Bebording

Bent u op zoek naar officieel RVV goedgekeurde verkeersborden, informatieborden, tekstborden, straatnaamborden of blanco borden inclusief al het toebehoren dat u nodig heeft voor de bebording? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres!

Bebording conform eisen

Visser & Visser levert verkeersborden met dubbel omgezette rand en reflectieklasse III (Diamond Grade). Deze verkeersborden zijn uitgevoerd conform het Reglement verkeersregels en verkeerstekens (RVV) en de algemene eisen voor verkeersborden NEN 3381. U kunt ook voor andere borden als reclameborden, tekstborden, verwijzingsborden en scheepvaartborden bij ons terecht. Daarnaast leveren wij ook van grondverankering voorziene buis- en flespalen uit eerste klas staal of lichtgewicht aluminium. Deze buis- en flespalen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ook voor bevestigingsmateriaal, fundatie, grondpotten, verkeerszuilen en overige bebording zoals verkeersbordsteunen en verkeersbordenrekken bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Ontdek ons complete aanbod binnen de categorie bebording op deze pagina.

Verschillende soorten borden

Bij Visser & Visser verkopen wij verschillende soorten borden. Zo voldoen onze RVV borden aan alle officiële richtlijnen zoals die voor dit soort bebording gelden. RVV staat voor Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens. Hierin staan alle richtlijnen en regels omtrent onder andere de afmetingen, de verhoudingen, het kleurgebruik en het gebruikte materiaal van de borden nauwkeurig uiteengezet. Wanneer u kiest voor een RVV bord van Visser & Visser hoeft u dus niet bang te zijn dat u in overtreding bent. 

Naast RVV borden bieden wij ook een ruim assortiment aan diverse informatieborden en andere tekstborden. Veelgebruikte teksten die we op dit soort bebording zien, zijn bijvoorbeeld: ‘in-/uitrit bouwverkeer’, ‘doorgaand rijverkeer gestremd’, ‘voetgangers oversteken’ en ‘verboden toegang voor onbevoegden’. Deze laatstgenoemde wordt veel op bebording rondom bouwplaatsen gebruikt in combinatie met verschillende pictogrammen om duidelijk te maken wat niet mag of wat men juist wél moet doen. Wist u dat bebording met daarop uw eigen tekst ook mogelijk is? Kijk hiervoor bij de categorie blanco borden op deze pagina.

Toebehoren en bevestigingsmateriaal

Met bebording alleen komt u helaas niet zo ver. Daarom verkopen wij bij Visser & Visser ook allerlei toebehoren en bevestigingsmateriaal. Zo kunt u uw borden bijvoorbeeld bevestigen aan buis- en flespalen. De verkeersborden zelf kunt u aan de palen vastmaken met behulp van verkeersbordbeugels. Deze vindt u onder de categorie bevestigingsmateriaal. Sommige palen voor bebording kunnen rechtstreeks in de grond worden gestoken, maar de meeste verkeersbordpalen kunt u het beste met een goede fundatie, zoals een stalen poer, grondkruis met spie of grondanker, verankeren. Voor het plaatsen van bebording op verkeersheuvels en middenbermen verkopen wij tevens zogenaamde verkeerszuilen. Hierop kunt u ieder gewenst bord bevestigen.

Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing voor uw bebording? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment grondpotten. Deze zijn zeer geschikt voor het plaatsen van tijdelijke bebording tijdens kortdurende wegwerkzaamheden. Ook grondbodemhulzen en verkeersbordpaaladapters maken tijdelijke en kortdurende bebording mogelijk. Hoe dit precies in zijn werk gaat leest u op de categoriepagina van de grondpotten. Of kijk eens bij de verkeersbordsteun onder het kopje ‘overig bebording’. 

Verkeersbordenrek voor opslag en transport

Uiteraard wilt u al uw borden van Visser & Visser ook op kunnen slaan en eenvoudig kunnen transporteren. Een verkeersbordenrek, welke u eveneens vindt onder de categorie ‘overig bebording’, maakt dit mogelijk. Wij hebben verschillende uitvoeringen in ons assortiment, afhankelijk van hoeveel borden u wilt kunnen opslaan en/of vervoeren (2x7 of 2x15 borden bijvoorbeeld). Naast uw bebording wilt u wellicht ook uw grondpotten eenvoudig kunnen vervoeren en netjes geordend kunnen opslaan. In dat geval kunnen wij u onze container voor 75 grondpotten in totaal aanraden. Zo houdt u uw bebording en grondpotten netjes overzichtelijk bij elkaar!

Bebording kopen?

Wilt u graag bebording kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Zoals u hierboven al wel heeft kunnen lezen bieden wij een zeer ruim assortiment aan bebording aan. Wat voor artikel u ook precies zoekt, wij bieden het. Van verschillende soorten borden tot toebehoren en bevestigingsmateriaal, u bestelt het allemaal eenvoudig, snel en vertrouwd in onze webshop. Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar wanneer u vragen, opmerkingen of eventuele klachten heeft. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice en wij kijken samen met u hoe wij u het beste kunnen helpen.

p1938-doneerring

“kalibratie”