Bezems en stelen

U bent bij Visser & Visser aan het juiste adres als u op zoek bent naar straatbezems, zaalvegers, luiwagens, groot bezems en hygiëne HACCP bezems. Onze bezems zijn van kwalitatief goed niveau. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van onze bezems. U vindt bij ons naast bezems ook tal van andere producten die uw volgende klus net iets makkelijker en aangenamer kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan bezemstelen en stokbeugels. Bekijk nu op deze pagina het complete aanbod van Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-34 van 34

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-34 van 34

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De verschillende bezems van Visser & Visser

  Bij Visser & Visser vindt u verschillende soorten bezems. Deze zijn te gebruiken voor diverse situaties. Zo gebruikt u voor het schoonmaken van uw straat een andere bezem dan voor het schoonvegen van een magazijn, bedrijfsruimte of eetgelegenheid. Hieronder zullen we de verschillende type bezems behandelen.

  Harde bezem

  Een harde bezem is een veelzijdig gereedschap, in te zetten voor verschillende doeleinden en het grove veegwerk. De kenmerkende rode bezem is ideaal om fijn zand tussen kieren en naden weg te vegen. Gebruik de bezem op nieuwe bestrating, maar bijvoorbeeld ook op terrassen. De bezem bestaat uit harde borstelharen van PVC die niet kapot te krijgen zijn. De harde bezem kunt u uitstekend gebruiken voor het verwijderen van zand, grof vuil, bouwafval of betonresten.

  Zachte bezem

  Beschikt u over zachte ondergronden die u moet vegen? Dan is een zachte bezem ideaal. De zachte bezem bestaat uit kokosharen (haren gemaakt van de kokospalm). Hiermee kunt u de ondergrond goed schoonmaken, zonder dat u de grond beschadigd. De zachte bezem is ideaal om als zaalveger te gebruiken, of bijvoorbeeld voor het schoonvegen van tegels.

  HACCP bezems

  Naast de harde en zachte bezems kunt u tot slot kiezen voor speciale HACCP bezems. Deze bezems zijn goedgekeurd voor HACCP-toepassingen. De bezem bestaat uit harde vezels en kan zowel in droge als natte omgevingen gebruikt worden. Gebruik de bezem in sanitaire omgevingen of voor het opvegen van voedselafval.

  Bezems kopen bij Visser & Visser

  Koop uw bezem nu bij Visser & Visser! Bij Visser & Visser vindt u niet alleen verschillende soorten bezems; ook voor een bezemsteel of stokbeugels helpen we u graag verder! De bezems zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Maak uw keuze eenvoudig door in de filtermogelijkheden al uw eisen in te vullen.

  Of u nu op zoek bent naar een harde, zachte of HACCP bezem; bij Visser & Visser profiteert u van de scherpste prijzen! En dat niet alleen. Wanneer u uw producten vandaag nog aanschaft, hebt u uw producten binnen drie werkdagen al in huis. Bij Visser & Visser profiteert u daarnaast van ruim 50 jaar ervaring, waardoor onze specialisten u altijd kunnen adviseren in uw situatie. Koop dus nu uw bezem bij Visser & Visser!

  Vragen?

  Heeft u nog vragen over uw product of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Iedere werkdag adviseren zij u graag en beantwoorden ze al uw vragen. Bel ons op 076 541 5073 of stuur een e-mail naar info@visserbreda.nl. We helpen u graag verder!

   

  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  nemo-grabo