Gladheidsbestrijding

In de winter is gladheidsbestrijding van belang om de wegen, paden en terreinen veilig begaanbaar te maken en te houden. Bij Visser & Visser vindt u een breed scala aan gladheidbestrijdingsproducten, zoals strooizout, zoutstrooiers, zoutkisten en sneeuwschuivers. Bestel uw producten voor gladheidsbestrijding vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gladheidsbestrijding: wel zo veilig

Ieder jaar komt het wel meerdere keren voor: gladheid op de weg door ijzel, sneeuw of hagel. Gelukkig heeft Visser & Visser een groot aantal producten in het assortiment opgenomen waarmee u de gladheid op de weg, op paden en (parkeer)terreinen bestrijdt. Zo zorgt u ervoor dat deze weer goed en veilig begaanbaar zijn. Door middel van deze gladheidsbestrijdingsproducten maakt u het in de winter voor uzelf, maar ook voor uw medeweggebruikers een stuk veiliger om op pad te gaan. En natuurlijk kunt u met gladheidsbestrijding de nodige ongelukken voorkomen. Een schoon, ijsvrij terrein waarborgt de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers, klanten en leveranciers. Wist u overigens dat terreineigenaren bij sneeuwval en gladheid verantwoordelijk zijn voor het toegankelijk houden van hun terreinovergang naar de openbare weg? Dus een schoon terrein door gladheidsbestrijding is niet alleen prettig voor medewerkers of bezoekers, het valt zelfs onder de zorgplicht!

Voorkom gladheid op weg

Staat de winter voor de deur? Dan wilt u natuurlijk voorbereid zijn en gladheid op wegen en terreinen voorkomen. Gladheid op de weg bestrijden is kinderspel, wanneer u hiervoor de juiste gladheidsbestrijdingsproducten in huis heeft. Met producten als strooizout, zoutstrooiers, sneeuwschuivers, zoutkisten, zoutscheppen en natuurlijk passende verkeersborden, creëert u weer een veilige omgeving in een handomdraai. Winterse omstandigheden? Maak een einde aan gladheid wegen Nederland met de juiste gladheidsbestrijdingsproducten van Visser & Visser. Bestel uw producten voor gladheidsbestrijding vandaag nog!

Gladheidsbestrijding: liever voorkomen dan genezen

Gladheidsbestrijding is natuurlijk het beste als je gladheid op de weg voor kunt zijn. Preventieve gladheidsbestrijding bereikt u door zout te strooien voordat het gaat sneeuwen, hagelen of ijzelen. Dit strooizout kunt u gemakkelijk met onze zoutstrooiers verspreiden, zelfs op moeilijk bereikbare plekken en smalle doorgangen. Wordt u ’s morgens wakker in een witte wereld? Ook dan kunt u de gladheid bestrijden met strooizout. Ligt er echter al een dikker pak sneeuw, dan is het verstandig om dit eerst weg te schuiven met een sneeuwschuiver. Natuurlijk kan dat met een handsneeuwschuiver, maar de Strakschuif, een sneeuwschuiver op wielstel werkt nog gemakkelijker. Wanneer u daarna alsnog zout strooit, voorkomt u nieuwe gladheid door bevriezing.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Staat de winter voor de deur en heeft u vragen over gladheidsbestrijding? Of wilt u weten met welke producten u uw terrein bij winterse omstandigheden het beste veilig en goed begaanbaar kunt houden? Visser & Visser heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in deze branche. Daarom hebben wij altijd wel een passend antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met onze specialisten en zorg ervoor dat u de voor u geschikte producten voor gladheidsbestrijding op tijd in huis heeft. Heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Gladheidsbestrijdingsproducten kopen bij Visser & Visser

Gladheidsbestrijdingsproducten kopen? Of heeft u andere groenvoorzieningsproducten gevonden die van pas komen bij het onderhoud van uw terrein of dat van uw klanten? Via onze website kunt u gemakkelijk uw producten bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig op het door u gekozen afleveradres verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies. Samen met Visser & Visser kunt u nu gladheid op de weg bestrijden. Bestel uw producten daarom vandaag nog. Op naar een veiligere omgeving voor iedereen!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”