Schoffels

Schoffels, een essentieel tuingereedschap voor elke professional in tuinonderhoud en groenvoorziening, vindt u bij Visser & Visser. Wij hebben een ruim assortiment aan hoogwaardige schoffels waar u als professional blij van wordt. Nieuwe schoffel nodig? Kies voor Visser & Visser, waar kwaliteit, deskundig advies en uitstekende service centraal staan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schoffel met steel en andere soorten

Bij Visser & Visser begrijpen we dat elke tuin en elk project uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan schoffels, van de klassieke tuinschoffel tot de handschoffel, ook wel schrepel genoemd, voor het precisiewerk. Of u nu op zoek bent naar een complete schoffel met steel voor comfortabel gebruik of een schoffel zonder steel wilt, bij Visser & Visser vindt u het allemaal.

Ruim assortiment aan schoffels

Ons assortiment omvat diverse soorten schoffels, elk ontworpen voor specifieke taken. De tuinschoffel is ideaal voor het wieden en beluchten van grote oppervlakten, terwijl de handschoffel en de schrepel perfect zijn voor het nauwkeurige werk rond planten en struiken. Onze schoffels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal met oog voor detail, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit voor elke klus.

Waarvoor gebruik je een schoffel

Schoffels zijn onmisbaar voor elke hovenier en groenprofessional. Ze worden natuurlijk gebruikt voor het verwijderen van onkruid. Ook voor het losmaken van de grond en het creëren van een gezonde bodemstructuur is een schoffel het ideale tuingereedschap. Kortom: een schoffel is essentieel bij het onderhouden van tuinen, plantenbedden en plantsoenen, zodat deze er weer netjes en gezond uitzien.

Wilt u een schoffel kopen?

Wanneer u besluit een schoffel te kopen bij Visser & Visser, kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Visser & Visser staat garant voor producten van de beste kwaliteit, gecombineerd met deskundigheid en een goede service. Onze schoffels zijn zorgvuldig geselecteerd en getest om te voldoen aan de hoge eisen van de professionele gebruiker. Bestel vandaag nog online of neem contact op voor advies op maat.

Bestel uw schoffel nu bij Visser & Visser

Klaar om de perfecte schoffel te bestellen? Of u nu voor een kleine schoffel of een grote schoffel kiest, een schoffel met steel of zonder, of toch de voorkeur geeft aan de handschoffel: met onze snelle en betrouwbare levering heeft u uw schoffel snel in huis. Bestel vandaag nog uw schoffel bij Visser & Visser en ervaar het verschil in kwaliteit en service!

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze tuingereedschappen, de levering of het gebruik er van? Neem dan gerust contact  op met één van onze productspecialisten. Zij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen en het geven van deskundig advies. U kunt ons bereiken via 076 541 5073 of mail naar info@visserbreda.nl. We horen graag van u!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”