Bouwemmers

Een stevige bouwemmer is onmisbaar op iedere werkplek en bouwplaats. Wilt u een bouwemmer kopen die een optimale inhoud heeft, van goede kwaliteit is en ook tegen een stootje kan? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Check snel deze pagina om de bouwemmers te bekijken en met elkaar te vergelijken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarvoor bouwemmer gebruiken?

Eigenlijk kunnen we beter vragen waar u bouwemmers niet voor kunt gebruiken. Een bouwemmer komt natuurlijk altijd van pas. Bouwemmers worden het vaakst gebruikt voor het mengen en vervoeren van vloeistoffen en andere materialen. Zo kunt u onder andere een voegsel of lijm in een emmer aanmaken en tegels of ander materiaal met water schoonmaken. Natuurlijk kunt u een bouwemmer ook gebruiken voor het mengen van cement, plamuur, stukadoor, gips, en zelfs verf. Vooral de bouwemmers met een flinke inhoud zijn altijd handig om mee te nemen op een bouwplaats, maar zijn net zo goed onmisbaar in de groenvoorziening, werkplaats of magazijn. Tot slot is een bouwemmer ook heel handig voor het vervoeren en verzamelen van afval.

Breed aanbod aan bouwemmers

Uiteraard zijn de emmers in diverse maten, uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Zo is er voor elke klus een geschikte emmer te vinden. De bouwemmer 12 liter is de meest gebruikte bouwemmer. De 12 liter variant is zowel als zwarte bouwemmer en blauwe bouwemmer verkrijgbaar, die beide van een maatverdeling zijn voorzien.  De bouwemmer rubber is van zware kwaliteit en heeft eveneens een inhoud van 12 liter. Omdat deze zware emmer vaak gebruikt voor het vervoeren van materiaal, beschikt deze niet over een maatverdeling.

Wilt u een extra grote bouwemmer kopen? Dan is de zwarte bouwemmer 20 liter een goede keuze. Deze pvc bouwemmer beschikt eveneens over een maatverdeling en is in extra zware kwaliteit uitgevoerd.

Tot slot is er ook een verzinkte schepemmer beschikbaar. Zinken schepemmers zijn ideaal om water uit een regenput of sloot te scheppen. Hiervoor kunt u de emmer aan een los verkrijgbare stok bevestigen.

Wij helpen u graag

Wilt u een bouwemmer kopen? Visser & Visser helpt u graag verder. Heeft u nog vragen over de bouwemmers, of wilt u meer weten over een van de andere producten uit de categorie ijzerwaren? Dan staan wij voor u klaar. Neem ook gerust contact met ons op als u meer over het bestelproces of levering wilt weten. Bel ons op 076 – 541 5073, mail naar info@visserbreda.nl, of vul ons contactformulier in.

Bouwemmer kopen

Uw bouwemmers koopt u vanaf nu scherp geprijsd bij Visser & Visser. Plaats het gewenste artikel in uw virtuele winkelmand en voer uw gegevens in. Onder andere uw naam, het bezorgadres en eventueel de naam van uw bedrijf. Tot slot hoeft u de bestelling alleen nog af te rekenen. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt sturen wij bij de bouwemmers naar het door u aangegeven bezorgadres.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”