Draadpennen

Bezig met een bestratingsklus en wilt u een rechte lijn uitzetten? Met draadpennen is dat een fluitje van een cent. Visser & Visser heeft een uitgebreid aanbod draadpennen voor het aanleggen van straten, paden en terrassen, metselklussen en hovenierswerkzaamheden. Natuurlijk scherp geprijsd en van de beste kwaliteit. Benieuwd? Kijk snel op deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een draadpen precies?

Een draadpen is een dikke stalen pen waar een uitzetdraad of metselkoord door- of omheen gespannen kan worden. Er bestaan diverse uitvoeringen:  zoals een draadpen met een platte kop of een pen met een oog. Het oogmodel is de ideale draadpen stratenmaker omdat hier het uitzetdraad eenvoudig doorheen gespannen kan worden. Dit maakt het werk een stuk eenvoudiger en bovendien ook stukken accurater. Naast dat een draadpen veel door stratenmakers wordt gebruikt, is dit ook een handige stuk gereedschap hoveniers of metselaars. Kortom: een draadpen komt van pas in alle situaties waarbij het belangrijk is om een strakke rechte lijn aan te houden. Bij het inrichten van een tuin bijvoorbeeld is het uiteraard belangrijk dat er netjes en nauwkeurig gewerkt wordt en dat er strak werk afgeleverd wordt. Een draadpen maakt dit mogelijk.

Een ruime keuze aan draadpennen bij Visser & Visser

In ons brede assortiment vindt u onder andere het T-model, L-model, draadpen met oog en een versie met een platte kop. De keuze voor de juiste draadpenkop hangt samen met de klus die u uitvoert. Voor het opspannen van een uitzetdraad kunt u het beste voor de variant met T-kop kiezen. Bij deze kop heeft u veel grip zodat u de pen probleemloos in de grond kunt steken. Kiest u voor een draadpen bestrating met oog-model dan is het spannen van uitzetdraad vanaf nu een fluitje van een cent. De stalen pen met gesmede punt en een platte kop is ideaal als tussenstuk of voor hoeken van bijvoorbeeld een terras.

De draadpennen zijn leverbaar in verschillende lengtes en diktes en zijn alle geschikt voor het spannen van uitzetdraad. De lengte van de pennen varieert van 50 centimeter tot 100 centimeter. De dunste variant binnen ons assortiment is 12 millimeter en de dikste modellen zijn 16 millimeter. Voor elke spanklus is dus de ideale draadpen te vinden!

Gebruik uw draadpen in combinatie met metselkoord

Met draadpennen alleen komt u uiteraard niet zo heel ver. Als professionele stratenmaker behoren niet alleen draadpennen tot uw standaard uitrusting, maar ook verschillende soorten metselkoord. Metselkoord wordt ook wel uitzetdraad genoemd en wordt geleverd op een handig klosje van 50 meter. Bij de aanschaf van dit zeer duurzame nylon draad heeft u de keuze uit verschillende kleuren, zoals rood, groen, wit en oranje. Wilt u dat het draad dat u tussen de pennen heeft gespannen nog duidelijker opvalt? Dan hebben we bovendien enkele zeer opvallende fluorescerende kleuren voor u in ons assortiment. Met kleuren als fluor geel en fluor roze hoeft u niet bang te zijn dat u het gespannen draad uit het oog verliest. Het metselkoord dat wij aanbieden kan uiteraard in combinatie met iedere draadpen gebruikt worden. Ons volledige assortiment aan metselkoorden, uitzetdraden en andere bestratingsproducten vindt u op de pagina bestrating overig

Meer weten?

Heeft u nog vragen over één van de draadpennen van Visser & Visser? Dan staan onze medewerkers voor u klaar om u van een deskundig advies te voorzien. Daarnaast kunnen ze u alles vertellen over de andere producten binnen ons assortiment. Bovendien weten zij ook alles over het bestel- en leveringsproces. Dus: heeft u vragen over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Met meer dan vijftig jaar aan ervaring in deze branche bent u van de beste service verzekerd.

Een draadpen kopen? Dat doet u bij Visser & Visser!

Vrijwel elke hovenier of stratenmaker heeft draadpennen in combinatie met een metselkoord op zak. Wilt u voor uw bestratingsklus graag een draadpen kopen? Bestel de door u gewenste producten dan snel en voordelig bij Visser & Visser. Voeg de producten van uw keuze eenvoudig toe aan uw virtuele winkelmandje. Zodra u de bestelling heeft afgerond gaat ons team voor u aan de slag om uw order verzendklaar te maken. Binnen enkele dagen kunt u de levering op het door u gekozen afleveradres verwachten zodat u weer snel verder kunt met u werkzaamheden.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”