Schoffels

In uw tuin wilt u graag zo lang mogelijk genieten van een voedzame, mooie grond. Hier worden uw beplanting en bloemen namelijk ook erg vrolijk van. Om uw grond zo goed mogelijk te onderhouden, is het schoffelen van de aarde een klus waar u niet omheen kunt. Bij Visser & Visser hebben we een groot aanbod van diverse schoffels. Zo kunt u kiezen tussen een handschoffel en een schoffel met steel. Daarnaast profiteert u van scherpe prijzen en een snelle levertijd. Bekijk nu het complete aanbod schoffels op deze pagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Handschoffel

Wanneer de lente is aangebroken, wilt u natuurlijk uw tuin weer tiptop in orde hebben. Het onkruid verwijderen hoort daar helaas ook bij. Maar met de handschoffel van Visser & Visser is deze klus zo gepiept. Deze kleine schoffel beschikt over een kleine steel en is daardoor erg licht in gebruik. Het scherpe mes zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig al het onkruid verwijdert uit uw tuin. Zelfs het meest hardnekkige onkruid hebt u zo snel uit uw tuin verwijderd. Visser & Visser beschikt over verschillende maten handschoffels, waardoor u gemakkelijk uw favoriete model uit kunt kiezen.

Schoffel met steel

Wilt u liever blijven staan tijdens het verwijderen van het onkruid? Dan is een schoffel met steel ideaal voor u. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u het juiste model bij uw lengte kunt kiezen. Dit maakt niet alleen het schoffelen eenvoudiger, maar is ook nog eens beter voor uw rug. Met de schoffel schoffelt u snel het onkruid tussen uw beplanting en bloemen weg. Daarmee maakt u dezelfde beweging als u doet bij een bezem. In feite hakt u dus niet in de grond, maar 'bezemt' u eigenlijk net iets onder de grond.

Schoffel kopen bij Visser & Visser

Wilt u een schoffel kopen om uw tuin onkruidvrij te houden? Visser & Visser helpt u graag verder! Wij hebben een groot assortiment aan verschillende schoffels. Hierbij kunt u de keuze maken tussen een handschoffel of schoffel met steel. De schoffels zijn gemaakt door hoogwaardige merken, waardoor wij u een lange levensduur van de schoffel garanderen. Ook kunt u kiezen tussen verschillende maten. Kleine schoffels, grote schoffels: Visser & Visser heeft het in haar assortiment. Maar het grote aanbod is niet het enige voordeel waar u van profiteert. Wanneer u een schoffel bij ons aanschaft, profiteert u ook van een snelle levering. Zo hebt u uw schoffel binnen enkele werkdagen al bij u thuis geleverd. Daarnaast hebben wij al ruim 50 jaar vakervaring, waardoor we u in iedere situatie deskundig kunnen adviseren. Koop dus nu uw schoffel bij Visser & Visser!

Vragen?

Hebt u nog vragen over onze tuingereedschappen, de levering of het gebruik er van? Neem dan gerust contact  op met één van onze productspecialisten. Zij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen en het geven van deskundig advies. We horen graag van u!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”