Afzetmaterialen

Afzetmaterialen kunnen worden ingezet op plaatsen waar een bepaald gebied afgebakend en afgezet dient te worden, bijvoorbeeld omdat het te gevaarlijk is om het gebied te betreden. Dankzij een juist gebruik van geschikt afzetmateriaal kunnen gevaarlijke situaties, ongelukken en daarmee gepaard gaand lichamelijk letsel worden voorkomen. Ongelukken die dankzij het gebruik van degelijk afzetmateriaal helemaal niet hadden hoeven gebeuren. Omdat de kleuren rood en wit bij veel mensen het gevoel oproepen van gevaar, zijn dit ook de kleuren die veelal voor het maken van afzetmateriaal gebruikt worden.

Afzetmateriaal voor alle afzetwerkzaamheden

Afzetmateriaal kan voor verschillende afzetwerkzaamheden worden ingezet. Bijvoorbeeld tijdens diverse wegwerkzaamheden, wanneer er een boom op de weg is gewaaid die eerst aan de kant moet worden geruimd of wanneer er asbest verwijderd moet worden. Voor iedere situatie is er wel een geschikt soort afzetmateriaal. Zo kan afzetband gebruikt worden om aan te geven dat bepaalde bomen geteisterd worden door eikenprocessierupsen die ook bij mensen voor behoorlijk wat ongemak kunnen zorgen. Daarnaast is er ook afzetband te koop om aan te geven dat de grond verontreinigd is of dat er asbest aanwezig is.

Weg afzetmateriaal

Verreweg het meeste afzetmateriaal wordt gebruikt tijdens wegwerkzaamheden. Denk hierbij aan barriers, geleidebakens, afzethekken, en verkeerskegels. Een barrier is een kunststof afzetmateriaal dat gevuld kan worden met water of zand. Hierdoor blijft de barrier goed op zijn plek staan. Indien de barriers niet in gebruik en dus niet gevuld zijn kunnen ze eenvoudig worden gestapeld om ruimte te besparen. Geleidebakens bestaan uit een zeer robuuste en stapelbare kunststof voet en een eveneens stapelbaar bovendeel met reflecterende rode en witte vlakken die voldoen aan de wettelijke eisen. Hierdoor kunnen de geleidebakens zowel overdag als ’s nachts worden ingezet. Bij ons kunt u bovendien verschillende soorten verkeerskegels kopen. Met deze kegels heeft u binnen mum van tijd een gebied afgezet. Tot slot verkopen wij tevens de alom bekende afzethekken, van verkeershekken tot dranghekken in diverse afmetingen. 

Overig materiaal voor wegafzetting

Naast afzetbanden en weg afzetmateriaal bent u bij Visser & Visser ook aan het juiste adres voor andere soorten afzetmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan afzetskigaas, afzetkettingen, afzetpalen en beugels en sleutels zoals anti-diefstalsleutels en anti-parkeerpaalsleutels. Met afzetskigaas, in combinatie met afzetpalen voor skigaas, kunt u snel een gebied afzetten met gaas. Afzetkettingen kunt u bij ons kopen per strekkende meter of per bundel en kunt u met behulp van karabijnhaken, die los te koop zijn, eenvoudig bevestigen aan bijvoorbeeld afzetpalen. Met een anti-parkeerpaal kunt u een doorgang versperren zodat men bijvoorbeeld niet ongewenst op uw terrein parkeert. Door gebruik te maken van een anti-parkeerpaalsleutel kunt u zelf de anti-parkeerpaal op ieder gewenst moment weer openen en neerklappen. Onder het kopje ‘overige afzetmaterialen’ vindt u tot slot vouwdriehoeken en slagboomsluitingen.

Afzetmateriaal kopen bij Visser & Visser

Wilt u ook graag afzetmateriaal kopen? Bij Visser & Visser vindt u een zeer ruim assortiment aan wegbebakening producten, zodat er altijd wel een geschikt afzetmateriaal voor uw specifieke situatie tussen zit. Neem zelf eens een kijkje en plaats uw bestelling eenvoudig en snel online in onze webshop. Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd en de betaling heeft afgerond, gaan wij zo snel mogelijk met uw bestelling aan de slag. Wij streven naar een afhandeling binnen 48 uur. Heeft u klachten, vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”