Slangen en toebehoren

Bij Visser & Visser kunt u terecht voor allerlei slangen en toebehoren: van brandweerslang tot waterslang, van slanghaspels tot afvoerslang voor water. Ook bieden wij verschillende soorten slangkoppelingen, aanzuigkorven en nog veel meer. Deze hebben wij altijd op voorraad. Bestel uw slangen of toebehoren dan ook vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 42

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 42

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De verschillende slangen van Visser & Visser

  Wanneer u op zoek bent naar een geschikte brandslang, bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Brandslangen zijn vooral ontworpen voor het doven van vuurhaarden en worden daarom ook brandweerslangen genoemd. Deze plat oprolbare slangen zijn echter geschikt voor alle werkzaamheden waar water of vloeistoffen verpompt moeten worden. Zij komen dan ook van pas bij bij rioleringswerkzaamheden, irrigatiesystemen, land- en tuinbouw, maar ook in de industrie, bouw en zelfs bij offshore en raffinaderijen. Deze slangen zijn vervaardigd van sterk EPDM, voorzien van een pu coating en zijn bestand tegen weersinvloeden, zeewater en ozon.

  Visser & Visser heeft ook verschillende waterslangen in het assortiment, zoals de Tricoflex waterslang. Deze flexibele slang is opgebouwd uit vier lagen en beschikt over een PVC tussenlaag. De buitenkant van de Tricoflex slang is UV-gestabiliseerd, waardoor ook deze in verschillende weersomstandigheden gebruikt kan worden. Door het gebruikte materiaal knikt de waterslang niet snel is zowel voor thuis als in werksituaties uitstekend te gebruiken. Deze waterslang is beschikbaar in twee maten. Is het belangrijk dat u de waterslang compact kunt opbergen? Kijk dan eens naar onze robuuste waterslanghaspels. Deze zijn van hoge kwaliteit, waarbij de waterslangen zichzelf na gebruik gemakkelijk oprollen.

  Het adres voor slangkoppelingen

  In veel gevallen is het wenselijk om verschillende slangonderdelen te verbinden. Met een slangkoppeling kunt u de verschillende onderdelen eenvoudig ontkoppelen, terwijl de verbinding waterdicht blijft. Visser & Visser heeft een ruim assortiment aan slangkoppelingen voor alle soorten waterslangen. Zo kunt u kiezen voor een Storz slangkoppeling met binnendraad of juist een buitendraad. Deze zijn in diverse afmetingen beschikbaar. Ook voor een verloopkoppeling of nokkoppeling van Storz, is Visser & Visser hèt adres. Heeft u messing Geka slangkoppeling nodig? Kijk dan snel naar de verschillende modellen in ons assortiment.

  Voor al uw waterslangen en toebehoren!

  Slangen en toebehoren is natuurlijk een ruim begrip, maar het assortiment van Visser & Visser is dat ook. Naast brandslangen, waterslangen en heel veel slangkoppelingen vindt u ook standpijpen, aanzuigkorven of bijvoorbeeld een slangenbrug in ons assortiment. Kortom, als het gaat om slangen en toebehoren, dan zit u bij Visser & Visser altijd goed!

  Heeft u vragen of wilt u deskundig advies?

  Heeft u vragen over de slangen en toebehoren van Visser & Visser? Of wilt u iets weten over de andere producten voor riolering uit ons assortiment? Visser & Visser heeft al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche. Daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de producten op deze pagina, maar voor het gehele assortiment. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons deskundige team. Zo weet u zeker dat u altijd een goede keuze maakt!

  Slangen en toebehoren kopen bij Visser & Visser

  Heeft u slangen of toebehoren nodig? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres! Via onze website kunt u gemakkelijk uw producten bestellen. Door onze ruime voorraad en betrouwbare levering kunt u uw bestelling al binnen enkele werkdagen op het door u gekozen afleveradres verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Aarzel dus niet en neem direct contact op met onze medewerkers! Bel naar 076 541 5073, wij staan u met veel plezier te woord. Liever per mail? Stuur dan een bericht naar info@visserbreda.nl

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”