Bladblazer Stihl type BG 66-D 4,4 kg

Artnr
p17846

  • Reductie geluidsniveau 35% door geïntegreerde geluidsdemper
  • Comfortabel werken door antivibratiesysteem en mulitfunctionele handgreep
  • Enorme blaaskracht 10 N, luchtdoorvoer 730 m³/h en maximale luchtsnelheid 51 m/s
  • Met stopknop, ronde blaasmond en krachtige tweetaktmotor
  • Combischakelaar op ergonomische handgreep voor eenvoudige bediening

Stihl BG 66-D: geluidsarme bladblazer met krachtig blaasvermogen

De benzine bladblazer BG 66-D van Stihl mag met recht een stille kracht genoemd worden! Dankzij de geïntegreerde geluidsdemper is deze bladblazer bij uitstek geschikt voor gebruik in woonwijken en andere geluidsgevoelige omgevingen. In vergelijking met zijn voorganger is het geluidsniveau afgenomen met zo'n 35%. Zelfs met die lage geluidsemissie produceert de Stihl BG66-D een enorme blaaskracht 10 N met een luchtdoorvoer van 730 m³/h en maximale luchtsnelheid van 51 m/s.

De BG 66-D bladblazer is uitgerust met een stopknop, een ronde blaasmond en een bijzonder krachtige tweetaktmotor met STIHL 2-MIX-technologie. Ondanks zijn kracht stoot hij minder uitlaatgassen uit en voldoet de motor aan de strenge Europese EUII-emissienormen.

Eenvoudige en veilige bediening

Met de handbediende benzinepomp pompt u brandstof naar de carburateur, hier is niet meer dan een duimdruk voor nodig. Ook als het apparaat lange tijd niet gebruikt wordt, hoeft u niet steeds aan het startkoord te trekken om de motor te starten. Geïntegreerd in de ergonomisch gevormde handgreep vindt u de combischakelaar voor de aansturing van de motor. De bediening is eenvoudig en veilig, omdat de hand op de greep blijft. U kunt de bladblazer zowel links als rechts dragen.

Specificaties

Specificaties
Merk Stihl
Cilinderinhoud 27,2 cm³
Lucht/waterdebiet (m³/h) 630
Vermogen (W) 600 W
Gewicht 4,4 kg
Blaaskracht 10 N

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo