Steenknippers - bouw

Een goede steenknipper is in de bouw vrijwel onmisbaar voor het op maat brengen van stenen. Wanneer u een bouwklus heeft, dan kunt u met een professionele steenknipper bouw tegels, stenen en klinkers makkelijk, snel en nauwkeurig op het gewenste formaat knippen. Dankzij de steenknipper bouw hoeft u geen gebruik meer te maken van een slaghamer en kunt u uw muren secuur opmetselen en tegelvloeren netjes aanleggen. Bent u benieuwd naar de steenknippers bouw uit onze webshop? Bekijk deze pagina dan snel en vindt de steenknipper bouw die u voor uw project nodig heeft.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoe werkt een steenknipper bouw?

We krijgen vaak van mensen de vraag: ‘Hoe werkt een steenknipper bouw nu eigenlijk’? Het antwoord hierop is eenvoudig. Plaats de steenknipper op een stabiele ondergrond en zet de knip-arm omhoog. Vervolgens kunt u het mes op de gewenste hoogte instellen. Daarna legt u de steen, klinker of tegel in de juiste positie op de tafel. Dit kan bijvoorbeeld recht of onder een hoek naar wens om de hoek af te snijden. Nu hoeft u alleen nog maar de knip-arm naar beneden te duwen om de steen, klinker of tegel te kunnen knippen. Op deze manier knipt u de stenen precies af in het formaat dat u wenst.

Het assortiment van Visser & Visser

Wilt u met weinig inspanning en kracht stenen en klinkers snijden? Dan kunt u gebruik maken van de stenenknipper van het merk Almi. Deze Almi steenknipper bouw wordt het meest ingezet voor het snel en goed knippen van kalkzandstenen, maar is ook geschikt om grote tegels van het hardste materiaal door te knippen. De steenknipper bouw beschikt over een vast vierkantmes en kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. De speciale draagplaten en transportbaan zijn ideaal om de steenblokken te transporteren. Door de verlengde hefboom en met de geïntegreerde Easy Cutting Power technologie kost het u weinig inspanning om de stenen te knippen. De Almi steenknipper bouw is dan ook een ideale knipper voor diverse soorten stenen.

Ook het hoogwaardige merk Revo biedt u een betrouwbare en krachtige stenenknipper bouw. Deze Quicksplitter Waalformaat en de bijbehorende Quicksplitter messen zijn bij Visser & Visser voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. De machine wordt gebruikt voor het vierzijdig knippen van voornamelijk gevelstenen. Uw stenen of klinkers zijn binnen een handomdraai secuur op het juiste formaat gesneden. Deze knipper is minder uitgebreid dan de variant van Almi, maar door zijn compacte formaat alsnog erg handig voor het gebruik bij kleinere (gevel)stenen.

Welke steenknipper heeft u nodig?

Om goed in beeld te krijgen welke steenknipper u nodig heeft, adviseren wij u de duidelijke productomschrijvingen van de machines door te nemen. Door het lezen van de productspecificaties kunt u de steenknippers bouw uit ons assortiment goed vergelijken en wordt vanzelf duidelijk welke steensnijder bij uw klus past. Heeft u vooral een knipper nodig voor het aanleggen van bestratingen? Onder de categorie bestrating vindt u veel meer tegelknippers en steenknippers. Ook als u stenen liever zaagt in plaats van knipt, bent u bij ons aan het juiste adres. In de categorie Diamant vindt u de beste steenzaagmachines die vandaag de dag te koop zijn.  

Steenknipper bouw online bestellen

Wilt u graag een professionele steenknipper bouw kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. In ons online assortiment hebben wij altijd de juiste steenknippers voor de bouw. Gaat u voor het compacte Quicksplitter waalformaat model, of heeft de uitgebreide Almi steenknipper uw voorkeur? Door de snelle levering kunt u binnen enkele werkdagen al beginnen met uw project. Koop dus nu uw nieuwe steenknipper bouw bij Visser & Visser!

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer te weten komen over de steenknippers bouw? Wij voorzien u graag van deskundig advies. Met ruim vijftig jaar ervaring in deze branche weten onze specialisten alles over de verschillende knippers en waar u bij uw aankoop op moet letten. U kunt iedere werkdag en op zaterdagmorgen contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 076 – 541 5073. U kunt ook een e-mail sturen naar info@visserbreda.nl. We helpen u graag verder!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”