur

WIJ GEVEN U GRAAG ADVIES

Of het nu gaat om een boor- of zaagmachine, of het juiste zaagblad: uiteraard helpen wij u graag bij het maken van de goede keuze.

Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar!

Neem contact op
BEKIJK ONZE KEUZES

Carat: de top in diamant boor- en zaagmachines

p1938-doneerring

“kalibratie”