Bezems en stelen

Wilt u een bezem kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u zowel straatbezems en groot bezems als zaalvegers, luiwagens en hygiëne HACCP bezems. Alle bezems zijn van zeer goede kwaliteit. Daarnaast biedt Visser & Visser ook verschillende bezemstelen en stokbeugels aan. Bekijk nu ons complete aanbod!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 35

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 35

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De verschillende bezems van Visser & Visser

  Kenmerkend voor de bezems die u bij Visser & Visser koopt, is dat ze van professionele kwaliteit zijn. U heeft dan ook jarenlang werkplezier van onze bezems. Iedere situatie vraagt echter om een andere bezem. Daarom vindt u bij Visser & Visser een ruim assortiment aan verschillende soorten bezems, zowel met als zonder steel. Zo gebruikt u voor het schoonvegen van uw straat een andere bezem dan voor het vegen van vloeren in een magazijn, bedrijfsruimte of eetgelegenheid. Er zijn globaal gezegd twee soorten bezems: de harde bezem en de zachte bezem. Hieronder vertellen we u daar meer over.

  Harde bezem: de veger voor buiten

  Een harde bezem gebruikt u vooral voor het grove veegwerk. De kenmerkende rode bezem is ideaal om fijn zand tussen kieren en naden weg te vegen. Gebruik de bezem op nieuwe bestrating, maar bijvoorbeeld ook op terrassen. De bezem bestaat uit harde nylon borstelharen, is vrij van PVC en is niet kapot te krijgen. De harde bezem kunt u uitstekend gebruiken voor het verwijderen van zand, grof vuil, bouwafval of betonresten. De harde bezem is een echte buitenbezem; voor gebruik binnenshuis is deze veger niet geschikt.

  Zachte bezem: ideaal voor binnenhuis

  Wilt u juist wel binnenshuis vegen, bijvoorbeeld op laminaat, pvc of vloertegels? Dan is een zachte bezem ideaal. De zachte bezem bestaat vaak uit kokosharen (haren gemaakt van de kokospalm). Hiermee kunt u de ondergrond goed schoonmaken, zonder dat u de vloer beschadigt. De zachte bezem is perfect om als zaalveger te gebruiken.

  HACCP bezems als het om hygiëne gaat

  Onder de categorie zachte bezems kunt u ook kiezen voor de speciale HACCP bezem. Deze hygiënische bezems zijn goedgekeurd voor HACCP-toepassingen. Een HACCP bezem kunt u dan ook bijvoorbeeld in de horeca of bedrijfskantine gebruiken voor het opvegen van voedselafval. De veger heeft harde vezels en kan ook natte omgevingen gebruikt worden. Daarom is de HACCP bezem ook ideaal voor gebruik in sanitaire omgevingen.

  Bezemstelen en stokhouders

  Bij Visser & Visser is het ook mogelijk om losse bezemstelen te kopen. Voor bezems en vloertrekkers is er de bezemsteel Tauari. Deze is enorm sterk en heeft een diameter van 2,4 cm. Voor de smallere buitenbezems en tuingereedschappen is een steel met een diameter van 2,8 cm verkrijgbaar. De stelen worden in verschillende lengtes geleverd. Bij de opties kunt u de gewenste lengte aanklikken.

  Na verloop van tijd kan steel wat makkelijker uit de veger schieten. Daarom vindt u bij Visser & Visser ook verschillende stokhouders in het assortiment. Door zo’n stokhouder, ook wel steelhouder of stokbeugel genoemd, te monteren, maakt u de bezem extra stevig. U kunt kiezen uit de stokhouder groot met een breedte van 19 cm, of de stokhouder klein die 7 cm is. Beide stokbeugels zijn geschikt voor stelen met een diameter van 30 mm.

  Bezems kopen bij Visser & Visser

  Koop uw bezem nu bij Visser & Visser! Bij Visser & Visser vindt u niet alleen verschillende soorten bezems; ook voor een bezemsteel of stokhouders helpen we u graag verder! De bezems zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Maak uw keuze eenvoudig door in de filtermogelijkheden al uw wensen in te vullen.

  Of u nu op zoek bent naar een harde, zachte of HACCP bezem; bij Visser & Visser profiteert u van de scherpste prijzen! En dat niet alleen. Wanneer u uw producten vandaag nog bestelt, heeft u uw producten binnen drie werkdagen al in huis. Bij Visser & Visser profiteert u daarnaast van ruim 50 jaar ervaring, waardoor onze specialisten u altijd kunnen adviseren in uw situatie. Koop dus nu uw bezem bij Visser & Visser!

  Vragen?

  Heeft u nog vragen over het product dat u op het oog heeft of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Iedere werkdag staan zij voor u klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Bel ons op 076 541 5073 of stuur een e-mail naar info@visserbreda.nl. We helpen u graag verder!

   


  Veelgestelde vragen

  Welke soorten bezems zijn er?

  Globaal gezegd zijn bezems in te delen in twee soorten: de harde bezem voor buiten en de zachte bezem voor binnen. Visser & Visser heeft in beide categorieën een ruim aanbod aan verschillende bezems. Zo weet u zeker dat u voor elke situatie of toepassing de juiste bezem kunt vinden.

  Wat is een goede bezem voor binnen

  Een zachte bezem is bij uitstek geschikt om binnenshuis te vegen. Deze heeft namelijk zachte haren, waardoor u kunt vegen zonder dat u de vloer beschadigt. Een zaalveger, maar ook een HACCP bezem is een voorbeeld van een bezem voor binnen.

  Waar zijn bezems van gemaakt

  Een harde bezem heeft vaak harde borstelharen van PVC. Hierdoor slijt deze minder snel, zelfs als u er dagelijks ruwe tegels of bestrating mee aanveegt. Een zachte bezem is vaak gemaakt van kokosharen. Soms worden ook paardenharen gebruikt. Omdat er hoge hygiëne-eisen gelden voor  HACCP bezems, zijn deze gemaakt van nylon. Dit is makkelijk te reinigen.

  p1938-doneerring

  “kalibratie”