Verkeerskegels

Tijdens bepaalde werkzaamheden is het slim om een verkeerskegel bij u te hebben. Verkeerskegels zijn ideaal om een rijbaan, een bouwplaats of een gevaarlijke situatie tijdelijk af te zetten. De felle kleur maakt de verkeerskegel, ook wel verkeerspion genoemd, buitengewoon goed zichtbaar. Dit komt de veiligheid ten goede. Visser & Visser levert verkeerskegels met of zonder reflectie folie, in verschillende maten. Daarnaast kunt u bij ons terecht als u advies nodig heeft over een verkeerskegel of een ander product uit onze webshop. Wij hebben een ruime ervaring in de huidige branche en daardoor kunnen we u altijd van advies op maat voorzien. Bestel uw verkeerskegel vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een verkeerskegel van Visser & Visser

Bij Visser & Visser bieden we verschillende verkeerspionnen. Doordat oranje fluorescerende verkeerskegels pas vanaf een lengte van 70 cm gebruikt mogen worden bij werkzaamheden, raden we u aan om eventjes scherp te zijn op onze producten. Onze verkeerskegel 50 cm rood/wit is namelijk niet geschikt voor werkzaamheden. Deze verkeersconus biedt echter wel een boel voordelen. Zo heeft deze verkeerspylon een intern LED licht, zodat deze ook goed zichtbaar is in het donker. Hiernaast is deze pion voorzien van twee reflecterende banden klasse 1. Naast de verkeerskegel 50 cm rood/wit kunt u bij Visser & Visser ook kiezen voor een verkeersregel oranje. Deze kegels zijn te koop in een hoogte van 30-, 50- of zelfs 70 centimeter. Dankzij het soepele PVC kunnen deze pionnen tegen een stootje en zijn ze dus uitermate geschikt tijdens uw werkzaamheden. Bestel uw verkeerskegels vandaag nog bij Visser & Visser!

Het gebruik van een verkeerskegel tijdens gevaarlijke situatie

U gebruikt uw verkeerspionnen om een rijbaan, bouwplaats of een gevaarlijke situatie tijdelijk af te zetten. Houd hierbij in gedachte dat enkel een verkeerskegel van 70 cm of hoger gebruikt mag worden tijdens werkzaamheden. Bent u veel in het donker op pad? Zorg er dan voor dat uw verkeersconus goed zichtbaar is door deze te voorzien van een intern LED licht. Deze pion kunt u bij Visser & Visser kopen. Het lampje in deze kegel kan eventueel knipperen om het nog wat opvallender te maken.

Ook te gebruiken bij andere situaties

Natuurlijk worden de meeste verkeerskegels gebruikt om een gevaarlijke situaties aan te geven of af te bakenen in het verkeer. Door de reflecterende banden zijn de kegels van grote afstand al waarneembaar. Door de afmetingen van de voet staan de kegels ook stevig op de grond. Hierdoor zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals neerslag en wind. Maar de verkeerspionnen kunnen ook gebruikt worden bij andere situaties. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan situaties op de bouw. Met de pionnen bakent u gevaarlijke situaties af en kunt u mensen een bepaalde richting opsturen. Alles om de veiligheid te waarborgen!

In combinatie met andere wegbebakening

Wilt u er nu zeker van zijn dat u een situatie in het verkeer, op de bouw of ergens anders geheel veilig afsluit? Combineer de verkeerskegels dan met onze andere wegbebakening, zoals afzetmaterialen (afzethekken, dranghekken, geleidebakens etc), verkeersdrempels, schrikhekken en nog veel meer. Visser & Visser helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over de verkeerskegels of andere afzetmaterialen van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de pion bestelt die geschikt is voor uw situatie!

Een verkeerskegel kopen bij Visser & Visser

Een verkeerskegel kopen of verkeerspionnen kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw pionnen bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”