Dekzeilen

Wilt u een dekzeil kopen? Het dekzeil is een multifunctioneel zeil waarmee u verschillende materialen kunt afdekken en beschermen tegen weersinvloeden of vuil. En natuurlijk kunt u een dekzeil ook gebruiken om een aanhangwagen af te dekken. Bij Visser en Visser kunt u verschillende dekzeilen kopen, in verschillende maten en kwaliteiten. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer gebruik je dekzeilen?

Dekzeilen zijn multifunctioneel. U kunt het dekzeil bijvoorbeeld gebruiken om een aanhangwagen af te dekken. Zo voorkomt u dat u tijdens het  rijden uw lading verliest. En natuurlijk beschermt u met een dekzeil het gereedschap, materialen of andere zaken die u in uw aanhangwagen vervoert tegen neerslag, vocht, UV-straling of vuil. Wilt u materialen of gereedschap buiten opslaan? Ook dan is een dekzeil de ideale oplossing om uw spullen te beschermen.

Dekzeil blauw of oranje

Visser & Visser heeft een dekzeil oranje en dekzeil blauw in het assortiment. Deze zijn beide beschikbaar in verschillende afmetingen. Het oranje zeil is een voordelige keuze en ideaal voor het kort en snel afdekken van materialen. Door zijn lichte gewicht is deze gemakkelijk in het gebruik. Doordat het zeil Uv-bestendig is en ook weerstand biedt tegen andere weersomstandigheden zoals regen, hagel en sneeuw, wordt de levensduur van uw materialen verlengd.

Het zware kwaliteit blauwe dekzeil is erg geschikt voor het afdekken van kostbare materialen. Bovendien is dit sterke en kwalitatief hoogwaardige afdekzeil speciaal geproduceerd om langdurig bescherming en afdekking te bieden: u zult er dan ook jarenlang plezier van hebben! Het blauwe afdekzeil is dan ook een prima vervanger voor zware PVC-zeilen.

Eenvoudig te gebruiken

Zowel de oranje als de blauwe dekzeilen zijn voorzien van zeilogen. Hierdoor zijn de afdekzeilen eenvoudig met een touw of ketting vast te snoeren. Leg het zeil bovenop de materialen, knoop het stevig vast en u bent gegarandeerd van goede bescherming. Natuurlijk maken deze zeilogen dat de afdekzeilen ook heel gemakkelijk aan een aanhangwagen of een andere kar zijn te bevestigen.

Dekzeil kopen bij Visser & Visser

Wilt u een dekzeil kopen om uw materialen, producten of lading te beschermen? Niet alleen tegen verschillende weersomstandigheden, maar ook tegen Uv-straling, vuil en verlies? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres! Wij hebben verschillende soorten dekzeilen in het assortiment. U heeft de keuze tussen een licht- en zwaargewicht, met ieder zijn eigen voordelen. De zeilen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en afmetingen.

In onze webshop kunt u binnen enkele klikken de door u gewenste dekzeilen bestellen. Plaats de betreffende artikelen in uw winkelwagentje, voer uw gegevens in, reken af en wij zorgen voor de rest. Ons streven is om uw bestelling binnen 48 uur af te handelen. Zo heeft u uw bestelling snel in huis. Kies voor kwaliteit, vakmanschap en een goede prijs: koop nu uw dekzeil bij Visser & Visser.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze? Wilt u meer weten over een ander product uit de categorie ijzerwaren? Bij Visser & Visser kunt u uitgaan van een uitstekende service en deskundig advies. Wij hebben niet voor niets al meer dan 60 jaar ervaring in deze branche! Wij staan dan ook altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons op 076 – 541 5073, mail naar info@visserbreda.nl, of vul ons contactformulier in.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”