Afvalbakken

Waar je ook bent, er komt altijd wel een moment dat er iets weggegooid moet worden. Helaas staan er nog lang niet overal afvalbakken buiten, waardoor het afval op straat belandt. Voorkom zwerfafval door op strategische plekken goed zichtbare afvalbakken te plaatsen. Bij Visser & Visser vindt u een breed assortiment aan afvalbakken voor buiten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 34

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 34

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Afvalbak voor buiten

  Als u een afvalbak buiten wilt bestellen, dan moet u er rekening mee houden dat deze van een robuust materiaal gemaakt is. Daardoor is de afvalbak niet eenvoudig door weersomstandigheden, vandalisme of slechte fabricage kapot te krijgen. Een afvalbak voor buiten kopen? Kies dan bijvoorbeeld liever een stalen model in plaats van een afvalbak van polyester.

  Een schone omgeving blijft schoon

  Ligt er veel afval op straat, dan gooien mensen daar makkelijk extra rommel bij. Dat is niet alleen rommelig en slecht voor het milieu, mensen voelen zich ook minder veilig in zo’n vervuilde omgeving. Is de omgeving daarentegen netjes en schoon, dan gedragen mensen zich daar ook naar. Goed voorbeeld doet volgen; schoon blijft schoon. Het plaatsen van een afvalbak buiten op een strategisch gekozen en goed zichtbare plaats in de openbare ruimte, draagt daar aan bij.

  Afvalbak Collect: de nieuwe favoriet

  Dankzij het doordachte ontwerp van de Collect afvalbak is deze robuuste afvalbak buiten de nieuwe favoriet van veel gemeentes. Deze extra grote buiten afvalbakken zijn beschikbaar in de maten 75 liter of zelfs 100 liter. De Collect afvalbakken zijn standaard voorzien van een gesplitste inwerpopening, waardoor grote voorwerpen niet in de afvalbak kunnen worden gegooid. Handig is dat de gehele voordeur van de buitenbak meedraait. Dit zorgt ervoor dat afval dat bovenin de bak is geplaatst, bij het legen van de afvalbak buiten niet op de grond kan vallen. De binnenbak is voorzien van twee handgrepen waardoor deze zeer eenvoudig te legen is. Meer weten over deze robuuste en vandalismebestendige afvalbak? Download dan nu de brochure Afvalbak Collect.

  Capitole afvalbak: bestand tegen vandalisme

  Ook de groene Capitole afvalbakken vindt u vaak in parken, steden of bij opstapplaatsen van het openbaar vervoer. De Capitole afvalbakken zijn verkrijgbaar in de maten 55 liter of 70 liter. Zowel de afvalbak 55 liter als de afvalbak 70 liter is goed bestand tegen vandalisme. De afvalbakken zijn eenvoudig te legen dankzij de driekant-kliksluiting aan de zijkant. Naast de standaard kleur dennengroen, zijn de bakken ook in andere opvallende kleuren verkrijgbaar. Wilt u meer weten over deze grote vandalismebestendige afvalbakken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Afvalbak 50 liter

  Naast de eerdergenoemde modellen, kunt u bij Visser & Visser ook andere afvalbakken voor buiten kopen. Er zijn bakken met een inhoudsmaat van 50 liter tot 100 liter verkrijgbaar. Sommige kunnen naar voren worden gekanteld om de afvalzak te vervangen. Andere bakken hebben juist een uitneembare binnenbak voor het makkelijk legen.

  Alle producten om zwerfafval tegen te gaan

  Zwerfvuil is een groot probleem: naar schatting komt in Nederland tussen de 35 en 140 miljoen kilo zwerfafval per jaar op straat, in bermen, op openbare plaatsen, groenperkjes of in de natuur terecht. Bij Visser & Visser vindt u alles om het zwerfafval op te ruimen en te voorkomen. Naast onze afvalbakken, hebben wij ook zeer stevige afvalzakken en afvalzakhouders in ons assortiment. Kijk eens bij onze categorie zwerfvuil waar u verschillende afvalgrijpers, grijpboys en papierprikkers vindt. Hiermee pikt u het zwerfafval gemakkelijk en veilig van de straat of uit het groen. Afvalzakken blijven goed open staan dankzij de speciale afvalringen. Moet er een groter gebied vrijgemaakt worden van zwerfafval? Dan bieden de afvalkarretjes uitkomst. Tot slot ontbreekt ook de klassieke blikvanger uiteraard niet in ons assortiment.

  Ons team staat voor u klaar

  Heeft u vragen over onze afvalbakken buiten of wilt u advies? Onze vakkundige klantenservice staat natuurlijk voor u klaar. Bel ons op (076) 541 5073 of stuur een mail naar info@visserbreda.nl. Ook wanneer u vragen heeft over onze andere producten om zwerfvuil aan te pakken, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Samen vinden wij vast en zeker een oplossing om het afvalprobleem in uw omgeving op te lossen.

  Een afvalbak voor buiten kopen? Dat doet u bij Visser & Visser!

  Heeft u al een afvalbak gevonden die bij uw wensen past? Of heeft u andere artikelen in ons assortiment groenvoorziening gevonden die het onderhoud van de buitenruimtes er een stuk makkelijker op maken? Dan hoeft u uw producten alleen nog maar te bestellen. Binnen enkele kliks heeft u uw bestelling geplaatst. Wanneer u heeft afgerekend, komt ons team direct in actie om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te kunnen bezorgen. Door onze betrouwbare levering kunt u deze snel verwachten, vaak al binnen enkele dagen.

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”