Jerrycan 10 liter

Bent u op zoek naar een jerrycan 10 liter? Bij Visser & Visser hebben we ruim aanbod van verschillende jerrycans. De jerrycan 10 liter is licht van gewicht en u kunt u er allerlei verschillende brand- en vloeistoffen veilig in opslaan. Bent u benieuwd naar ons hele aanbod jerrycans 10 liter? Bekijk dan snel deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diverse materialen

Visser & Visser heeft jerrycans van verschillende materialen in het assortiment. Allereerst hebben we de kunststoffen variant. Deze zijn prima te gebruiken voor water, diesel, benzine, olie of een andere vloeistof. Met de draaidop en handige schenktuit kunt u de vloeistof eenvoudig overschenken. Heeft u gevaarlijke vloeistoffen die u wilt opslaan? Dan is de stalen jerrycan 10 liter de perfecte oplossing. Dankzij het onverwoestbare staal kan de vloeistof niet uit de jerrycan lekken. Daarnaast beschikt stalen jerrycan 10 liter over een veiligheidsbout. Hierdoor kan de jerrycan niet onbedoeld open gaan. Zowel de binnen- als de buitenzijde zijn gecoat met een vloeistofbestendige lak.

Accessoires jerrycans 10 liter

Wilt u vloeistoffen veilig vanuit uw stalen jerrycan overschenken? Gebruik dan de handige schenktuit die bestaat uit flexibel metaal. Deze past op alle stalen jerrycans, dus ook op de jerrycan 10 liter.

Geschikt voor verschillende vloeistoffen

De jerrycan 10 liter kunt u gebruiken voor verschillende vloeistoffen. Bent u vaak op de weg? Dan kan het handig zijn om de jerrycan 10 liter te vullen met benzine, diesel, water of olie. Wanneer u kampt met benzinetekort en er geen benzinestation in de buurt is, bent u maar wat blij dat u de jerrycan gevuld heeft. Ook voor gereedschappen en machines die aangedreven worden door benzine of diesel is een jerrycan 10 liter ideaal. U vult de opslagtank van uw gereedschap eenvoudig bij met een handige schenktuit.

Jerrycan 10 liter kopen bij Visser & Visser

Wilt u een jerrycan 10 liter kopen? Of bent u op zoek naar een andere maat jerrycan, of wilt u jerrycans met kraan? Wat voor jerrycan u ook zoekt, u bent bij Visser & Visser aan het juiste adres! Zo hebben we jerrycans 5 liter, jerrycans 10 liter en zelfs jerrycans 20 liter in het assortiment. Ook heeft u de keuze uit jerrycans van verschillende materialen. Voor vloei- en brandstoffen is een kunststof jerrycan 10 liter prima om te gebruiken. Wilt u gevaarlijke stoffen transporteren? Dan is een stalen jerrycan de juiste keuze. Hiermee weet u zeker dat er geen lekkage optreedt en kunt u de vloeistof veilig vervoeren. Wanneer u de jerrycan 10 liter bij Visser & Visser koopt, profiteert u van verschillende voordelen. Doordat wij al meer dan 50 jaar ervaring hebben, kunnen wij u in iedere situatie van het juiste advies voorzien. Heeft u besteld? Dan kunt u uw jerrycan al binnen enkele dagen thuis verwachten. Koop dus nu uw jerrycan 10 liter bij Visser & Visser!

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over de jerrycan 10 liter, de vloeistoffen die u er in kunt opslaan of vragen over de andere jerrycans in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Zij helpen u graag verder!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”