Wij adviseren u graag

 

Alles onder één dak

 

Betrouwbare levering

 

Ruim 50 jaar ervaring

Bladblazer Stihl type BG 86 4,4 kg

Art. nr
p17844

  • Ideaal voor het verwijderen van loof en gras op grote oppervlakken
  • Dankzij HD2-luchtfilter ook in zeer stoffige ruimtes te gebruiken
  • Comfortabel werken door antivibratiesysteem, Elastostart en softgreepzone
  • Krachtige tweetaktmotor met STIHL 2-MIX-technologie
  • Voldoet aan de strenge Europese EUII-emissienormen

Krachtige Stihl benzine bladblazer BG 86

Deze krachtige benzine Stihl bladblazer BG 86 is bij uitstek geschikt voor het verwijderen van loof en gras op grote oppervlakken. De BG 86 bladblazer is uitgerust met een ronde blaasmond en platte blaasmond en een bijzonder krachtige tweetaktmotor met STIHL 2-MIX-technologie. Ondanks zijn kracht stoot hij minder uitlaatgassen uit en voldoet de motor aan de strenge Europese EUII-emissienormen.

Makkelijk te reinigen polyethyleen filter houdt zelfs het fijnste stof tegen

Dankzij het nieuwe HD2-filter kan deze bladblazer ook gebruikt worden in zeer stoffige omgevingen. Dit polyethyleen HD2-luchtfilter heeft duidelijk kleinere poriën dan schuimfilters, waardoor zelfs het fijnste stof gefilterd wordt. Bovendien is het filter makkelijk schoon te maken zodat het de volledige levensduur van de Stihl BG 86 mee kan.

Comfortabel en veilig werken dankzij nieuwe technologie

Het werken met de Stihl BG 86 bladblazer is comfortabel. De bladblazer is namelijk uitgerust met het Stihl antivibratiesysteem. Hierdoor worden de trillingen tot een minimum gereduceerd, zodat het werken ook na lange tijd nog steeds prettig is. Het comfort is ook verbeterd door de ElastoStart: een speciaal dempingselement in de startgreep dat de trekkracht spreidt en ervoor zorgt dat de motor gelijkmatig zonder krachtpieken gestart kan worden. Hierdoor worden spieren en ledematen veel minder belast. Tot slot wordt het apparaat bediend met een ergonomische gevormde softgreepzone. De bediening van de bladblazer is eenvoudig en veilig, omdat de hand op de greep blijft. De gashendel kan in elke gewenste positie vergrendeld worden en is voorzien van een stopknop.

Specificaties

Specificaties
Merk Stihl
Cilinderinhoud 27,2 cm³
Lucht/waterdebiet (m³/h) 755
Vermogen (W) 800 W
Gewicht 4,4 kg
Blaaskracht 15 N

 

Wij adviseren u graag

 

Alles onder één dak

 

Betrouwbare levering

 

Ruim 50 jaar ervaring