Wij adviseren u graag!

 

Alles onder één dak

 

Betrouwbare levering

 

Ruim 50 jaar ervaring

Strakvlak: egaliseren met gemak!

Strakvlak is dé professionele egalisatieschuif voor hovenier en stratenmaker. Zelfs als machinaal afreien niet mogelijk is, kunt u met de Strakvlak egalisatieschuif zandbanen voor bestrating, gazons en grindpaden in een handomdraai egaliseren. Bovendien zijn deze egalisatieschuiven uit te breiden met handige accessoires die op iedere Strakvlak passen.

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE EGALISATIESCHUIF STRAKVLAK?

Uitgebreid advies of een vrijblijvende demonstratie.

Neem contact op

Strakvlak egalisatieschuif in drie uitvoeringen

De Strakvlak egalisatieschuif is er in drie uitvoeringen:

  1. Het beste resultaat bereikt u door het terrein eerst grof te bewerken met een smalle Strakvlak. De verstelbare Strakvlak III DV egalisatieschuif is hier perfect voor. Deze smalste Strakvlak is traploos verstelbaar en 70 - 120 cm breed. Hierdoor kunt u in korte tijd veel materiaal verplaatsen en het terrein grof egaliseren.
  2. De brede Strakvlak IV DV zorgt voor het nauwkeurige afreiwerk; hiermee creëert u dan ook moeiteloos een strakke zandbaan. Strakvlak IV DV heeft een breedte van 117 - 210 cm en is traploos verstelbaar. Net zoals de smallere Strakvlak heeft de Strakvlak IV DV rechte egalisatiebladen die ook in een dakvlak-stand geplaatst kunnen worden.
  3. De breedste uitvoering is de Strakvlak VII Duo. Deze is door twee personen te bedienen en is ontwikkeld voor de extra brede oppervlaktes. De Strakvlak VII duo egalisatieschuif is verstelbaar van 210 – 303 cm.

Daarnaast leveren wij verschillende hulpstukken. Zo zijn er handige zaadharken voor het inzaaien van gazons en afwerkbezems in verschillende maten. Uiteraard kunt u ook voor reserveonderdelen bij ons terecht.

WERKEN MET EEN RECHTE RUG

Bij deze speciaal door Visser & Visser ontwikkelde handegalisatieborden is veel aandacht gegaan naar de ergonomie.

Zo zijn de degelijke maar lichtgewicht kunststof wielen net als de basisarm in hoogte verstelbaar. Dit maakt het mogelijk om met een rechte rug te werken.

ONZE VERKOOPADVISEURS STAAN VOOR U KLAAR!

Wilt u meer weten over de Strakvlak handegalisatieborden? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar en geven u graag een vrijblijvende demonstratie.

De Strakvlak is ook opgenomen in ons verhuurprogramma. Handig als u deze maar kort nodig heeft of een keer wilt uitproberen.

Verhuur
BEKIJK ONZE KEUZES

Strakvlak: egaliseren met gemak!

kalibratie-visserbreda

vacuum-handapparaat-model-nemo-grabo-plus-in-koffer

 

Wij adviseren u graag!

 

Alles onder één dak

 

Betrouwbare levering

 

Ruim 50 jaar ervaring