Dekzeilen

Het dekzeil: een multifunctioneel zeil waarmee u verschillende materialen kunt afdekken. Denk bijvoorbeeld aan uw gereedschap buiten, maar ook aan uw tuinmeubelen. Het dekzeil van Visser & Visser is gemaakt van sterk polyethyleen. Hierdoor scheurt het zeil niet en kunt u deze gebruiken voor verschillende toepassingen. Wilt u er zeker van zijn dat uw materialen goed beschermd worden? Dan is het sterke en kwalitatief hoogwaardige afdekzeil echt iets voor u. Dit zeil is speciaal geproduceerd om bescherming en afdekking te bieden voor een langere termijn. Benieuwd waar u uw dekzeil nog meer voor kunt gebruiken? Bekijk dan snel deze pagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruik het zeil voor verschillende situaties

Visser & Visser beschikt over een dekzeil oranje en dekzeil blauw. Deze zijn beide beschikbaar in verschillende afmetingen. Het oranje zeil is ideaal voor het snel afdekken van materialen en erg licht in gebruik. Gebruik het dekzeil bijvoorbeeld bij het afdekken van een aanhangwagen of uw gereedschap dat u buiten heeft liggen. Doordat het zeil Uv-bestendig is en ook weerstand biedt tegen andere weersomstandigheden, zoals regen, hagel en sneeuw, wordt de levensduur van uw producten verlengd. Ook voorkomt het zeil vuil en andere negatieve invloeden op uw beschermende materialen. Het blauwe zeil is erg geschikt voor het afdekken van kostbare materialen, door zijn sterke en hoogwaardige kwaliteit.

De dekzeilen zijn voorzien van zeilogen, waardoor je deze eenvoudig vast kunt maken met een touw of ketting. Leg het zeil bovenop de materialen, knoop het stevig vast en u bent gegarandeerd van goede bescherming. Ideaal voor het gebruik bij een aanhangwagen of een andere kar. Het zware afdekzeil is daarnaast een prima vervanger voor zware PVC-zeilen.

Dekzeil kopen bij Visser & Visser

Wilt u een dekzeil kopen om uw materialen of producten te beschermen? Niet alleen tegen verschillende weersomstandigheden, maar ook tegen Uv-straling, vuil en ongedierte? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres! Wij hebben verschillende soorten dekzeilen in het assortiment. U heeft de keuze tussen een licht- en zwaargewicht, met ieder zijn eigen voordelen. De zeilen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en afmetingen. Dat zijn echter niet de enige voordelen wanneer je bij Visser & Visser producten aanschaft. U profiteert namelijk ook van meer dan 50 jaar aan vakervaring, waardoor onze specialisten u van snel en deskundig advies kunnen voorzien. Daarnaast staan wij bekend om onze klantgerichte aanpak en snelle levering. U heeft uw zeil namelijk binnen enkele werkdag al in huis! Koop dus nu uw dekzeil bij Visser & Visser!

Vragen?

Hebt u nog vragen over het dekzeil of andere ijzerwaren, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan iedere werkdag voor u klaar en helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Ook geven ze passend advies waar nodig. Samen komen we er uit!

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo