Sneeuwschuivers

Staat de winter voor de deur? Zorg dat er een goede sneeuwschuiver voorhanden is! Voor sneeuwschuivers bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Voor het sneeuwvrij maken van kleine paadjes of stoepen, is een eenvoudige kunststof sneeuwschuiver prima. Maar ook voor het sneeuwruimen van grotere terreinen zijn er uitstekende oplossingen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voorkom uitglijders

Het weer wordt in ons land steeds extremer. Dat betekent dat we tijdens de wintermaanden zomaar weer eens verrast kunnen worden met een dik pak sneeuw. Daarbij wilt u natuurlijk voorkomen dat mensen een flinke uitglijder maken op uw terrein. Dankzij de sneeuwschuiver zijn uw paden, stoepen en wegen eenvoudig en snel sneeuwvrij te maken. Met de sneeuwschuiver, herkenbaar aan zijn brede schep aan de voorkant, schuift u de sneeuw van de ene naar de andere plek; een plek waar niemand er last van heeft natuurlijk!

Sneeuwschuiver met steel

De meest bekende sneeuwschuiver is de kunststof sneeuwschuiver met steel en handvat. Bij Visser & Visser leveren wij verschillende kwaliteiten en formaten. De kunststof sneeuwschuiver met steel is bij uitstek geschikt voor kleinere oppervlaktes. Wilt u alleen een paadje of stoep sneeuwvrij kunnen maken? Dan is de kunststof sneeuwschuiver een prima gereedschap om bij de hand te houden.

Metalen sneeuwschuiver

Naast de kunststof sneeuwschuiver kunt u bij ons ook terecht voor de robuuste sneeuwschuiver metaal. Het metaal is gegalvaniseerd, zodat u er jaren mee kunt doen. Het voordeel van een metalen sneeuwschuiver is dat het metaal minder makkelijk scheurt dan kunststof. Ook lijdt de sneeuwschuiver metaal er niet onder als deze een aantal zachte winters achter elkaar in de hoek blijft staan.

Strakschuif: de sneeuwschuiver op wielen

Daarnaast zijn er ook sneeuwschuivers op wielen. Deze maken het sneeuwschuiven een stuk gemakkelijker en vooral comfortabeler. Deze ‘Strakschuif’ sneeuwschuiver is gebaseerd op het ontwerp van de Strakvlak egalisatieschuif. Met deze sneeuwschuiver op wielen maakt u paden en wegen eenvoudig en pijlsnel sneeuwvrij. Het blad van deze sneeuwschuiver op wielen heeft een breedte van maar liefst 120 cm, is van duurzaam metaal en voorzien van een Easystrip voor een goede glijbeweging. Het wielstel zorgt voor een perfecte balans van de sneeuwschuiver waardoor deze makkelijk te besturen is. De wielen hebben een prettig en grof profiel, zodat ze minder snel wegglijden. De duwstang is in verschillende posities te plaatsen. Sneeuw verwijderden met deze sneeuwschuif op wielen is daardoor niet belastend voor uw rug. De Strakschuif sneeuwschuiver is dan ook ideaal om grotere oppervlaktes handmatig sneeuwvrij te maken zonder dat het zweet op uw rug komt te staan.

Sneeuwschuiver kopen?

Wilt u een sneeuwschuiver kopen, of bent u op zoek naar andere middelen voor gladheidbestrijding? Dan heeft u nu het juiste adres gevonden. Kijk snel in onze webshop voor de mogelijkheden. Een sneeuwschuiver vandaag bestellen, betekent vaak de volgende dag al in huis.

Zeker in de winter hebben wij altijd voldoende sneeuwschuivers op voorraad. Maar let op: houdt de gladheid lang aan, dan kan de voorraad snel slinken. Helaas kan het voorkomen dat we dan toch tijdelijk nee moeten verkopen. Gelukkig kunnen wij u dan ook andere oplossingen bieden, zoals een zoutstrooier, een graanschep of een goede kwaliteit bezem.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt tijdens werkdagen direct telefonisch contact opnemen via 076 541 5073. Buiten kantoortijd? Stel dan uw vraag gemakkelijk via het contactformulier  op onze website of stuur een mail naar info@visserbreda.nl. Wij helpen u graag!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”