Strakvlak egalisatieschuif

Strakvlak is dé professionele egalisatieschuif voor hovenier en stratenmaker. Zelfs als machinaal afreien niet mogelijk is, kunt u met de Strakvlak egalisatieschuif zandbanen voor bestrating, gazons en grindpaden in een handomdraai egaliseren. Bovendien zijn deze egalisatieschuiven uit te breiden met handige accessoires die op iedere Strakvlak passen.

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE STRAKVLAK EGALISATIESCHUIF?

Uitgebreid advies of een vrijblijvende demonstratie.

Neem contact op

Strakvlak kopen? Zo kiest u de juiste uitvoering

Strakvlak is het handige en snelle afreimaatje voor de hovenier en de stratenmaker. Hiermee verlicht u het zware afreiwerk. Voordat wij met Strakvlak op de markt kwamen, waren stratenmaker en hovenier voor het afreien aangewezen op een afreilat, een strijklat of waterpas. Tijdrovend en zwaar: je zat continu op je knieën, met een resultaat waarover je nou niet over naar huis zou schrijven. Met de komst van de Strakvlak is het veel makkelijker om een echt strakke zandbaan te creëren. Stel simpelweg de hoogte en de breedte in je kunt aan de slag. Strakvlak, egaliseren met gemak, noemen wij dat!

De Strakvlak is er in vier uitvoeringen:

 1. Strakvlak III DV: ideaal voor de grove voorbewerking.
  Het beste resultaat bereikt u door het terrein eerst grof te bewerken met een smalle egaliseerschuif. De verstelbare Strakvlak III DV is hier perfect voor.
 2. Strakvlak IV DV: creëer moeiteloos een strakke zandbaan.
  Voor het nauwkeurige afreiwerk is er de brede Strakvlak IV DV. Met dit egalisatiebord creëert u moeiteloos een strakke zandbaan.
 3. Strakvlak VII Duo: door twee personen te bedienen.
  Tot slot is er de Strakvlak VII Duo, de breedste egaliseerschuif in het assortiment. Deze is door twee personen te bedienen en is ontwikkeld voor de extra brede oppervlaktes.
 4. Nieuw: de lasergestuurde en zelfnivellerende Strakvlak LSR.
  Dankzij de nieuwe lasergestuurde en zelfnivellerende Strakvlak LSR is het uitzetten van referentiepunten niet meer nodig. De laserontvanger volgt nauwkeurig het door de laser aangegeven profiel. Vervolgens stuurt de ingebouwde computer de twee elektrische levelmotoren aan, die automatisch de positie van de zijwielen ten opzichte van het egalisatiebord aanpassen. Ervaar zelf de efficiëntie en precisie van deze revolutionaire Strakvlak LSR!

HANDIG! STRAKVLAK ACCESSOIRES

Na het egaliseren begint het werk pas echt. Daarom ontwikkelde Visser & Visser handige accessoires, die eenvoudig op Strakvlak te monteren zijn. Dankzij de speciale afwerkbezem is het invegen van het straatwerk geen klus meer waar u tegenop hoeft te zien. De afwerkbezems zijn in twee maten verkrijgbaar: Strakvlak afwerkbezem 80 cm en Strakvlak afwerkbezem 120 cm.

Efficiënt en nauwkeurig inzaaien met strak gazon als resultaat? Monteer dan een speciale zaadhark op het Strakvlak egalisatiebord. Ook deze units zijn er in twee maten: Strakvlak zaadhark 80 cm en Strakvlak zaadhark 120 cm.

Bekijk accessoires

STRAKVLAK: EGALISEREN EN PROFILEREN MET GEMAK!

Strakvlak is het paradepaardje van Visser & Visser. Bij de ontwikkeling van deze egalisatieschuif schonken wij veel aandacht aan de ergonomie.

Dankzij de in hoogte verstelbare basis arm en wielen kunt u altijd met een rechte rug werken. Hiermee wordt de fysieke belasting voor de gebruiker aanzienlijk verlaagd. Logisch dat Strakvlak door Vakorganisaties en arbo-instellingen met open armen werd ontvangen!

BEKIJK ONZE KEUZES

Strakvlak: egaliseren met gemak!

p1938-doneerring

“kalibratie”