Putdekselhaken

Bestratingswerkzaamheden of werkzaamheden aan de riolering? De putdekselhaak, ook wel puthaak genoemd, is een handig stuk gereedschap voor het eenvoudig opliften van putdeksels. Bij Visser & Visser vindt u putdekselhaken in verschillende lengtes en uitvoeringen. Ook zijn er de putdeksellichters voor het zwaardere werk. Dankzij het slimme ontwerp en de toevoeging van zeer sterke magneten licht u de zwaarste putdeksels hiermee zo van hun plaats. De gemeenschappelijke deler? Zoals alles wat u koopt bij Visser & Visser zijn ook de putdeksellichters en puthaken uiteraard van de beste kwaliteit. Koop dus nu uw nieuwe putdekselhaak bij Visser & Visser.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoe werkt een putdekselhaak?

De werking van een putdekselhaak is zeer eenvoudig: met de punt van de puthaak haakt u onder een putdeksel. Hiermee licht u het putdeksel heel gemakkelijk op. Er zijn ook puthaken met een speciale vork, die in de uitsparingen van de putdeksels passen. Onder de putdeksellichters zijn er verschillende uitvoeringen. Zo zijn er putdeksellichters die voorzien zijn van zeer sterke magneten, waarmee de putdeksels eenvoudig op te lichten zijn. Daarnaast zijn er de ergonomische putdeksellichters waarmee u de putdeksels uit het mangat hevelt, zonder dat u daarbij veel kracht moet zetten.

Putdekselhaak met T-handvat

In het assortiment puthaken van Visser & Visser vindt u onder andere de putdekselhaken met een t-handvat. Dankzij dit rechte handvat liggen deze putdekselhaken lekker in de hand. Deze putdekselhaken zijn verkrijgbaar in lengtes van 30 tot 100 cm, met een dikte van 12 of 16 mm. Een veel gebruikt model is de 75 cm lange putdekselhaak met t-handvat en een doorsnede van 16 mm. Deze puthaak is voorzien van een gesmede krul. Het t-handvat is gelakt.

Spaar uw rug met een magnetische putdeksellichter

Een andere zeer goede keuze is de putdekselhaak vorkmodel. Deze puthaak is bij uitstek geschikt voor het makkelijk opliften van putdeksels. De vorkvormige haak past in de uitsparingen van de putdeksels van onder andere de TBS kolken. Dankzij het innovatieve ontwerp kost het liften van het putdeksel minder kracht dan bij andere puthaken. De magnetische putdeksellichters gaan nog weer een stapje verder. Dankzij de sterke magneten, lift u de zwaarste putdeksels zo van hun plaats. Bij Visser & Visser vindt u verschillende magnetische putdeksellichters. Tot slot vindt u een ‘hevel’ putdeksellichter die voorzien is van een steunschijf in ons assortiment. Dankzij deze steunschijf legt u het putdeksel na het oplichten zonder moeite naast het mangat. Bij Visser & Visser is er ruime keuze aan putdekselhaken en -lichters, ook wanneer u zuinig bent op uw rug!

Putdekselhaak kopen bij Visser & Visser

Voor het kopen van een putdekselhaak of putdeksellichter van topkwaliteit helpt Visser & Visser u graag verder. Bij ons vindt u een ruim aanbod van verschillende puthaken, in verschillende lengtes en uitvoeringen. Ook voor alle andere zaken die u nodig heeft voor rioleringswerkzaamheden, kunt u natuurlijk bij Visser & Visser terecht. Wat u ook bij ons aanschaft; u profiteert altijd van scherpe prijzen en een uitstekende service. Plaats uw bestelling in het winkelwagentje en reken vervolgens veilig online af. De meeste producten leveren wij direct uit voorraad en kunt u dus al binnen enkele werkdagen op uw afleveradres verwachten. Koop dus nu uw nieuwe putdekselhaak bij Visser & Visser!

Vragen over een putdekselhaak?

Heeft u vragen over de puthaken uit ons assortiment of wilt u weten welke putdekselhaak of putdeksellichter u het beste kunt toevoegen aan uw gereedschapskist? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs voor deskundig advies. Visser & Visser is al meer dan 50 jaar actief in deze branche. Onze specialisten staan dan ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Stuur gerust een mail naar info@visserbreda.nl. Heeft u liever direct contact? Bel ons dan op 076 – 541 5073. Ons team staat u graag te woord.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”