Lasers

Het kan voorkomen dat u om de één of andere reden op zoek moet naar een passende bouwlaser. De kans is groot dat u uw zoektocht op het internet bent begonnen, maar wellicht bent u ook al verscheidene winkels binnen gelopen in de hoop dat de medewerkers u konden adviseren over een geschikte bouwlaser voor uw komende project. Gelukkig hoeft u niet langer te zoeken, want u bent bij Visser & Visser terechtgekomen. Visser & Visser biedt u hét assortiment aan bouwlasers van uitstekende kwaliteit en als dat niet genoeg is, bieden wij ook nog eens dé service die u mag verwachten en wellicht zelfs nodig heeft!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 59

Pagina
 • 1
 • van 3
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 59

  Pagina
 • 1
 • van 3
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Bouwlasers: de kwaliteit van Visser & Visser

  Bij Visser & Visser is het ons streven om er te allen tijde voor te zorgen dat uw project zo soepel mogelijk verloopt. In het geval van de bouwlasers, is het dus belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn. Onze producten worden uitsluitend aangeboden wanneer deze van extreem hoge kwaliteit zijn. U heeft waarschijnlijk al genoeg te doen en u moet waarschijnlijk genoeg focussen op andere dingen. Om die reden is het belangrijk dat een bouwlaser het goed doet en blijft doen. Visser & Visser staat hiervoor garant!

  De verschillende bouwlasers van Visser & Visser

  Net als voor vrijwel ieder ander product, biedt Visser & Visser u een groot assortiment aan bouwlasers. Allereerst ziet u natuurlijk onderscheid in prijs tussen de verschillende bouwlasers en dit is niet vreemd. U mag er gerust van uitgaan dat hoe duurder uw bouwlaser in aanschaf is, hoe preciezer en professioneler hiermee te werk is te gaan. Daarnaast valt het u wellicht op dat er een onderscheid wordt gemaakt in roterende bouwlasers en bouwlasers op een statief. Dit spreekt uiteraard wel voor zich, maar toch is het belangrijk dat u hier even scherp op bent. Lees daarom te allen tijde de productomschrijving en de specificaties goed door om misverstanden in de toekomst te voorkomen. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u uiteraard gemakkelijk onze klantenservice contacteren. Ons team vol professionals staat graag voor u klaar om al uw vragen over bouwlasers te beantwoorden!

  Visser & Visser heeft een ruim assortiment aan bouwlasers voor diverse bouwprojecten. Bekijk ons ruime assortiment bouwlasers. We hebben onder andere:

  De verschillen tussen de diverse bouwlasers

  Een lijnlaser is een simpele laser waarmee u één enkele laserlijn op een muur, vloer of plafond kunt projecteren. Een kruislijnlaser is al iets geavanceerder. Deze bouwlaser heeft minimaal twee zichtbare laserlijnen, een horizontale en een verticale. Deze laserlijnen kruisen elkaar in een rechte lijn. Op deze manier kunt u uiterst nauwkeurig meten of u waterpas werkt. U heeft dus geen potlood en een losse waterpas meer nodig! Een laser met meer dan twee lijnen, zoals drie lijnen bijvoorbeeld, wordt ook wel een multilijnlaser genoemd. Daar waar bij een kruislijnlaser met twee laserlijnen het snijpunt enkel en alleen op een muur geprojecteerd kan worden, kunt u een bouwlaser met drie lijnen ook gebruiken voor het projecteren van een haakse hoek op de grond of het plafond.

  Er bestaan ook hele luxe kruislijnlasers die 360 graden kunnen werken. Met deze roterende lasers kunt u de gehele ruimte controleren. Met een afschotlaser kunt u op een zeer eenvoudige manier een afschot creëren en een helling onder een bepaalde hoek aanleggen. Ook een rioollaser projecteer één laserlijn onder het gewenste afschot en wordt veelal gebruikt bij het aanleggen en onderhouden van rioleringen.

  Accessoires en toebehoren

  Op deze pagina vindt u tevens diverse accessoires en toebehoren voor uw bouwlaser. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere de volgende accessoires en toebehoren: doelplaat target, doelplaat targethouder, meetstickers, machineontvangers en buisklemmen, handontvangers en baakklemmen, batterijen, batterijpacks, adapters en opladers en koffers.

  Vragen, opmerkingen of problemen met een bouwlasers van Visser & Visser

  Het kan natuurlijk best voorkomen dat u vragen, advies of andere ondersteuning omtrent een van de bouwlasers van Visser & Visser nodig heeft. Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde dé oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Dat is de service die Visser & Visser u graag biedt. Succes met uw volgende klus!

   

  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  “galabau-visserbreda