Diamantboormachines

Bent u op zoek naar een machine waarmee u zelfs in de hardste materialen, zoals gewapend beton en zeer harde steensoorten, gaten kunt boren? Met een standaard boormachine gaat dat helaas niet lukken, maar met een diamantboormachine krijgt u iedere klus geklaard! Bij Visser & Visser kunt u terecht voor een losse diamantboormachine, maar wij verkopen ook complete sets, met of zonder statief. Daarnaast vindt u in ons assortiment bovendien verschillende soorten en maten diamantboren en adapters waarmee u de boren aan de diamantboormachine kunt schroeven. Tot slot verkopen wij zelfs een complete borenset zodat u uw diamantboormachine kunt uitrusten met een geschikte diamantboor voor iedere klus. Diamantboormachine kopen? Op deze pagina vindt u ons assortiment!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diamantboormachine van Carat

Wilt u graag een premium diamantboormachine aanschaffen die u nog jarenlang een trouwe dienst zal leveren? Met een diamantboormachine van het merk Carat, haalt u een topkwaliteit diamantboormachine van een gerenommeerd A-merk in huis. De modellen die wij in onze webshop aanbieden, zijn allemaal watergekoeld en beschikken over flow-control. Hierdoor wordt de waterkoeling perfect gedoseerd. Bovendien zijn de machines beschermd tegen mechanische en elektrische overbelasting dankzij een intelligent softwaresysteem genaamd Controtec®. Zo kunt u hoge onderhouds- en reparatiekosten voorkomen. De diamantboormachine Carat A-1811 beschikt over twee versnellingen en heeft een achterhandgreep. Heeft u liever drie versnellingen? Kies dan voor de Carat A-2031 of de Carat A-2032. Deze laatstgenoemde beschikt niet over een achterhandgreep, maar heeft een pistoolhandgreep die zeer comfortabel in de hand ligt.

Compleet diamantboorsysteem met statief

Voor het beste boorresultaat adviseren wij u om uw diamantboor altijd te gebruiken in combinatie met een bijpassend diamantboorstatief. Hoewel een diamantboormachine qua uiterlijk wat weg heeft van een klassieke boormachine, is hij, dankzij de met diamant bezette boor, een stuk groter en daardoor ook zwaarder. Door de diamantboormachine in een statief te plaatsen, is hij makkelijker te hanteren en kunt u perfecte gaten boren. Zo hoeft u minder kracht te zetten tijdens het boren en zal de diamantboor minder snel slijten waardoor deze langer mee gaat.

Wist u dat u ook het boorbereik ermee vergroot? Vanuit de hand heeft een diamantboormachine van Carat een boorbereik van slechts 70 millimeter diameter. Wanneer u gebruik maakt van een statief, wordt het bereik vergroot tot maar liefst 120 millimeter diameter (bij modelnummer A-1811) of zelfs 160 millimeter. Dit is het geval bij modelnummers A-2031 en A-2032. Wij verkopen naast een los statief ook een compleet diamantboorsysteem waar het statief al bij in is begrepen. Zo hoeft u de benodigde onderdelen niet meer bij elkaar te sprokkelen. Wel zo handig!

Losse boren en adapters

Zoals hierboven al kort is benoemd, verkopen wij ook losse boren en adapters. De boren zijn in verschillende lengtes en diameters te koop, afhankelijk van de grootte van het gat dat u moet boren. De boren die u bij ons voor uw diamantboormachine kunt kopen zijn allemaal lasergelast. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor tandbreuk. Daarnaast beschikken de boren over zogenaamde TT-segmenten. Dit zijn segmenten met een gekartelde punt waardoor een vlotte aanzet in het booroppervlak mogelijk is. Weet u niet zo goed welke maat diamantboor u het beste aan kunt schaffen voor uw klus? Dan is de diamantborenset met daarin verschillende maten boren wellicht een goede aankoop. Kijk vooraf goed welk soort adapter u in uw situatie nodig heeft om teleurstellingen te voorkomen.

Naast diamantboormachines ook ander diamantgereedschap

Uiteraard bent u op deze pagina terechtgekomen omdat u misschien van plan bent om een diamantboormachine aan te schaffen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u gewoon wat meer te weten wilt komen over dit handige stukje gereedschap. Ook dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft. Maar wist u dat we naast diamantboormachines bovendien ander diamantgereedschap verkopen? Denk bijvoorbeeld aan verschillende merken en modellen bandenzagen, steenzaagmachines en vloerenzaagmachines inclusief bijpassende diamantzaagbladen. Voor het natzagen wordt het gebruik van een speciale watertank aangeraden. Uiteraard kunt u deze bij ons bestellen.

Diamantboorsysteem kopen?

Wilt u graag een diamantboormachine van Carat aanschaffen? Bij Visser & Visser verkopen wij alles wat u nodig heeft. Van losse machines, adapters en boren tot complete sets mét statief. Er is voor ieder wat wils. Zo zit er altijd wel een geschikte diamantboormachine voor u tussen waarmee u uw klus geklaard krijgt. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring en adviseren u graag. Mocht u nog vragen hebben over een diamantboormachine, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 076 541 5073.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”