Afstandsmeters

Wanneer u op zoek bent naar de perfecte afstandsmeters voor uw volgende klus, bestaat de kans dat u al een tijdje op zoek bent geweest. Wellicht heeft u het internet wat afgestruind of bent u zelfs in verscheidene winkels naar binnen gegaan. Wat er ook in uw geval van toepassing is, u hoeft niet langer te zoeken, want u bent bij Visser & Visser terechtgekomen. Bij Visser & Visser bent u zeker van kwaliteit én service. Wij bieden u met alle plezier alle informatie die u nodig heeft omtrent afstandmeters, maar nog belangrijker: wij bieden u ook nog eens de beste daadwerkelijke afstandsmeters. Bij Visser & Visser zit u dus gegarandeerd goed!

Afstandsmeters

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afstandsmeter: de kwaliteit van Visser & Visser

Het is natuurlijk van belang dat u precies weet waar u aan toe bent met een afstandsmeter van Visser & Visser. Om die reden willen we u bij deze graag op de hoogte brengen van de prachtige kwaliteit die Visser & Visser u graag biedt. Het is te allen tijde ons streven geweest om uw project voor nu of voor in de toekomst zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wat gaat daarmee gepaard? De beste kwaliteit natuurlijk! Bij Visser & Visser vindt u dé afstandsmeters die u enorm uit de brand gaan helpen bij uw volgende project of klus!

De verschillende afstandsmeters van Visser & Visser

Zoals u wellicht heeft opgemerkt, verkoopt Visser & Visser verschillende afstandmeters. Allereerst moet het u opvallen dat u bij Visser & Visser afstandmeters kunt aanschaffen van twee verschillende merken: een afstandsmeter van Nedo en een afstandsmeter van Disto. Een verder onderscheid dat gemaakt wordt tussen de verschillende afstandsmeters is onder andere het meetbereik. Waar een Disto D2 een meetbereik heeft van 0,2 tot 100 meter, biedt een Disto X3 u een meetbereik van 0,05 tot 100 meter. Op de eerste meters is een afstandsmeter in het tweede geval dus een stuk nauwkeuriger. Voor u daadwerkelijk overgaat tot het aanschaffen van een nieuwe afstandsmeter is het van belang dat u volledig op de hoogte bent van de verschillende soorten. Lees dus vooral de productbeschrijving en specificaties goed door om misverstanden in de toekomst te voorkomen. Uw klus moet ten slotte soepel verlopen met een afstandsmeter van Visser & Visser!

Vragen, opmerkingen of problemen met een afstandsmeter van Visser & Visser

Het kan natuurlijk best voorkomen dat u om de één of andere reden wat vragen, opmerkingen of problemen heeft omtrent een afstandsmeter van Visser & Visser. Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde dé oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Dat is de service die Visser & Visser u graag biedt. Succes met uw volgende klus!

 

kalibratie-visserbreda

vacuum-handapparaat-model-nemo-grabo-plus-in-koffer