Sneeuwschuivers

Staat de winter voor de deur? Wees voorbereid en zorg dat er een goede sneeuwschuiver voorhanden is. Bij Visser & Visser bent u hiervoor aan het juiste adres. Gaat het om het sneeuwvrij maken van een klein paadje, dan kunt u volstaan met het meest eenvoudige kunststof model. Maar ook voor de grotere terreinen hebben wij de ideale oplossing die sneeuwruimen comfortabel maakt. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voorkom uitglijders

Het weer wordt in ons land steeds extremer. Dat betekent dat we tijdens de wintermaanden zomaar weer eens verrast kunnen worden met een dik pak sneeuw. Daarbij wilt u natuurlijk voorkomen dat mensen een flinke uitglijder maken op uw terrein. Dankzij de sneeuwschuiver zijn uw paden en wegen eenvoudige en snel sneeuwvrij. Met de sneeuwschuiver, herkenbaar aan zijn brede schep aan de voorkant, schuift u de sneeuw van de ene naar de andere plek; een plek waar niemand er last van heeft natuurlijk!

Sneeuwschuiver met steel

De meest bekende sneeuwschuiver is de kunststof sneeuwschuiver met handvat en houten steel. Bij Visser & Visser leveren wij verschillende kwaliteiten en formaten. De kunststof sneeuwschuiver is bij uitstek geschikt voor kleinere oppervlaktes. Wilt u af en toe alleen een paadje sneeuwvrij kunnen maken? Dan is de kunststof sneeuwschuiver een prima gereedschap om bij de hand te houden.

Metalen sneeuwschuiver

Naast de kunststof sneeuwschuiver kunt u bij ons ook terecht voor de robuuste sneeuwschuiver metaal. Het metaal is gegalvaniseerd, zodat u er jaren mee kunt doen. Het voordeel van een metalen sneeuwschuiver is dat het metaal minder makkelijk scheurt dan kunststof. Ook lijdt de sneeuwschuiver er niet onder als deze een aantal zachte winters achter elkaar in de hoek blijft staan.

Strakschuif: de sneeuwschuiver op wielen

Daarnaast zijn er ook sneeuwschuivers met wielen. Deze maken het sneeuwschuiven een stuk gemakkelijker en vooral comfortabeler. Deze ‘Strakschuif’ sneeuwschuiver is gebaseerd op het ontwerp van de Strakvlak egalisatieschuif. Met deze sneeuwschuiver op wielen maakt uw paden en wegen eenvoudig en pijlsnel sneeuwvrij. Het sneeuwschuifblad heeft een breedte van maar liefst 120 cm, is van duurzaam metaal en voorzien van een Easystrip voor een goede glijbeweging. Het wielstel zorgt voor een perfecte balans van de sneeuwschuiver waardoor deze makkelijk te besturen is. De wielen hebben een lekker profiel, zodat ze minder snel wegglijden. De duwstang is in verschillende posities te plaatsen. Sneeuw verwijderden met deze sneeuwschuif op wielen is daardoor niet belastend voor uw rug.

De Strakschuif sneeuwschuiver is dan ook ideaal om grotere oppervlaktes handmatig sneeuwvrij te maken zonder dat het zweet op uw rug komt te staan.

Sneeuwschuiver kopen?

Bent u op zoek naar een sneeuwschuiver of andere gladheidbestrijding apparatuur? Dan heeft u nu het juiste adres gevonden. Kijk snel in onze webshop voor de mogelijkheden. Een sneeuwschuiver vandaag bestellen, betekent vaak de volgende dag al in huis. In de winter proberen wij altijd voldoende sneeuwschuivers op voorraad te hebben. Helaas kan het voorkomen dat we toch tijdelijk nee moeten verkopen. Gelukkig kunnen wij u dan ook andere oplossingen bieden, zoals een zoutstrooier, een graanschep of een goede kwaliteit bezem. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact op, wij helpen u graag!

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo