Betonmolens

Betonmolens zijn onmisbaar in de bouw voor het mengen van beton en mortel. In ons assortiment vindt u betonmolens van Lescha. Dit merk is toonaangevend in de productie van betonmolens en kenmerkt zich door de superieure kwaliteit en gebruiksgemak. Op zoek naar een goede cementmolen voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk dan snel deze pagina!

Onze Lescha betonmolen

Bij Visser & Visser bieden wij de Lescha betonmolen, bekend om zijn robuustheid en betrouwbaarheid. Deze betonmolen is ideaal voor zowel kleine als grote bouwprojecten; Lescha weet gebruiksgemak met efficiëntie namelijk als geen ander te combineren. Deze grote betonmolen van Lescha is dan ook één van de populairste betonmolens voor professioneel gebruik. De machine heeft een mengcapaciteit van 140 liter en is dus ideaal voor uw bouwproject. De Lescha betonmolen is eenvoudig te verplaatsen en beschikt over een handige voetrem met arreteersysteem. Met een 23v motor en 0,5 kW vermogen sluit u de cementmolen gemakkelijk aan op netstroom en doet u vervolgens alle ingrediënten in de molen. Wanneer het beton of de specie klaar is voor gebruik, kunt u deze met het grote stuurwiel aan de voorkant kantelen. Zo kunt u het beton of de specie gemakkelijk in de speciekuip gieten. U bent klaar om te beginnen met metselen of verdere verwerking!

Hoe werkt een betonmolen

Een betonmolen is ontworpen om betonmix consistent en effectief te mengen. Door zijn unieke draaibeweging zorgt de betonmolen ervoor dat alle ingrediënten gelijkmatig worden gemengd. Dit resulteert in een homogeen mengsel, essentieel voor de sterkte en duurzaamheid van uw constructie. Onze betonmolens zijn eenvoudig in gebruik en onderhoud, wat ze ideaal maakt voor zowel ervaren professionals als beginners in de bouw.

Andere machines voor betonverwerking

Is de Lescha betonmolen niet helemaal wat u zoekt? Uiteraard hebben we ook andere machines voor betonverwerking in ons assortiment. Zo kunt u voor mixers en mixgardes voor het handmatig mengen van betonmortel of cement bij ons terecht. Ook als u nog een afwerkspaan of trilnaald nodig heeft, bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Denkt u er overigens aan dat u altijd geschikte veiligheidskleding en -bescherming draagt als u een bouwproject heeft, waarbij u een betonmolen of mixer gaat gebruiken? Denk aan gehoorbescherming en een veiligheidsbril, maar bijvoorbeeld ook aan schoenen met stalen neuzen. Zo kunt u veilig uw werkzaamheden uitvoeren en wordt het risico op verwondingen verkleind.

Een Lescha betonmolen kopen bij Visser & Visser

Wilt u een betonmolen kopen, dan helpen we u graag verder. Bij Visser & Visser staan we garant voor de beste kwaliteit. Onze professionele betonmolens zijn zorgvuldig geselecteerd en getest om te voldoen aan de hoogste standaarden in de bouw. Met onze betonmolens bent u dan ook verzekerd van een langdurige, betrouwbare en efficiënte werking. Bezoek onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op via 076 – 541 5073 of info@visserbreda.nl. U kunt ook gemakkelijk online een offerte aanvragen. Ontdek het verschil dat een kwalitatief hoogwaardige betonmolen van Visser & Visser kan maken voor uw bouwprojecten en koop nu uw nieuwe betonmolen bij Visser & Visser!

Alle producten voor de bouw onder één dak

Van betonmolens, mixers tot persoonlijke beschermingsmiddelen; bij ons vindt u alles voor meten, bouwen en bebakenen onder één dak. Dát is het gemak van Visser & Visser! Het bestelproces is eenvoudig. Voeg de gewenste artikelen toe aan uw digitale winkelmand en klik op het icoon rechts bovenin als u wilt afrekenen. Vul uw persoonlijke gegevens in en ga verder naar het betaalproces. Zodra dit is afgerond en de bestelling bij ons binnenkomt gaan wij voor u aan de slag. Dankzij onze snelle en betrouwbare service kunt u uw betonmolen en andere artikelen al binnen enkele dagen op het door u gekozen afleveradres verwachten.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”