Blanco borden

Een leeg verkeersbord is de basis om elke door u gewenste boodschap effectief over te brengen. Het is de ideale oplossing voor allerlei toepassingen, van wegwerkzaamheden en evenementen tot permanente plaatsaanduidingen en instructies. Met een blanco verkeersbord van Visser & Visser kiest u kwaliteit en duurzaamheid.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Uitgebreid assortiment aan blanco verkeersborden

Ons assortiment lege verkeersborden is met zorg samengesteld om aan alle mogelijke behoeften van onze klanten te voldoen. Zo’n verkeersbord leeg biedt een blank canvas voor elke boodschap die u wilt overbrengen, van verkeersinstructies tot informatieve aankondigingen. De lege verkeersborden zijn bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden en intensief gebruik, wat ze een uitstekende keuze maakt voor elke omgeving.

Verschillende mogelijkheden

Visser & Visser heeft een uitgebreide collectie lege verkeersborden voor diverse toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een standaard rechthoekig bord voor tijdelijke aanduidingen of een specifieke vorm nodig heeft voor permanente bewegwijzering, onze selectie biedt het allemaal. Onze blanco verkeersborden zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en vormen, om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, garanderen deze borden maximale duurzaamheid en zijn ze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Met een blanco verkeersbord van Visser & Visser kunt u vertrouwen op flexibiliteit en kwaliteit voor elke situatie.

Gebruik en functionaliteit van een leeg verkeersbord

Een leeg verkeersbord kan worden ingezet voor tijdelijke waarschuwingen bij wegwerkzaamheden of evenementen, maar ook voor permanente bewegwijzering in stedelijke of landelijke gebieden. Ze zijn uitermate geschikt voor maatwerkoplossingen waar standaard verkeersborden niet voldoen. Onze ervaren medewerkers ondersteunen u met deskundig advies over de beste toepassing en installatie van een blanco verkeersbord, zodat deze altijd de juiste boodschap uitdraagt en aan alle normen voldoet.

Zelf boodschap aanbrengen op blanco verkeersbord

Heeft u een informatiebord voor een tijdelijke wegafzetting of andere werk in uitvoering borden nodig of is er sprake van een verkeerswijziging? Wanneer u over een hiervoor geschikte printer beschikt, kunt u zelf uw boodschap op een leeg verkeersbord aanbrengen. Heeft u hiervoor niet de juiste middelen? Visser & Visser heeft een compleet uitgeruste printstudio. Hierdoor kunnen wij iedere door u gewenste boodschap op het blanco verkeersbord plaatsen; alles op maat en volgens uw wensen. U vraagt en wij printen! Voor bebording en bevestiging hebben wij een uitgebreid assortiment op voorraad. Wij werken onder andere met zogenaamde DOR-borden met dubbel omgezette rand.

Eenvoudig online een verkeersbord blanco bestellen

Het bestellen van een blanco verkeersbord is bij Visser & Visser een fluitje van een cent. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het mogelijk om snel en efficiënt het juiste blanco bord te vinden en te bestellen. Vindt u het lastig om een keuze te maken of wilt u advies op maat? Onze klantenservice staat voor u klaar. Neem contact op via 076 – 541 5073, stuur een e-mail naar info@visserbreda.nl, of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van uw bestelling.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”