Bladblazers

Het maakt niet uit of u net gemaaid gras of snoeiafval moet opruimen, er zware natte bladeren op de weg liggen of u een grote opruimklus na een evenement of concert heeft. Met een professionele STIHL bladblazer benzine schept u heel snel orde in tuin, park of straat. Krachtig, ergonomisch en milieuvriendelijke techniek: dat is waar de STIHL bladblazer voor staat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bladblazer benzine: voor professioneel gebruik

Wilt u een bladblazer kopen voor professioneel gebruik? Het assortiment bladblazers bij Visser & Visser bestaat grotendeels uit benzine modellen. Dit zijn echte krachtpatsers, geschikt voor hoveniers, bosbouwers, gemeentelijke diensten en andere professionals in de groenvoorziening. Een benzine bladblazer biedt veel flexibiliteit, heeft een groter blaasvermogen en langere werktijd dan een accu bladblazer. En natuurlijk heeft u een onbeperkte actieradius omdat de bladblazer niet aan een snoer vast zit zoals bij een elektrische bladblazer.

De bladblazers zijn uitgerust met een milieuvriendelijke 2-MIX of 4-MIX motor. Minder uitlaatgassen en toch die excellente trekkracht.

Krachtige bladblazers doen het werk

Een STIHL bladblazer heeft niet alleen een hoog vermogen, maar is ook comfortabel in het gebruik. STIHL besteedde bij de ontwikkeling van de bladblazers veel aandacht aan ergonomie. De krachtige bladblazers doen het werk, terwijl u uw krachten spaart. Dankzij de stabiele en lichte constructie van STIHL bladblazers kunt u grote opruim- of reinigingsklussen aanpakken zonder dat u uw schouder- en armspieren onnodig belast. Bovendien wordt dankzij het intelligente design ook de rug ontzien. De meeste STIHL bladblazers zijn zo ontworpen dat ze tijdens het werken comfortabel in de hand kunnen worden gedragen, zowel links als rechts.

Grote terreinen schoonmaken of echt omvangrijke klussen? Dan zijn onze ruggedragen benzine bladblazers ideaal. Deze bijzonder krachtige machines zijn heel handig voor bijvoorbeeld hoveniers, landschapwerkers of gemeentelijke diensten. Door de enorme luchtsnelheden van de benzinemodellen is de omgeving met hoog werkcomfort snel schoon geblazen.

Benzine bladblazer en toch stil

Dat een benzine bladblazer een absolute krachtpatser is, is duidelijk te horen. Dat geluid komt niet overal gelegen. Daar vond STIHL wat op. Het bedrijf ontwikkelde een bladblazer met een geïntegreerde geluidsdemper. Hierdoor is deze bladblazer bij uitstek geschikt voor gebruik in woonwijken, bij scholen en andere geluidsgevoelige omgevingen. Met recht een stille kracht: wel de power maar niet het geluid van een bladblazer benzine!

Verhuur en onderhoud van uw bladblazer

Heeft u een STIHL bladblazer slechts kort nodig voor een speciale klus, of wilt u een specifiek model eerst uitproberen voordat u overgaat tot aanschaf? Visser & Visser heeft meerdere STIHL tuingereedschappen opgenomen in het verhuurprogramma. Ook voor reserveonderdelen en onderhoud van de machines kunt u bij Visser & Visser terecht.

Bladblazer bestellen?

Kijk snel op onze website en ontdek welke bladblazer het beste bij uw werkzaamheden past. Bedenk daarbij of u voor het hoogste vermogen gaat, of toch liever kiest voor een wat lichtere bladblazer. Ook de omgeving waarin de STIHL bladblazer gebruikt gaat worden, is van belang. Wilt u meer weten over onze bladblazers of heeft u vragen over andere professionele STIHL machines? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

 

kalibratie-visserbreda

husqvarna-k1-pace