Jerrycans

Op zoek naar een degelijke jerrycan om uw vloeistoffen veilig te vervoeren? Visser & Visser heeft een ruim assortiment jerrycans, in verschillende maten. Dat betreft natuurlijk de standaard water jerrycan, maar u vindt ook jerrycans die bestand zijn tegen oliën en bijtende vloeistoffen. Een jerrycan kopen? Dat doet u bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jerrycans kopen bij Visser & Visser

Een jerrycan kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres! Op onze website vindt u een breed assortiment aan verschillende jerrycans. Zo kunt u kiezen voor een jerrycan met kraan, of voor een standaard kunststof jerrycan in verschillende maten en kleuren. De jerrycans van Visser & Visser worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en zijn volledig veilig in gebruik. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het lekken van bepaalde vloeistoffen.

De verschillende jerrycans van Visser & Visser

Als u op onze website kijkt, dan ziet u in eerste instantie de verschillende maten jerrycans. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een jerrycan 3 liter of een jerrycan 5 liter. Wilt u liever een grotere jerrycan? Dan is de jerrycan 10 liter of de jerrycan 20 liter vast iets voor u. De inhoud is niet het enige verschil tussen de jerrycans. Zo zijn de jerrycans in verschillende kleuren beschikbaar, zodat u voor iedere vloeistof een andere kleur kunt kiezen. Ook is het materiaal waarvan de jerrycans zijn gemaakt per type wisselend. Neem daarom de specificaties op uw  gemak door, zodat u zeker weet dat u voor de juiste jerrycan kiest. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze verkoopadviseurs. Zij staan altijd klaar om u van de juiste informatie en adviezen te voorzien!

Kiest u voor een kunststof of stalen jerrycan?

Zoals gezegd vindt u bij Visser & Visser verschillende jerrycans voor algemene of juist specifieke toepassingen. Zo kunt u bij ons een jerrycan van kunststof kopen, maar ook een stalen jerrycan behoort tot de mogelijkheden. De kunststof jerrycan is prima voor algemeen gebruik;  u kunt er verschillende vloeistoffen, zoals benzine, olie of water in meenemen.

Voor het vervoer van de meer gevaarlijke stoffen kunt u beter voor een stalen jerrycan kiezen. Een stalen jerrycan is steviger dan een kunststof jerrycan en voldoet aan striktere veiligheidsvoorschriften. Zo is de stalen jerrycan voorzien van een veiligheidsbout en is de binnen- en buitenzijde gecoat met een vloeistofbestendige lak. Hierdoor kunt u vloeistoffen op een veilige manier transporteren van A naar B.

Heeft u vragen of wilt u advies over een jerrycan?

Heeft u vragen over de jerrycans van Visser & Visser, of vindt u het lastig om de juiste jerrycan te kiezen? Gelukkig heeft Visser & Visser al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche. Wij hebben dan ook altijd wel een antwoord, oplossing of passend advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons team. Bellen kan natuurlijk ook; wij zijn elke werkdag bereikbaar via (076) 541 5073. Zo weet u zeker dat uw nieuwe jerrycan voldoet aan uw wensen!

Een jerrycan kopen? Dat doet u bij Visser & Visser!

Als u de juiste jerrycan heeft gevonden, kunt u deze op onze website eenvoudig toevoegen aan uw virtuele winkelmandje. Door deze vervolgens af te rekenen, komt ons team direct in actie om uw nieuwe jerrycans zo snel mogelijk bij u te kunnen bezorgen. Door onze betrouwbare levering kunt u deze vaak al de volgende dag verwachten. Heeft u nog vragen over uw bestelling of andere groenvoorziening artikelen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd voor u klaar en doen er alles aan om u van de juiste informatie en adviezen te voorzien. Jerrycans kopen? Dat doet u bij Visser & Visser!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”