Afstandsmeters

Bent u op zoek naar een nauwkeurige afstandsmeter? Visser & Visser helpt u graag verder! Met een afstandsmeter kunt u snel en zeer nauwkeurig een afstand opmeten. Met één druk op de knop meet u afstanden of oppervlaktes van bijvoorbeeld een ruimte in huis, tuin of op de bouwplaats. Benieuwd naar ons aanbod afstandsmeters? Bekijk dan snel deze pagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Digitale afstandsmeter onmisbaar voor bouw, industrie en meer

Met een digitale afstandsmeter meet u afstanden of de oppervlakte van een ruimte in huis, tuin of op de bouwplaats. Het idee is eenvoudig: een afstandsmeter stuurt een laserstraal naar het te meten punt. De straal kaatst vervolgens terug naar de meter. Vervolgens berekent de meter de tijd van de weerkaatsing van de laserstraal. Bij Visser & Visser heeft u keuze uit verschillende afstandsmeters van kwalitatieve merken. Zo kunt u kiezen voor een Leica afstandsmeter, of een meter van het merk Nedo. U bent bij ons gegarandeerd aan het juiste adres voor de beste afstandsmeters! Het is afhankelijk van de meter hoe ver deze de straal kan meten. Sommige afstandsmeters beschikken over een bluetooth verbinding. Een afstandsmeter met bluetooth verzendt de gegevens automatisch door naar een laptop, smartphone of tablet. Denk aan metingen van afstanden, oppervlaktes en volumes. Een afstandsmeter is dus een onmisbaar instrument in de (interieur)bouw, industrie en bij bijvoorbeeld de aanleg van tuinen!

 

Leica: de beste laserafstandsmeter

Bij Visser & Visser hebben we een veelzijdig assortiment aan afstandsmeters. Denk aan de laser afstandsmeter Disto X3 van het gerenommeerde merk Leica. Dit is de verreweg de beste afstandsmeter uit ons assortiment. Deze nauwkeurige multifunctionele laserafstandsmeter heeft namelijk een meetbereik van 0.2 tot 150 meter en een meetprecisie van ± 1,5 mm. De Leica afstandsmeter Disto X3 is handzaam, gemakkelijk te bedienen en multifunctioneel inzetbaar. Uiteraard is de afstandsmeter met bluetooth smart gegevensinterface uitgevoerd. Hierdoor kan deze bluetooth afstandsmeter gegevens direct doorzetten naar een ander elektronisch apparaat. Er is ook een Leica afstandsmeter met een bereik tot 100 meter. Net als de Disto X3 is deze Disto D2 afstandsmeter met bluetooth uitgerust.

Nedo digitale afstandsmeter: een voordelige keuze

Heeft u voldoende aan een meetbereik van 50 meter, die perfecte kwaliteit levert maar voordelig is qua prijs? Dan is de Nedo laser Messfix 50 een uitstekende keuze! Deze digitale afstandsmeter heeft een meetbereik van 0,05 m tot 50 m en een meetnauwkeurigheid van ongeveer 2 millimeter. Deze meter is klein, handzaam en extreem robuust; de behuizing is stof- en spatwaterdicht volgens beschermingsklasse IP 54. De metingen kunt u uitvoeren met de voor- en achterkant van het apparaat. De Nedo Messfix is dan ook geschikt voor de echte professional.

Heeft u vragen, of heeft u advies nodig over een afstandsmeter?

Heeft u nog vragen over ons aanbod afstandsmeters? Bij Visser & Visser profiteert u niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van meer dan 50 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we u bij iedere klus van het juiste advies voorzien. Neem dan ook gerust contact op met één van onze vakspecialisten. Ook als u twijfelt of u moet kiezen voor een afstandsmeter of een ander meetinstrument, geven zij u graag advies. Iedere werkdag en op zaterdagmorgen staan ze voor u klaar om u verder te helpen. U kunt een e-mail sturen naar info@visserbreda.nl of ons online contactformulier invullen. Voor direct advies kunt u ons bellen op 076 – 541 5073. We staan u graag te woord!

Afstandsmeter kopen bij Visser & Visser?

Voor het kopen van een nauwkeurige afstandsmeter bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Maak de keuze tussen topmerken als Leica en Nedo en bepaal welke meter het beste bij uw klussen past. Voor welke digitale afstandsmeter u ook kiest; met alle meters berekent u op vrijwel de millimeter nauwkeurig de afstand, het oppervlak en meer. De bluetooth afstandsmeters sturen de gegevens ook nog eens direct naar uw elektronische device.

Heeft u de afstandsmeter gevonden die aansluit op uw wensen? Dan kunt u deze gemakkelijk via onze website bestellen. Plaats de meter in uw virtuele winkelmandje. Zodra u heeft afgerekend, komt ons team in actie. Wanneer u vandaag bestelt, heeft u 'm binnen enkele werkdagen al op uw afleveradres. Koop dus nu de afstandsmeter bij Visser & Visser!

 


Veelgestelde vragen

Hoe werkt een afstandsmeter?

Simpel gezegd stuurt een afstandsmeter een laserstraal naar het te meten punt. De straal kaatst vervolgens terug naar de meter. Vervolgens berekent de meter de tijd van de weerkaatsing van de laserstraal. Het is afhankelijk van de meter hoe ver deze de straal kan meten. Daarnaast beschikken sommige meters over een bluetooth verbinding. Een afstandsmeter met bluetooth verzendt de gegevens automatisch door naar een laptop, smartphone of tablet.

Hoe kies ik voor de beste afstandsmeter?

Wat voor u de beste afstandsmeter is, hangt natuurlijk helemaal af van uw wensen. Heeft u voldoende aan een bereik van 50 meter, dan kunt u volstaan met de Nedo digitale afstandsmeter. Wilt u over grotere afstanden meten en wilt u de gegevens direct  doorzetten naar een laptop of ander elektronisch device? Kies dan voor een Leica afstandsmeter met bleutooth. Komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. De specialisten van Visser & Visser geven u graag advies.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”