Hangsloten

Hangsloten komt u overal tegen. Logisch, want de sloten helpen uw bezittingen te beschermen tegen diefstal. Een slot van hoogwaardige kwaliteit is namelijk nauwelijks te breken, waardoor ze ideaal zijn om te gebruiken bij het beveiligen van al uw spullen. Een hangslot is eenvoudig te gebruiken. In combinatie met een ketting kunt u zo de meest uiteenlopende zaken vastketenen of op slot zetten. Bij Visser & Visser vindt u een divers aanbod van verschillende hangsloten. Zo hebben wij het klassieke hangslot (ongelijk en gelijksluitend), een discus slot en het kabelslot in het assortiment. Kijk voor het gehele aanbod op deze pagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende type sloten

Of u nu op zoek bent naar een gelijksluitend of niet gelijksluitend hangslot, een discus slot of een lang kabelslot; Visser & Visser heeft het in het assortiment. De hangsloten bestaan uit geheel messing en zijn voorzien van een geharde stalen beugel. De sloten worden daarnaast geleverd met twee sleutels. Wij leveren de sloten in verschillende maten, waardoor er altijd een geschikt exemplaar voor u bij zit.

Bent u op zoek naar een slot om bijvoorbeeld uw container of box af te sluiten? Dan is een discusslot een uitstekende keuze. Dit slot beschermt de beugel optimaal door de ronde schijf van het slot. Een discus slot is ook lastiger door te knippen dan een normaal hangslot. Voor het beschermen van bijvoorbeeld uw fiets of ander reisbagage, raden wij u een kabelslot aan. Dit lange slot met staalkabel kunt u eenvoudig bevestigen om uw bezittingen en wordt geleverd met vijf sleutels.

Gelijksluitend of ongelijksluitend hangslot?

Wanneer u besluit om een standaard hangslot te kopen, heeft u de keuze uit twee verschillende soorten: gelijksluitend en ongelijksluitend. Kiest u voor een gelijksluitend hangslot? Dan kunt u alle sloten in de set met dezelfde sleutel openen en sluiten. Zo heeft u slechts één sleutel nodig om alle hangsloten te kunnen bedienen. Voor een optimale veiligheid wordt echter een ongelijksluitend hangslot geadviseerd. Hierbij heeft ieder hangslot een eigen, unieke sleutel die alleen op dat specifieke slot past. Raakt u per ongeluk een sleutel kwijt of komt deze in verkeerde handen terecht? Dan kan diegene er alleen dat ene slot mee openen en niet ook alle andere sloten. Wel zo veilig!

Een ABUS hangslot staat voor veiligheid

Er zijn veel verschillende merken op de markt die hangsloten aanbieden. Hierbij geldt echter wel vaak het principe 'goedkoop is duurkoop'. Veel sloten die te verkrijgen zijn voor een goedkope prijs, zijn ook eenvoudig open te breken en gaan niet lang mee. Bij Visser & Visser maken we daarom alleen gebruik van de meest betrouwbare merken. Zo hebben wij diverse ABUS-hangsloten in het assortiment. ABUS hangsloten zijn van zware Duitse kwaliteit. ABUS staat gegarandeerd voor een degelijk, veilig en duurzaam slot, dat nauwelijks open te breken is. Het slot gaat daarom wel jaren mee! Ditzelfde geldt voor ons kabelslot van DoubleLock. Bij Visser & Visser bent u er dus zeker van dat u een betrouwbaar en veilig slot van hoge kwaliteit aanschaft.

Berg uw sleutels veilig op met een sleutelkast

Naast een hangslot bestellen, kunt u bij ons ook een sleutelkast kopen voor het veilig opbergen van al uw sleutels. De Abus KeyGarage 797 beschikt over een cijferslot dat met een viercijferige code kan worden ingesteld en geopend. De sleutelkast biedt ruimte aan ongeveer twintig sleutels. Uiteraard is het ook mogelijk om de Abus KeyGarage te gebruiken voor het veilig opbergen van onder andere pasjes en kleine kostbaarheden. Dankzij de beugel kunt u het kastje eenvoudig op iedere gewenste plek monteren.

Hangslot kopen bij Visser & Visser

Wilt u uw bezittingen beschermen tegen diefstal en een gevoel van veiligheid creëren? Dan is een stevig hangslot waar u naar op zoek bent. Bij Visser & Visser bieden we verschillende sloten aan, die allen even betrouwbaar en duurzaam zijn. Wanneer u uw hangslot bij ons koopt, profiteert u van verschillende voordelen. Zo beschikken wij over meer dan 50 jaar vakervaring, waardoor we u te allen tijde van snel en deskundig advies kunnen voorzien. Door onze ruime voorraad en klantgerichte benadering heeft u uw sloten binnen enkele dagen al in huis. Koop dus nu een hangslot bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over de hangsloten of andere ijzerwaren, onze andere producten of de levering? Dan kunt u gerust contact opnemen met één van onze specialisten. Zij staan iedere dag voor u klaar om te helpen met het beantwoorden van vragen en het geven van deskundig advies.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”