Betonmolens

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe betonmolen, dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Zo vindt u in ons assortiment betonmolens van Lescha. Dit merk is toonaangevend in de productie van betonmolens en kenmerkt zich door de superieure kwaliteit en gebruiksgemak. Bent u op zoek naar een goede cementmolen voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk dan snel deze pagina! 

Lescha betonmolen

De betonmolens van Lescha zijn één van de populairste betonmolens voor professioneel gebruik. De machine heeft een mengcapaciteit van 140 liter en is dus ideaal voor uw bouwproject. De betonmolen is eenvoudig te verplaatsen en beschikt over een handige voetrem met arreteersysteem. Met een 23v motor en 0,5 kW vermogen is de molen ideaal voor de kleinere klussen. U sluit de cementmolen gemakkelijk aan op netstroom en doet vervolgens alle ingrediënten in de molen. Wanneer het beton of de specie klaar is voor gebruik, kunt u deze met het grote stuurwiel aan de voorkant kantelen. Zo kunt u het beton of de specie gemakkelijk in de speciekuip gieten. U bent klaar om te beginnen met metselen of verdere verwerking! 

Betonmolen kopen bij Visser & Visser

Bij Visser & Visser vindt u gegarandeerd een Lescha betonmolen van hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard hebben we ook andere machines voor betonverwerking in ons assortiment. Zo kunt u voor mixers en mixgardes voor het handmatig mengen van betonmortel of cement bij ons terecht. Ook als u nog een afwerkspaan of trilnaald nodig heeft, bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Denkt u er overigens aan dat u altijd geschikte veiligheidskleding en -bescherming draagt als u een bouwproject heeft, waarbij u een betonmolen of mixer gaat gebruiken? Denk aan gehoorbescherming en een veiligheidsbril, maar bijvoorbeeld ook aan schoenen met stalen neuzen. Zo kunt u veilig uw werkzaamheden uitvoeren en wordt het risico op verwondingen verkleind. 

Alle producten voor de bouw onder één dak

Van betonmolen, mixers tot persoonlijke beschermingsmiddelen; bij ons vindt u alles onder één dak. Dát is het gemak van Visser & Visser! Het bestelproces is eenvoudig. Voeg de gewenste betonmolen en andere producten toe aan uw digitale winkelmand en klik op het icoon rechts bovenin als u wilt afrekenen. Vul uw persoonlijke gegevens in en ga verder naar het betaalproces. Zodra dit is afgerond en de bestelling bij ons binnenkomt gaan wij voor u aan de slag. U hoeft alleen nog maar te wachten totdat de bestelling bij u geleverd wordt. Dankzij onze snelle en betrouwbare service kunt u uw nieuwe cementmolen al binnen enkele dagen op uw afleveradres verwachten. Koop dus nu uw nieuwe betonmolen bij Visser & Visser! 

Meer weten over onze betonmolens?

Heeft u nog vragen over de betonmolens binnen ons assortiment? Of zou u nog graag meer informatie over onze producten willen ontvangen? Dan staat ons team met vakspecialisten uiteraard voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken samen met u naar de beste oplossing. Visser & Visser heeft namelijk meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van bouwprojecten, gereedschappen en machines voor op de bouw.

 

 

p1938-doneerring

“kalibratie”