Afvalbakken

Waar je ook bent, er komt altijd wel een moment dat er iets weggegooid moet worden. Jammer genoeg staan er nog lang niet overal afvalbakken in de buurt waardoor het afval op straat belandt. Een groot probleem: naar schatting komt in Nederland tussen de 35 en 140 miljoen kilo zwerfafval per jaar op straat, in bermen, op openbare plaatsen, groenperkjes of in de natuur terecht. Voorkom zwerfafval door op strategische plekken goed zichtbare afvalbakken te plaatsen. Bij Visser & Visser vindt u een breed assortiment aan afvalbakken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-59 van 59

Pagina
 • 1
 • van 3
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-59 van 59

  Pagina
 • 1
 • van 3
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Afvalbak voor buiten

  Als u een afvalbak voor buiten wilt bestellen, dan moet u er rekening mee houden dat het van een robuust materiaal gemaakt is. Daardoor is de afvalbak niet eenvoudig door weersomstandigheden, vandalisme of slechte fabricatie kapot te krijgen. Kies bijvoorbeeld liever een stalen model in plaats van een bak van polyester.

  Een schone omgeving blijft schoon

  Ligt er veel afval op straat, dan gooien mensen daar makkelijk extra rommel bij. Dat is niet alleen rommelig en slecht voor het milieu, mensen voelen zich ook minder veilig in zo’n vervuilde omgeving. Is de omgeving daarentegen netjes en schoon, dan gedragen mensen zich daar ook naar. Goed voorbeeld doet volgen; schoon blijft schoon. Het plaatsen van een afvalbak op een strategisch goed zichtbare plaats helpt daar zeker bij.

  Capitole afvalbak: bestand tegen vandalisme

  U kent een capitole afvalbak vast en zeker van openbare plekken. U vindt deze groene afvalbakken gelukkig steeds vaker in parken, steden of bijvoorbeeld bij opstapplaatsen van het openbaar vervoer. Dankzij deze afvalbakken, zijn mensen minder geneigd om hun afval op de straat te dumpen.

  De Capitole afvalbakken zijn verkrijgbaar in de maten 55 liter of 70 liter. Zowel de afvalbak van 55 liter als die van 70 liter zijn beter bestand tegen vandalisme. De bakken zijn eenvoudig te legen dankzij de driekant-kliksluiting aan de zijkant. Naast de standaard kleur dennengroen, zijn de bakken ook in andere opvallende kleuren verkrijgbaar. Wilt u meer weten over deze grote afvalbakken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Afvalbak 50 liter

  Naast de eerdergenoemde modellen, kunt u bij Visser & Visser ook andere afvalbakken kopen. Er zijn bakken met een inhoudsmaat van 50 liter tot 75 liter verkrijgbaar. Sommige kunnen naar voren worden gekanteld om de afvalzak te vervangen. Andere bakken hebben juist een uitneembare binnenbak voor het makkelijk legen.

  Alle producten om zwerfafval tegen te gaan

  Bij Visser & Visser vindt u alles om het zwerfafval op te ruimen en te voorkomen. Naast onze afvalbakken, hebben wij ook zeer stevige afvalzakken en afvalzakhouders in ons assortiment. Kijk eens bij de categorie zwerfvuil waar u verschillende afvalgrijpers, grijpboys en papierprikkers vindt. Hiermee pikt u het zwerfafval gemakkelijk en veilig van de straat of uit het groen. Afvalzakken blijven goed open staan dankzij de speciale afvalringen. Moet er een groter gebied vrijgemaakt worden van zwerfafval? Dan bieden de afvalkarretjes uitkomst. Tot slot ontbreekt ook de klassieke blikvanger uiteraard niet in ons assortiment.

  Ons team staat voor u klaar

  Heeft u vragen over de afvalbakken of wilt u advies? Onze vakkundige klantenservice staat natuurlijk voor u klaar. Ook wanneer u vragen heeft over onze andere producten om zwerfvuil aan te pakken, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Samen vinden wij vast en zeker een oplossing om het afvalprobleem in uw omgeving op te lossen.

  Een afvalbak voor buiten kopen? Dat doet u bij Visser & Visser!

  Heeft u al een afvalbak gevonden die u overtuigt? Of heeft u een ander product gevonden in onze categorie zwerfvuil? Dan hoeft u uw producten alleen nog maar te bestellen. Binnen enkele kliks heeft u uw bestelling geplaatst. Wanneer u heeft afgerekend, komt ons team direct in actie om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te kunnen bezorgen. Door onze betrouwbare levering kunt u deze snel verwachten, vaak al binnen enkele dagen.

   

  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  nemo-grabo