Emmers

Een stevige bouwemmer is nagenoeg onmisbaar op iedere werkplek en bouwplaats. Er zijn meerdere mogelijkheden om bouwemmers te gebruiken. De meest gebruikte toepassing is het mengen en vervoeren van vloeistoffen. Wilt u graag een bouwemmer kopen die een optimaal inhoudsvermogen heeft, van goede kwaliteit is en gerust tegen een stootje kan? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Met name de bouwemmers met een groot inhoudsvermogen zijn altijd handig om mee te nemen op een bouwplaats. Bent u benieuwd naar het complete aanbod aan bouwemmers binnen ons brede assortiment? Check dan snel deze pagina om de bouwemmers te bekijken en met elkaar te vergelijken. Op die manier vindt u altijd een bouwemmer die perfect bij u klus past.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarvoor bouwemmer gebruiken?

Zoals gezegd zijn er verschillende doeleinden om een bouwemmer te gebruiken. Zo kunt u onder andere een voegsel of lijm in een emmer aanmaken en tegels of ander materiaal met water schoonmaken. Buiten dat kunt u een bouwemmer gebruiken voor het mengen van cement, plamuur, stukadoor, gips, en zelfs verf. Verder is een bouwemmer heel handig voor het vervoeren en verzamelen van afval dat op de bouwplaats verstrooid ligt.

Breed aanbod aan bouwemmers

Uiteraard zijn de emmers in diverse maten, uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Zo is er voor elke klus een geschikte emmer te vinden. Verschillende emmers met een inhoud van 6,5, 12 en 20 liter, gemaakt van sterk pvc. De bouwemmer met 12 liter inhoudsvermogen is geschikt voor zware klussen en ideaal voor het vervoeren van materiaal. De 12 liter variant is zowel onder andere als zwarte en blauwe bouwemmer beschikbaar. De meeste bouwemmers binnen het assortiment zijn van een maatverdeling voorzien. Alleen de bouwemmer van rubber beschikt niet over een maatverdeling. Tot slot is er ook een verzinkte schepemmer beschikbaar.Zinken schepemmers werden vroeger vaak gebruikt om water uit een regenput of sloot te scheppen. Hiervoor werd de emmer aan een stok bevestigt. Wilt u liever een pvc-bouwemmer 20 liter? Deze is dan als zwarte bouwemmer te koop.

Stel ons uw vragen

Bent u op zoek naar een deskundig advies over de bouwemmers binnen ons brede assortiment? Dan kan Visser & Visser u zeker verder helpen. Heeft u meer informatie nodig over de rest van de ijzerwaren die wij aanbieden of het leveringsproces? Dan staan wij vanzelfsprekend ook graag voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op als u meer over onze producten te weten wilt komen.

Bouwemmer kopen

Uw bouwemmers koopt u vanaf nu scherp geprijsd bij Visser & Visser. Plaats het gewenste artikel in uw virtuele winkelmand en voer uw persoonlijke gegevens in. Onder andere uw naam, het bezorgadres en eventueel de naam van uw bedrijf. Tot slot hoeft u de bestelling alleen nog af te rekenen. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt zullen bij de bouwemmers naar het door u aangegeven bezorgadres sturen. Door onze snelle levering kunt u binnen enkele dagen met uw bouwklus beginnen.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”