Snoeizagen

Een van de belangrijkste tuingereedschappen is de snoeizaag. Met een snoeizaag zaagt u gemakkelijk door de dikkere takken en flinke struikgewassen heen. Wilt u een snoeizaag kopen? Bij Visser & Visser hebben we een divers aanbod aan snoeizagen. U heeft dan ook ruime keuze wat de grootte, het model, het merk en de prijs betreft.

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten snoeizagen

Snoeizagen zijn ontworpen om levende struiken en bomen te snoeien. Is een tak of stengel dikker dan ongeveer 4 centimeter? Dan kunt u er beter een snoeizaag bij pakken dan een snoeischaar. Bij Visser & Visser vindt u een breed aanbod aan snoeizagen, die alle gekenmerkt zijn door hun specifieke eigenschappen. Is er weinig ruimte rond de weg te snoeien tak? Pak dan een zaag met een kort mes zodat u nergens tegenaan stoot. Voor takken tot aan ongeveer 6,5 centimeter kunt u een gebogen snoeizaag gebruiken met fijne tanden. Wanneer de takken dikker zijn dan deze 6,5 centimeter, adviseren wij u om te kiezen voor een snoeischaar met grove tanden. Heeft u niet veel ruimte om een zaag op te bergen? Bij Visser & Visser vindt u ook een handige inklapbare snoeizaag. Kortom: bij Visser & Visser vindt u voor elke situatie de perfecte snoeizaag.

Onderhoud van de snoeizaag

U wilt natuurlijk wel dat uw snoeizaag zo lang mogelijk meegaat. Het is daarom belangrijk dat u de zaag goed onderhoudt. De zaag gaat jaren mee wanneer u hem opbergt op een plek waar geen vocht bij kan komen. Ook is het belangrijk uw snoeizaag na gebruik direct droog te maken. Doet u dit niet, dan kan de zaag gaan roesten en zal het zaagblad bot worden. Met een botte zaag kunt u natuurlijk niet goed meer zagen. Dat niet alleen: een botte zaag heeft ook schadelijke gevolgen voor de te snoeien beplanting. Naast het droog opbergen is het aan te raden om uw zaag ook goed te reinigen na gebruik. Dit doet u met de speciaal daarvoor ontworpen onderhoudsspray.

Kiest u voor een Felco snoeizaag of een Silky snoeizaag?

Bij Visser & Visser hebben we een ruim assortiment met veel verschillende merken, ieder van hoogstaande kwaliteit. Zo hebben we de buitengewoon prettige Felco snoeizagen. Daarnaast kunt u kiezen voor Silky snoeizagen. Net als Felco levert Silky snoeizagen voor professioneel gebruik, die doorgaans als zeer goed beoordeeld worden. Alle modellen op onze website zijn voorzien van een duidelijke productspecificatie. Zo heeft u alle informatie over de snoeizagen en andere snoeigereedschappen die u nodig kunt hebben, bij elkaar. Met onze filterfunctie of vergelijkingsfunctie kunt u gemakkelijk producten selecteren en met elkaar vergelijken. Zo ziet u in één oogopslag welke snoeizaag het best bij uw klus of tuin past.

Vragen? Visser & Visser staat voor u klaar!

Heeft u nog vragen over ons aanbod, de levering of over het gebruik van een snoeizaag? Of wilt u weten welke snoeizaag het beste bij uw klus past? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Met meer dan vijftig jaar ervaring is Visser & Visser dé expert op het gebied van snoeigereedschapgroenvoorziening en andere gereedschappen en machines. Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar en helpt u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen.

Professionele snoeizaag kopen bij Visser & Visser

Heeft u een geschikte snoeizaag gevonden voor uw project? Een snoeizaag kopen kan heel eenvoudig via onze webshop. Voeg het product toe aan uw virtuele winkelmand. Om uw bestelling af te ronden hoeft u alleen nog af te rekenen. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij meteen voor u aan de slag. Zo kunt u uw nieuwe snoeizaag binnen enkele dagen op het door u gekozen afleveradres verwachten!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”