Verhuur

Met onze verhuurafdeling kunnen wij direct voor u klaarstaan in situaties waar snel handelen van groot belang is, of waar bepaalde materialen slechts voor een bepaalde periode nodig zijn. Hiermee voorkomt u de onnodige aanschaf van dure goederen.

Visser & Visser beschikt over een zeer compleet verhuurprogramma aan materialen die voor uw gemak kunnen worden gehuurd, zowel voor een kortstondige als een langere periode. Door onze kennis en onze uitgebreide voorraad kunnen wij u meestal zeer snel van dienst zijn. Wij werken enkel met recente, goed onderhouden materialen. Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats met deskundige monteurs, een hoge servicegerichtheid en eigen transportmogelijkheden. Op deze manier kunnen wij voorkomen dat uw bedrijfsactiviteiten onnodig stil liggen.

Zoals u hieronder kunt zien, beperkt dit verhuurprogramma zich niet tot één bepaalde productcategorie. Hierdoor kunnen wij met onze materialen te allen tijde in de grote diversiteit aan werkzaamheden bij onze klanten voorzien:

  • Meten: wij verhuren onder andere diverse zelfnivellerende lasers, afschotlasers en meetwielen.

  • Wegbebakening: u kunt bij Visser & Visser onder andere terecht voor actiewagens, tekst- en verkeersborden (inclusief bevestigingsmaterialen), bouwhekken, afzetkegels, rijplaten en verkeerslichten. Dankzij onze eigen printstudio kunnen wij snel een bord van tekst voorzien.

  • Bestrating: Visser & Visser is eveneens uw adres voor de huur van onder meer vacuüm-hefapparatuur, trilplaten en trilstampers, doorslijpers en trottoirbandentangen.

  • Riolering: Visser & Visser beschikt over een zeer uitgebreid programma aan rioolafsluiters, rioolspiegels en rioollasers.

  • Bouw en groenvoorziening: ook voor de huur van heggenscharen, bosmaaiers, etc. is Visser & Visser uw betrouwbare partner.

Vanzelfsprekend voorzien wij u graag van advies!

© 2016 Visser & Visser BV