Bladblazers

Of u nu net gemaaid gras of snoeiafval moet opruimen, er zware natte bladeren op de weg liggen of u een grote opruimklus na een evenement of concert heeft; met een professionele STIHL bladblazer benzine zijn tuin, park of straat snel weer netjes. Krachtig, ergonomisch en milieuvriendelijke techniek: dat is waar de STIHL bladblazer voor staat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bladblazer benzine: voor professioneel gebruik

Wilt u een bladblazer kopen voor professioneel gebruik? Het assortiment bladblazers bij Visser & Visser bestaat grotendeels uit STIHL bladblazers op benzine. Dit zijn echte krachtpatsers, geschikt voor hoveniers, bosbouwers, gemeentelijke diensten en andere professionals in de groenvoorziening. Een bladblazer benzine biedt veel flexibiliteit, heeft een groter blaasvermogen en langere werktijd dan een accu bladblazer. En natuurlijk is de actieradius onbeperkt omdat er geen snoeren aan vast zitten zoals bij een elektrische bladblazer. De STIHL bladblazers zijn uitgerust met milieuvriendelijke 2-MIX of 4-MIX motoren. Minder uitlaatgassen en toch die excellente trekkracht.

STIHL bladblazers: de beste in hun soort

STIHL bladblazers hebben niet alleen een hoog vermogen, maar zijn ook comfortabel in het gebruik. STIHL besteedde bij de ontwikkeling van de bladblazers veel aandacht aan ergonomie. De krachtige bladblazers doen het werk, terwijl u uw krachten spaart. Dankzij de stabiele en lichte constructie van STIHL bladblazers kunt u grote opruim- of reinigingsklussen aanpakken zonder dat u uw schouder- en armspieren onnodig belast. Bovendien wordt dankzij het intelligente design ook de rug ontzien. De meeste STIHL bladblazers zijn zo ontworpen dat ze tijdens het werken comfortabel in de hand kunnen worden gedragen, zowel links als rechts.

Grote terreinen schoonmaken of echt omvangrijke klussen? Dan zijn onze ‘bladblazers benzine ruggedragen’ ideaal. Deze bijzonder krachtige ruggedragen bladblazers zijn heel handig voor bijvoorbeeld hoveniers, landschapwerkers of gemeentelijke diensten. Door de enorme luchtsnelheden van de benzinemodellen is de omgeving met hoog werkcomfort snel schoon geblazen.

Benzine bladblazer en toch stil

Dat een bladblazer benzine een absolute krachtpatser is, is duidelijk te horen. Dat geluid komt niet overal gelegen. Daar vond STIHL wat op. Het bedrijf ontwikkelde een bladblazer met een geïntegreerde geluidsdemper. Hierdoor is deze bladblazer bij uitstek geschikt voor gebruik in woonwijken, bij scholen en andere geluidsgevoelige omgevingen. Met recht een stille kracht: wel de power maar niet het geluid van een bladblazer benzine!

Verhuur en onderhoud

Heeft u de STIHL bladblazer slechts kort nodig voor een speciale klus, of wilt u deze eerst uitproberen voordat u overgaat tot aanschaf? Visser & Visser heeft meerdere tuingereedschappen opgenomen in het verhuurprogramma. Ook voor reserveonderdelen en onderhoud van de machines kunt u bij Visser & Visser terecht.

Bladblazer kopen bij Visser & Visser?

Wilt u een bladblazer kopen? Kijk snel op onze website en ontdek welke STIHL bladblazer het beste bij uw werkzaamheden past. Bedenk daarbij of u voor het hoogste vermogen gaat, of toch liever kiest voor een wat lichtere bladblazer. Ook de omgeving waarin de STIHL bladblazer gebruikt gaat worden, is van belang. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over andere professionele producten voor de groenvoorziening? Onze verkoopadviseurs staan altijd voor u klaar met deskundig advies.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”