Betonmolens

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe betonmolen, dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Wij bieden alle soorten gereedschap voor het verwerken van beton. Van afwerkspanen en trilnaalden tot betonmolens en betonmixers. De meest bekende topmerken zoals Honda, Weber en Lescha vindt u bij ons. Deze zijn stuk voor stuk onmisbaar op de bouwplaats.

Lescha betonmolen

De betonmolens van Lescha zijn één van de populairste betonmolens voor professioneel gebruik. De machine heeft een mengcapaciteit van 140 liter en is dus ideaal geschikt voor uw bouwproject. Bij Visser & Visser vindt u gegarandeerd een Lescha betonmolen van een goede en hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard hebben we ook mixers en mixgardes voor het handmatig mengen van betonmortel. Als u nog een afwerkspaan of trilnaald nodig heeft hoeft u ook niet meer verder te zoeken. Plaats alle benodigdheden eenvoudig in één bestelling.

Stel uw eigen veiligheid voorop

Denkt u eraan dat u te allen tijde geschikte veiligheidskleding en -bescherming draagt als u een bouwproject heeft, waarbij u een betonmolen gaat gebruiken. Onder andere gehoorbescherming en een veiligheidsbril, maar bijvoorbeeld ook schoenen met stalen neuzen. Het risico op verwondingen wordt daardoor verkleind en u loopt geen risico op een boete, als er een keer onverwachts een controle plaatsvindt.

Meer te weten komen over onze betonmolens?

Heeft u nog vragen over de betonmolens binnen ons assortiment of zou u nog graag meer informatie over onze producten willen ontvangen? Dan staat ons specialistenteam uiteraard voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij proberen gezamenlijk met u tot een goede oplossing te komen. Ook wanneer u graag advies van een deskundige wilt hebben kunnen wij u verder helpen. Visser & Visser heeft namelijk meer dan zestig jaar ervaring op het gebied van bouwprojecten, gereedschappen en machines voor op de bouw.

Betonmolen kopen

Bij ons vindt u alle betonverwerkingsmachines onder één dak. Heeft u een betonmolen gevonden, die u voor uw bouwproject wilt gebruiken? Dan kunt u de machine eenvoudig en voordelig in onze webshop bestellen. Het bestelproces is eenvoudig. Voeg de gewenste betonmolen en eventueel toebehoor aan uw digitale winkelmand toe en klik op het icoon rechts bovenin als u wilt afrekenen. Vul uw persoonlijke gegevens in en ga verder naar het betaalproces. Zodra dit is afgerond en de bestelling bij ons binnenkomt gaan wij voor u aan de slag. U hoeft alleen nog maar te wachten totdat de bestelling bij u geleverd wordt.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda