Brandstof trilplaten

Een trilplaat is essentieel voor elke professionele stratenmaker: door het zandbed vooraf goed te verdichten, voorkomt u verzakking van de bestrating. Visser & Visser heeft een uitgebreid aanbod trilplaten van het topmerk Weber MT. Naast onze innovatieve elektrische modellen vindt u ook de traditionele brandstof trilplaten nog in ons assortiment.

Winactie: koop nu een Weber trilplaat en maak kans op een Weber Original Kettle E-5730 houtskool barbecue! Klik hier voor de actievoorwaarden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar de beste trilplaat voor bestrating?

Bij Visser & Visser vindt u de ideale trilplaat voor uw bestratingsprojecten. Een trilplaat is onmisbaar voor het effectief verdichten van het zandbed onder de bestrating. Nadat de bestrating is gelegd, biedt een trilplaat de mogelijkheid om deze stevig aan te drukken zonder schade aan te brengen aan de nieuwe stenen. Wilt u nog niet overstappen op de elektrische modellen of zoekt u naar een specifiek model? Natuurlijk kunt u bij Visser & Visser ook nog steeds terecht voor de brandstof trilplaten. Wij bieden zowel benzine als diesel trilplaten, waarmee u verzekerd bent van een professioneel resultaat.

Als u een brandstof trilplaat wilt kopen

Wilt u een brandstof trilplaat kopen, dan zult u bij Visser & Visser zeker slagen. Voor efficiënte verdichting van de ondergrond, vooral bij bestratingsklussen, is een trilplaat onontbeerlijk. Nadat u uw bestrating heeft gelegd, zorgen onze trilplaten voor een solide en strak aangedrukte basis. Deze machines bieden uitzonderlijke prestaties zonder de pas gelegde bestrating te beschadigen, wat natuurlijk ook geldt voor de brandstof trilplaten.

Weber MT staat wereldwijd bekend om hun hoogwaardige, handgeleide verdichtingsmachines. Bij Visser & Visser heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment van deze professionele brandstof trilmachines. Alle producten van Weber MT, zoals trilplaten, trilstampers en trilwalsen, blinken uit in robuustheid, kracht, gebruiksgemak en kwaliteit.

Geeft u toch de voorkeur aan een emissievrij model? Naast de traditionele brandstof trilplaten heeft u nu bij Visser & Visser ook ruime keuze in professionele elektrische trilmachines van dit A-merk.

Ontdek de bodemverdichters van Visser & Visser

De efficiënte en compacte Weber MT brandstof trilplaten van Visser & Visser zijn een uitstekende keuze voor zowel stratenmakers als hoveniers. Voor meer veeleisend werk biedt de CR-klasse van Weber MT uitkomst. Deze hoogwaardige trilplaten voor benzine of diesel, zijn voorzien van voor- en achteruit functies. Deze machines zijn perfect voor intensieve bodemverdichting bij grootschalige funderingswerken en in de wegen- en stratenbouw.

Voor de lichtere klussen is de compacte Weber trilstamper een uitstekend alternatief. Deze trilstamper staat bekend als een van de meest betrouwbare in zijn soort. Dankzij het lage gewicht is deze makkelijk te hanteren op de werkplek. Daarnaast is deze trilstamper voorzien van een draagbeugel, looprol en een optioneel wielstel, wat het gebruik, het transport en het laden vergemakkelijkt. Uniek is dat de Weber trilstampers minimale trillingen overbrengen op de gebruiker. Dit onderscheidt de Weber MT trilstampers van andere merken op de markt.

Trilplaat voor zorgenloos aantrillen van bestrating

Eenmaal gelegde tegels of straatstenen moeten zorgvuldig worden aangetrild om verschuiving te voorkomen. Speciaal voor dit doel heeft Weber MT tegeltrillers ontwikkeld die ideaal zijn voor looppaden, terrassen, pleinen of parken waarbij grote of waardevolle tegels worden gebruikt.

Met de Weber VPR 700 tegeltriller kunt u geplaatste tegels en stenen zonder schade aantrillen. Deze machine is meer dan een standaard trilplaat; het is een trilwals. De tegeltriller is uitgerust met vier ronde stalen walsen, bekleed met een duurzame, kleurloze PU-kunststof laag. De trilwals rolt soepel over het materiaal, waardoor gevoelige of dunne betontegels voorzichtig op hun plek worden getrild en stevig in hun bed worden gedrukt. Dit minimaliseert de kans op scheuren of breuken aan de hoeken en randen van de tegels.

Bestel uw brandstof trilplaat vandaag nog

Wilt u een op benzine of diesel lopende trilplaat of trilstamper kopen? Ontdek de voordelen van een brandstof trilplaat van Visser & Visser. Bestel eenvoudig online, of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen op 076 – 541 5073 of mailen naar info@visserbreda.nl. Kies voor de beste kwaliteit en service, kies voor Visser & Visser.

Heeft u deskundig advies nodig?

Heeft u vragen over onze Weber MT trilplaten, of bent u benieuwd welk model het beste past bij uw werkzaamheden? Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector is Visser & Visser uw betrouwbare adviseur. Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van professioneel advies. Neem contact op via info@visserbreda.nl, of bel ons op werkdagen op 076 – 541 5073. We helpen u graag verder!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”