STIHL professioneel gereedschap voor de groenvoorziening, hovenier en bosbouwer

Visser & Visser is één van de gespecialiseerde leveranciers voor STIHL machines voor professionals. Of het nu gaat om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer, heggenschaar of doorslijpmachine: er is altijd een STIHL machine die geschikt is voor het werk. STIHL staat bekend om de toepassing van innovatieve technologieën, die de machines comfortabel, makkelijk in het gebruik en milieuvriendelijk maken.

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE PROFESSIONELE STIHL MACHINES?

Uitgebreid advies of een vrijblijvende demonstratie.

Neem contact op

Professionals werken met STIHL gereedschap

U vindt bij Visser & Visser een ruim assortiment aan professioneel tuingereedschap voor bijvoorbeeld de groenvoorziening, hovenier of bosbouwer.

Ongeacht het werk of de grootte van het terrein: er is altijd wel een machine van STIHL die de klus aan kan. Zo zijn er verschillende heggenscharen voor diverse toepassingen, geluidsarme bladblazers voor het werk in woonwijken of extra krachtige kettingzagen.

Liever een all rounder? Ook die vindt u bij Visser & Visser, uw erkende STIHL dealer.

COMFORTABEL, KRACHTEN BESPAREND EN MILIEUVRIENDELIJK

STIHL besteedt veel aandacht aan ergonomie en comfort. Zo beschikken vrijwel alle STIHL machines in ons assortiment over het STIHL antivibratiesysteem dat de rugspieren enorm ontlast. Hierbij is de greep vibratiearm door de rubberen buffers die de overdracht van trillingen verminderen. Ook multifunctionele handgrepen voor bediengemak, ergonomisch gevormde schoudergordels, een vergrendelbare gashendel met stopknop en een draaggreep, zijn kenmerken die u bij verschillende STIHL machines tegen zult komen. Kortom: het werken met STIHL tuingereedschap is comfortabel en krachten besparend.

Bovendien zijn verschillende bladblazers, heggenscharen, bosmaaiers en kettingzagen uitgerust met een milieuvriendelijke motor. Deze benzinemotoren staan onder meer garant voor minder uitlaatgassen en een excellente trekkracht.

VERHUUR VAN PROFESSIONELE STIHL MACHINES

Heeft u een STIHL machine slechts kort nodig voor een speciale klus, of wilt u een specifiek model eerst uitproberen voordat u overgaat tot aanschaf?

Visser & Visser heeft meerdere STIHL tuingereedschappen opgenomen in het verhuurprogramma.

Verhuur

WIJ GEVEN U GRAAG ADVIES

Ook voor reserveonderdelen en onderhoud van de machines kunt u bij Visser & Visser terecht.

Wilt u meer weten over de professionele STIHL machines? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Neem contact op
BEKIJK ONZE KEUZES

Professionals werken met STIHL gereedschap

p1938-doneerring

“kalibratie”