Draadpennen

Wilt u eenvoudig een draad spannen voor uw bestratingsklus? Dan is het slim om van draadpennen gebruik te maken zodat u nauwkeurige rechte lijnen uit kunt zetten. Bij Visser & Visser hebben we een uitgebreid aanbod van verschillende modellen die u kunt gebruiken voor het betegelen van straten, paden en terrassen. Daarnaast is dit gereedschap handig bij metselklussen en hovenierswerkzaamheden. Alle draadpennen zijn scherp geprijsd en van de beste kwaliteit. Benieuwd? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een draadpen precies?

Een draadpen is een dikke stalen pen waar een metselkoord door- of omheen gespannen kan worden. Er bestaan diverse uitvoeringen zoals bijvoorbeeld een pen met een platte kop of een pen met een oog. Het oogmodel is de ideale draadpen stratenmaker omdat hier het metselkoord eenvoudig doorheen gespannen kan worden. Dit maakt het werk een stuk eenvoudiger en bovendien ook stukken accurater. Naast dat een draadpen veel door stratenmakers wordt gebruikt, kan dit handige stuk gereedschap ook gebruikt worden door hoveniers of in andere situaties waarbij het belangrijk is om een strakke rechte lijn aan te houden. Bij het inrichten van een tuin bijvoorbeeld is het uiteraard belangrijk dat er netjes en nauwkeurig gewerkt wordt en dat er strak werk afgeleverd wordt. Een draadpen maakt dit mogelijk.

Een ruime keuze aan draadpennen bij Visser & Visser

In ons brede assortiment vindt u onder andere het T-model, L-model, draadpen met oog en een versie met een platte kop. De keuze voor de juiste draadpenkop hangt samen met de klus die u uitvoert. Voor het opspannen van een draad kunt u het beste voor de variant met T-kop kiezenBij deze kop heeft u veel grip zodat u de pen probleemloos in de grond kunt steken. Kiest u voor een draadpen bestrating met oog-model dan is het spannen van uitzetdraad vanaf nu een fluitje van een cent. De stalen pen met gesmede punt en een platte kop is ideaal als tussenstuk of voor hoeken van bijvoorbeeld een terras.

De draadpennen zijn leverbaar in verschillende lengtes en diktes en zijn allen geschikt voor het spannen van uitzetdraad. De lengte van de pennen varieert van 50 centimeter tot 100 centimeter. De dunste variant binnen ons assortiment is 12 millimeter en de dikste modellen zijn 16 millimeter. Voor elke spanklus is dus de ideale draadpen te vinden!

Gebruik uw draadpen in combinatie met metselkoord

Met draadpennen alleen komt u uiteraard niet zo heel ver. Als professionele stratenmaker behoren niet alleen draadpennen tot uw standaard uitrusting, maar ook verschillende soorten metselkoord. Metselkoord wordt ook wel uitzetdraad genoemd en wordt geleverd op een handig klosje van 50 meter. Bij de aanschaf van dit zeer duurzame nylon draad heeft u de keuze uit verschillende kleuren, zoals rood, groen, wit en oranje. Wilt u dat het draad dat u tussen de pennen heeft gespannen nog duidelijker opvalt? Dan hebben we bovendien enkele zeer opvallende fluorescerende kleuren voor u in ons assortiment. Met kleuren als fluor geel en fluor roze hoeft u niet bang te zijn dat u het gespannen draad uit het oog verliest. Het metselkoord dat wij aanbieden kan uiteraard in combinatie met iedere draadpen gebruikt worden. Ons volledige assortiment aan metselkoorden en overige bestratingsproducten vindt u op deze pagina.

Meer te weten komen?

Heeft u nog vragen over de draadpennen binnen deze collectie? Dan staan onze medewerkers voor u klaar om u van een deskundig advies te voorzien. Daarnaast kunnen ze u alles vertellen over de andere producten binnen ons assortiment. Bovendien weten zij ook alles over het bestel- en leveringsproces. Heeft u dus vragen op dit gebied, neem dan gerust contact met ons op. Met meer dan vijftien jaar aan ervaring in deze branche bent u van de beste service verzekerd.

Een draadpen kopen? Dat doet u bij Visser & Visser!

Vrijwel elke hovenier of stratenmaker heeft draadpennen in combinatie met een metselkoord op zak. Wilt u graag een draadpen voor uw bestratingsklus kopen? Bestel uw gewenste producten dan snel en voordelig bij Visser & Visser. Voeg het gewenste product eenvoudig toe aan uw virtuele winkelmandje. Zodra uw de bestelling heeft afgerond gaat ons team voor u aan de slag om uw order verzendklaar te maken. Binnen enkele dagen kunt u de levering bij u thuis verwachten zodat u zo spoedig mogelijk met u werkzaamheden verder kunt.

VisserBreda-Topcon-Distributeur

nemo-grabo