Kruislijnlaser Spectra LT 58 G met groene straal in koffer

Artnr
h18702

  • De beste interieur- en afbouwlaser op de markt
  • Drie fel groene kruislijnen voor extreem goede zichtbaarheid
  • Zeer eenvoudig te bedienen en zelfnivellerend
  • Geen gedoe met lege batterijen dankzij Lithium-Ion accu
  • Compleet met oplader en draagkoffer

Kruislijnlaser Spectra LT58G: de beste interieur- en afbouwlaser

De kruislijnlaser Spectra LT58G mag zich tot de beste interieur- en afbouwlasers op de markt rekenen. Groen licht is tot wel vier keer beter zichtbaar is dan een rode laserstraal. De kruislijnlaser Spectra LT58G heeft zelfs drie van die extreem goed zichtbare groene laserstralen! Dit levert een extra groot werkbereik op en verbetert ook nog eens de gebruiksvriendelijkheid. De bediening is door Spectra dan ook zeer eenvoudig gehouden: met één druk op de knop bepaalt u welke lijnen u wilt activeren. Bovendien is deze Spectra kruislijnlaser zelfnivellerend. Kind kan de was doen!

Drie fel groene stralen voor extreem goede zichtbaarheid

De felgroene laserstralen van deze kruislijnlaser worden tot op een afstand van zeker 30 meter 360⁰ rondom uitgestraald. Zelfs bij fel verlichte omstandigheden, zoals bij binnen toepassingen vaak het geval is, zijn de kruislijnen niet te missen. Het uitzetten van wanden, het uitlijnen van een systeemplafond of tegelwerkzaamheden voorbereiden: met de Spectra LT58G is het in een handomdraai gebeurd.

Wanneer u met een handontvanger werkt, is de kruislijnlaser ook buiten prima inzetbaar. Het werkbereik wordt dan vergroot tot 140 meter.

Geen gedoe met lege batterijen dankzij Lithium-Ion accu

De Spectra kruislijnlaser LT58G is voorzien van een Lithium-Ion accu. In slechts acht uur is de accu geheel opgeladen, waarna u met 3 laserstralen 11 uur en met 1 groene laserstraal zelfs 19 uur achtereen kunt werken. Bent u vergeten om de accu aan de lader te leggen? De LT58G beschikt ook over een snellaadfunctie. Na een half uur versneld opladen kunt u met twee laserstralen weer twee uur vooruit.

De kruislijnlaser heeft een compact formaat, die zelfs in een broekzak past. Valt hij er per ongeluk uit? De LT58G is schokbestendig en spatwaterdicht (IP54).

Specificaties

Specificaties
Maximale afwijking ± 5 mm over 30 m
Gewicht 670 g
Afmeting (LxBxH) 8,4 x 11,6 x 15,2 cm
Merk Spectra
Statiefaansluiting 5/8"
Beschermingsgraad IP54
Voeding Lithium-ion accu 7200 mAh
Bereik 30 m

VisserBreda-Topcon-Distributeur

nemo-grabo