Hangsloten

Een hangslot kopen? Bij Visser & Visser vindt u een divers aanbod van verschillende hangsloten. Van het klassieke hangslot (ongelijk en gelijksluitend) en ABUS hangslot, tot een discusslot en kabelslot. Bekijk snel alle hangsloten op deze pagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Beschermd tegen diefstal met hangslot

Hangsloten komt u overal tegen. Logisch, want de sloten helpen uw bezittingen te beschermen tegen diefstal. Een hangslot van hoogwaardige kwaliteit is namelijk nauwelijks te breken, waardoor ze ideaal zijn om te gebruiken bij het beveiligen van al uw spullen. Een hangslot is eenvoudig te gebruiken. In combinatie met een ketting kunt u de meest uiteenlopende zaken vastketenen of op slot zetten.

Een ABUS hangslot staat voor veiligheid

Er zijn veel verschillende merken op de markt die hangsloten aanbieden. Hierbij geldt echter wel vaak het principe 'goedkoop is duurkoop'. Veel sloten die te verkrijgen zijn voor een goedkope prijs, zijn ook eenvoudig open te breken en gaan niet lang mee. Bij Visser & Visser maken we daarom alleen gebruik van de meest betrouwbare merken. Zo hebben wij diverse ABUS-hangsloten in het assortiment. ABUS hangsloten zijn van zware Duitse kwaliteit. ABUS staat gegarandeerd voor een degelijk, veilig en duurzaam slot, dat nauwelijks open te breken is. Het slot gaat daarom wel jaren mee! Ditzelfde geldt voor ons kabelslot van DoubleLock. Bij Visser & Visser bent u er dus zeker van dat u een betrouwbaar en veilig slot van hoge kwaliteit aanschaft.

Verschillende type hangsloten

Of u nu op zoek bent naar een gelijksluitend hangslotof ongelijksluitend hangslot, een discus slot of een lang kabelslot; Visser & Visser heeft het in het assortiment. De ABUS hangsloten bestaan uit geheel messing en zijn voorzien van een geharde stalen beugel. De ABUS hangsloten worden daarnaast geleverd met twee sleutels. Wij leveren de hangsloten in verschillende maten, waardoor er altijd een geschikt exemplaar voor u bij zit.

Bent u op zoek naar een slot om bijvoorbeeld uw container of box af te sluiten? Dan is een discusslot, eveneens van het merk ABUS, een uitstekende keuze. Een discusslot beschermt de beugel optimaal door de ronde schijf van het slot. Een discus slot is moeilijker door te knippen dan een normaal hangslot. Een kabelslot is een slot met 5 meter lange staalkabel, die u eenvoudig kunt bevestigen om uw bezittingen. Deze is daarmee geschikt om uw bezittingen tegen diefstal te beschermen. Denk aanhangwagens, hekken of buitenmeubels. Het kabelslot wordt geleverd met vijf sleutels.

Gelijksluitend of ongelijksluitend hangslot?

Wanneer u besluit om een standaard ABUS hangslot te kopen, heeft u de keuze uit twee verschillende soorten: gelijksluitend en ongelijksluitend. Kiest u voor een gelijksluitend hangslot? Dan kunt u alle sloten in de set met dezelfde sleutel openen en sluiten. Zo heeft u slechts één sleutel nodig om alle hangsloten te kunnen bedienen. Voor een optimale veiligheid wordt echter een ongelijksluitend hangslot geadviseerd. Hierbij heeft ieder hangslot een eigen, unieke sleutel die alleen op dat specifieke slot past. Raakt u per ongeluk een sleutel kwijt of komt deze in verkeerde handen terecht? Dan kan diegene er alleen dat ene slot mee openen en niet ook alle andere sloten. Wel zo veilig!

Berg uw sleutels veilig op met een sleutelkast

Naast hangsloten kunt u bij ons ook een sleutelkast kopen voor het veilig opbergen van al uw sleutels. De ABUS KeyGarage 797 beschikt over een cijferslot dat met een viercijferige code kan worden ingesteld en geopend. De sleutelkast biedt ruimte aan ongeveer twintig sleutels. Uiteraard is het ook mogelijk om de ABUS KeyGarage te gebruiken voor het veilig opbergen van onder andere pasjes en kleine kostbaarheden. Dankzij de beugel kunt u het kastje eenvoudig op iedere gewenste plek monteren.

Hangsloten kopen bij Visser & Visser

Wilt u uw bezittingen beschermen tegen diefstal en een gevoel van veiligheid creëren? Dan is het een stevig hangslot waar u naar op zoek bent. Bij Visser & Visser bieden we verschillende hangsloten aan, die alle even betrouwbaar en duurzaam zijn. Door onze ruime voorraad en klantgerichte benadering heeft u uw sloten binnen enkele dagen al in huis. Koop dus nu een hangslot bij Visser & Visser!

Vragen? 

Heeft u nog vragen over de hangsloten of andere ijzerwaren, onze andere producten of de levering? Dan kunt u gerust contact opnemen met één van onze specialisten. Zij staan iedere dag voor u klaar om te helpen met het beantwoorden van vragen en het geven van deskundig advies.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”