Afzetskigaas

Bij sommige projecten is het van belang dat u afzetgaas gebruikt. Gelukkig kunt u bij Visser & Visser terecht voor veel producten die tijdens uw klus van pas komen en zo ook voor afzetgaas. Dankzij onze betrouwbare levering kunt u dit afzetgaas ook nog eens spoedig bij u thuis verwachten. Op zoek naar advies op maat? Ook dat is mogelijk bij Visser & Visser. Dankzij onze ruime ervaring in de huidige branche kunnen we u altijd van een passend antwoord, passende oplossing of passend advies voorzien. Bestel uw afzetgaas vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een terrein afzetten met afzetgaas en een afzetpaal

Als u een terrein wilt afzetten zodat u in alle rust uw werkzaamheden kunt uitvoeren, is het slim om te kiezen voor afzetgaas van Visser & Visser. Ons afzetgaas is per rol van vijftig meter verkrijgbaar. Dit afrasteringsnet is gemaakt van gerecyclede HDPE. Met een hoogte van 100 cm weet iedereen dat het betreffende terrein om een reden is afgezet. Dit afrasteringsgaas kunt u het beste bestellen in combinatie met een afzetpaal. Deze afzetpaal is 125 cm lang en perfect als vast punt voor kunststof gaas of skigaas. Deze paal is voorzien van een U-beugel. Dat wil zeggen dat dit skigaas nog een stuk makkelijker te bevestigen is. Plaats uw afzetpaal na elke 250 cm om een correcte en stevige afscheiding te creëren!

Afzetgaas gebruiken tijdens uw project

Tijdens sommige werkzaamheden is het verstandig dat iedereen in de omgeving weet dat het terrein is afgesloten. Op openbare terreinen is dit zelfs verplicht. Zorg er daarom altijd voor dat u in het bezit bent van afzetgaas om het terrein waar u uw werkzaamheden uit gaat voeren, correct is afgezet. Door uw afzetgaas bij Visser & Visser te bestellen, mag u dit spoedig verwachten en kunt u dus binnen no time aan de slag met uw werkzaamheden. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van afrasteringsnet? Neem dan gerust contact op met onze specialistische medewerkers!

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over afzetgaas of andere afzetmaterialen van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u het gaas bestelt dat geschikt is voor uw volgende project!

Afzetgaas kopen bij Visser & Visser

Afzetgaas kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw gaas bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda