Klantenservice

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 8.00 uur t/m 17.30 uur
Vrijdag: 8.00 uur t/m 16.30 uur
Zaterdag: 8.00 t/m 12.00 uur

Verzending
Binnen Nederland
Onze standaard verzendkosten zijn voor afleveradressen binnen Nederland € 12,50 per bestelling. Bestellingen met een waarde > € 300,-* exclusief BTW worden gratis bezorgd.
*Voor enkele artikelen geldt een afwijkend verzendtarief, dit staat bij het artikel vermeld in de webshop. Bovengenoemde verzendregel komt hiermee te vervallen.

Afhalen
Bij het afhalen van uw bestelling worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Wij raden u aan om, indien u het product direct wilt komen afhalen, de order via het internet te plaatsen en de bevestigingsmail af te wachten. U kunt ook telefonisch contact opnemen, zodat wij kunnen controleren of het artikel op voorraad is. Het adres waar u uw bestelling kunt afhalen is: Visser & Visser BV, Veldsteen 25, 4815 PK Breda, tel. 076-5415073.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Betaalmethoden bij Visserbreda.nl
U kunt bij Visserbreda.nl op van de volgende manieren betalen:

Binnen Nederland
Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.


wordt ondersteund door: Levering op rekening
U kunt levering op rekening telefonisch aanvragen. Wij vragen daarbij om een uittreksel van uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel. De beoordeling van uw aanvraag kan enige tijd in beslag nemen.

Retourprocedure
Wij streven naar een zo foutloos mogelijke afhandeling van uw bestelling. Het kan natuurlijk toch voorkomen dat een levering niet conform uw eisen of wensen is verlopen of dat het bestelde niet overeenkomt met uw verwachting, met als gevolg dat u goederen naar ons bedrijf wilt retourneren.

Onderstaand treft u een aantal stappen voor het retourneren van deze goederen. Wanneer u deze procedure volgt, dan zal het retourneren snel en goed verlopen, zowel logistiek als administratief. 

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking! 

1. Welke artikelen vallen onder de retourprocedure
Artikelen die door Visser & Visser BV zijn geleverd vallen onder deze procedure en kunnen worden geretourneerd. Uitzondering: Goederen die specifiek voor u zijn geproduceerd of besteld kunnen niet worden geretourneerd. 

2. Redenen voor retourzending
Er kunnen voor u verschillende redenen bestaan om artikelen retour te sturen:
a. een artikel is teveel geleverd of besteld,
b. een artikel is verkeerd geleverd of besteld,
c. een artikel is beschadigd of defect geleverd.
In alle gevallen dient u binnen 10 werkdagen na factuurdatum contact op te nemen. Om te kunnen retourneren heeft u een retourformulier met een retournummer nodig.

3. Verkrijgen van een retournummer 
Voor het verkrijgen van een retournummer stuurt u een e-mail naar klantenservice@visserbreda.nl. Vergeet niet in de e-mail uw webshop ordernummer en de reden van retournering te vermelden. Wij zullen per omgaande een retourformulier met retournummer aan u toezenden. 

4. Geldigheid retournummer
Wanneer u een retourformulier van ons heeft ontvangen, kunt u binnen 10 werkdagen het artikel naar ons terugsturen. Daarna vervalt de geldigheid van het aan u toegewezen retournummer. 

5. Verzending
De goederen dienen goed verpakt verstuurd te worden, ter attentie van het volgende adres: 

Visser & Visser BV
T.a.v. Afdeling Retouren
Veldsteen 25
4815 PK BREDA

U dient altijd het volledig ingevulde retourformulier bij te sluiten, met vermelding van het ordernummer en de reden van de retournering. Retourneer de goederen, indien van toepassing, in de door ons geleverde originele, onbeschadigde verpakking en compleet met alle accessoires. 

Slecht verpakte of incomplete producten, dan wel zendingen zonder retourformulier kunnen niet in behandeling worden genomen.
© 2016 Visser & Visser BV