Bandentangen

Als u op zoek bent naar een geschikte bandentang, bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Voor zowel particulier- als professioneel gebruik, is het aan te raden om genoeg kennis en expertise met producten als deze te hebben. Dit is helaas niet altijd het geval. Wanneer u uw bandentang bij Visser & Visser aanschaft, is dit echter ook niet nodig. Door onze ruim vijftig jaar ervaring in deze branche, kunnen we u altijd helpen en adviseren waar nodig. Dit geldt niet alleen voor onze bandentangen, maar voor al onze producten. Mocht u dus vragen hebben over een bandentang of een ander product, neem gerust contact met ons op!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een bandentang? 

Een bandentang is een ideaal hulpmiddel om zware trottoirbanden te kunnen verplaatsen van plek A naar plek B. De tang is zo ontworpen, dat deze Arbo technisch helemaal voldoet aan de eisen. Hierdoor kunt u de trottoirbanden eenvoudig met z'n tweeën verplaatsen. Het oplopen van fysieke klachten door zwaar werk is hierdoor verleden tijd. Bij Visser & Visser hebben we niet alleen bandentangen in het assortiment, maar ook trottoirbandenhaakjes, reserverubbers en reserve widiapunten. Hierdoor hoeft u niet meteen een nieuw model aan te schaffen.

Wat is het aanbod van Visser & Visser?

Wanneer u op zoek bent naar een bandentang, bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Al onze bandentangen zijn van goede kwaliteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade of slijtage. Al onze bandentangen worden per stuk verkocht. Zo vindt u bij ons een trottoirbandentang R.W.S., maar ook een reserverubber trottoirbandentang. Doordat deze bandentangen onderling wel eens verschillen, is het aan te raden om de daadwerkelijke bandentangen goed te bekijken.

Door ons brede assortiment hebt u keuze uit verschillende modellen bandentangen. Maak een keuze tussen een korte of lange trottoirbandentang. Voor de langere personen is een lange bandentang namelijk een uitstekende oplossing. U krijgt hierdoor geen pijn meer aan uw rug. Daarnaast hebt u de keuze tussen modellen mét of zonder rubberen bekken. Een bandentang met rubberen bekken zorgt namelijk voor nog meer houvast, waardoor u de trottoirbanden probleemloos op kunt pakken. Tot slot hebben we ook de trottoirbandentang widiapunt DW in het assortiment. Deze tang is gegalvaniseerd met widiapunten en is ideaal voor de heel zware trottoirs. 

Voorkom misverstanden omtrent een bandentang

Als u niet zeker weet welke bandentang geschikt is voor uw volgende project, kunt u het beste contact opnemen met ons team vol specialisten. Door onze enorme ervaring kunnen wij u altijd van het beste advies voorzien. Mocht u op het punt staan een bandentang te kopen, lees dan op voorhand vooral nog even de productomschrijving en productspecificaties door. Dit voorkomt namelijk eventuele misverstanden op termijn.

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u om de één of andere reden vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over een bandentang. Gelukkig heeft Visser & Visser al ruim vijftig jaar ervaring en daarom hebben wij altijd een antwoord op uw vraag. Neem eenvoudig en snel contact op met ons en zorg ervoor dat u straks de juiste bandentang aanschaft voor uw project.

Een bandentang kopen bij Visser & Visser

Als u uw nieuwe bandentang heeft gevonden, kunt u deze gerust bestellen. Als u deze heeft afgerekend, gaan wij meteen voor u aan de slag. Door onze betrouwbare levering mag u ervan uitgaan dat uw nieuwe bandentang snel geleverd wordt. Is het product niet helemaal naar wens? Geen zorgen. Neem contact op met ons team. Samen komen we hoe dan ook overal uit. Uw nieuwe bandentang of andere bestrating artikelen bestellen, doet u bij Visser & Visser!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

nemo-grabo