Snoeizagen

Het is alweer bijna lente en daarmee wordt het tijd om de tuin een flinke snoeibeurt te geven. Een van de belangrijkste tuingereedschappen is dan toch ook wel de snoeizaag. Hiermee zaagt u gemakkelijk door de dikkere takken en flinke struikgewassen heen. Het maakt niet uit wat er precies flink gegroeid is de afgelopen tijd, met de snoeizaag komt u er gemakkelijk doorheen. Hiermee maakt de snoeizaag uw leven in de tuin een stuk aangenamer. Bij Visser & Visser hebben we een divers aanbod aan snoeizagen, waarbij u zelf onderscheid kunt maken tussen de grootte, het model, het merk en de prijs.

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten snoeizagen

Snoeizagen zijn ontworpen om levende struiken en bomen te snoeien. Het is daarbij goed om te weten dat er wel degelijk veel varianten zijn van het apparaat. De verschillende soorten snoeizagen hebben ieder een eigen doel. Wanneer een tak of stengel dikker is dan ongeveer 4 centimeter, kunt u het best de snoeizaag erbij pakken. Wanneer een tak vast zit in een krappe omgeving pak dan een zaag met een kort mes zodat u nergens tegenaan stoot. Voor takken tot aan ongeveer 6,5 centimeter kunt u een gebogen snoeizaag gebruiken met fijne tanden. Wanneer de takken dikker zijn dan deze 6,5 centimeter is het aan te raden om voor een variant te gaan met grove tanden. Heeft u niet veel ruimte om een zaag op te bergen? Dan kunt u ook kiezen voor een snoeizaag die inklapbaar is. Bij Visser & Visser vindt u voor elke klus de perfecte snoeizaag.

Onderhoud van de snoeizaag

U wilt natuurlijk wel dat uw snoeizaag zo lang mogelijk meegaat. Het is daarom belangrijk dat u de zaag goed onderhoudt. De zaag gaat jaren mee wanneer u hem droog opbergt op een plek waar er geen vocht bij kan komen. Ook is het belangrijk uw snoeizaag na gebruik direct droog te maken. Wanneer de zaag in aanraking komt met vocht kan de zaag gaan roesten, wat kan leiden tot een bot blad. In het geval van een botte zaag kunt u niet goed meer zagen en kan dit ook schadelijke gevolgen hebben voor uw beplanting. Naast het droog opbergen is het aan te raden om uw zaag ook goed te reinigen na gebruik. Dit doet u met de speciaal daarvoor ontworpen onderhoudsspray.

Professionele snoeizagen kopen bij Visser & Visser

Bij Visser & Visser hebben we een ruim assortiment met veel verschillende merken, ieder van hoogstaande kwaliteit. Zo hebben we hele prettige Felco snoeizagen en de uitstekend beoordeelde Silky snoeizagen. Met onze filterfunctie kunt u gemakkelijk producten met elkaar vergelijken zodat u in één oogopslag kunt zien welke snoeizaag het best bij uw klus of tuin past. Daarnaast zijn alle modellen op onze website voorzien van een duidelijke productspecificatie. Zo heb je heel overzichtelijk alle informatie over de snoeizagen en andere snoeigereedschappen die je nodig kunt hebben, bij elkaar. 

Vragen

Heeft u nog vragen over ons aanbod, de levering of over het gebruik van een snoeizaag? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Zij zijn iedere werkdag bereikbaar en helpen u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen.

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo