Jerrycan 10 liter

Bent u op zoek naar een jerrycan 10 liter? Bij Visser & Visser hebben we ruim aanbod van verschillende jerrycans. Zo hebben we jerrycans van 5 liter, 10 liter en zelfs van 20 liter in het assortiment. De jerrycan 10 liter is licht in gebruik en met een inhoud van 10 liter kunt u er allerlei verschillende brand- en vloeistoffen in opslaan. Wanneer u deze meeneemt in uw voertuig, weet u zeker dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. U vult de brand- of vloeistof eenvoudig bij met de schenktuit en u kunt uw weg weer vervolgen. Ook kunt u de jerrycan in uw werkplaats, tuinhuisje, klushok etc. bewaren. Bent u benieuwd naar ons hele aanbod? Bekijk dan snel deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diverse materialen en accessoires

Visser & Visser heeft jerrycans van verschillende materialen in het assortiment. Allereerst hebben we de kunststoffen variant. Deze zijn prima te gebruiken voor water, diesel, benzine, olie of een andere vloeistof. Met de draaidop en handige schenktuit kunt u de vloeistof eenvoudig overschenken. Heeft u gevaarlijke vloeistoffen dat u wil opslaan? Dan is de stalen jerrycan 10 liter de perfecte oplossing. Door het stalen materiaal kan de vloeistof niet gaan lekken. Daarnaast beschikt deze over een veiligheidsbout, waardoor de jerrycan niet onbedoeld geopend kan worden. Met de vloeistofbestendige lak is de binnen- en buitenzijde gecoat.

Wilt u de vloeistof veilig vanuit uw stalen jerrycan 10 liter overschenken? Gebruik dan de handige schenktuit dat bestaat uit flexibel metaal. Deze past op alle stalen jerrycans, dus ook op de jerrycan 10 liter.

Verschillende vloeistoffen

De jerrycan 10 liter kunt u gebruiken voor verschillende vloeistoffen. Bent u vaak op de weg? Dan kan het handig zijn om de jerrycan 10 liter te vullen met benzine, diesel, water of olie. Wanneer u kampt met benzinetekort en er geen benzinestation in de buurt is, bent u maar wat blij dat u de jerrycan gevuld heeft. Ook voor gereedschappen die aangedreven worden door benzine of diesel is een jerrycan 10 liter ideaal. U vult de opslagtank van uw gereedschap eenvoudig bij met een handige schenktuit.

Jerrycan 10 liter kopen bij Visser & Visser

Wilt u een jerrycan 10 liter kopen? Of bent u opzoek naar een jerrycan 5 liter, jerrycan 20 liter of jerrycans met kraan. Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres! Bij ons hebt u de keuze uit jerrycans van verschillende materialen. Voor vloei- en brandstoffen is een kunststof jerrycan 10 liter prima om te gebruiken. Wilt u gevaarlijke stoffen transporteren? Dan is een stalen jerrycan de juiste keuze. Hiermee weet u zeker dat er geen lekkage voorkomt en kunt u de vloeistof veilig vervoeren. Wanneer u de jerrycan 10 liter bij Visser & Visser koopt, profiteert u van verschillende voordelen. Doordat wij al meer dan 50 jaar ervaring hebben, kunnen wij u in iedere situatie van het juiste advies voorzien. Hebt u eenmaal besteld? Dan kan u uw jerrycan al binnen enkele dagen thuis verwachten. Koop dus nu uw jerrycan 10 liter bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over de jerrycan 10 liter, de vloeistoffen die u er in kunt opslaan of vragen over de andere producten in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Zij helpen u graag verder!

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo