Afstandsmeters

Op zoek naar een afstandmeter? Wanneer u op zoek bent naar de perfecte afstandsmeter voor uw volgende klus, bent u hier aan het juiste adres. Bij Visser & Visser bent u zeker van de hoogste kwaliteit afstandmeters. Wij bieden u alle informatie aan die u nodig heeft omtrent afstandmeters, maar nog belangrijker: wij bieden u ook nog eens de beste daadwerkelijke afstandsmeter aan. Bij Visser & Visser zit u dus gegarandeerd goed!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afstandsmeter: de kwaliteit van Visser & Visser

Het is natuurlijk van belang dat u precies weet waar u aan toe bent met een afstandsmeter van Visser & Visser. Om die reden willen we u graag op de hoogte brengen van de kwaliteit die Visser & Visser u biedt. Dat geldt niet alleen voor onze afstandmeters, maar ook voor onze andere producten en ons vrijblijvende advies. Het is ten alle tijde ons streven om uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wat gaat daarmee gepaard? De beste kwaliteit natuurlijk! Bij Visser & Visser vindt u de afstandsmeters die u gaan helpen bij uw volgende project of klus!

De verschillende afstandsmeters

Visser & Visser verkoopt verschillende afstandmeters. Allereerst moet u weten dat u bij Visser & Visser afstandmeters kunt aanschaffen van twee verschillende merken: een afstandsmeter van Nedo en een afstandsmeter van Disto. Een verder onderscheid dat gemaakt wordt tussen de verschillende afstandsmeters is onder andere het meetbereik. Waar een Disto D2 een meetbereik heeft van 0,2 tot 100 meter, biedt een Disto X3 u een meetbereik van 0,05 tot 100 meter. Beide afstandmeters zijn goede keuzes, maar de afstandsmeter Disto X3 is een stuk nauwkeuriger wat in bepaalde situaties benodigd is. Voor u daadwerkelijk overgaat tot het aanschaffen van een nieuwe afstandsmeter is het van belang dat u op de hoogte bent van de verschillen tussen de afstandmeters. Lees vooral de productbeschrijving en specificaties goed om misverstanden te voorkomen. Uw klus moet ten slotte soepel verlopen met een afstandsmeter van Visser & Visser! 

Vragen over een afstandsmeter?

Heeft u vragen over de aanschaf van een afstandmeter? Onze klantenservice biedt ten allen tijde de oplossing. Ons team van specialisten beantwoord graag uw vragen en helpt u met passend advies om de juiste afstandmeter te vinden. Voor vragen omtrent onze afstandmeters of andere meetapparatuur, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor passend advies. Succes met uw volgende klus!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda