Spectra bouwlasers: uiterst nauwkeurig onder alle omstandigheden

Afschotmeten, funderingen controleren, het stellen van betonbekistingen, de universele Spectra bouwlasers kunnen het allemaal. Daarnaast heeft Visser & Visser ook Spectra lasers in het assortiment die geschikt zijn voor het specifieke werk op bijvoorbeeld de bouwplaats, in het park of de tuin. Welke Spectra laser u ook kiest: u kunt erop vertrouwen dat de lasers zeer solide en waterdicht zijn, een hoge precisie hebben en bovendien eenvoudig te bedienen zijn.

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE SPECTRA LASERS?

Uitgebreid advies of een vrijblijvende demonstratie: onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Voor elke toepassing een geschikte Spectra bouwlaser

De roterende lasers van Spectra zijn ideaal voor alle dagelijks terugkerende hoogtemetingen. De compactere bouwlasers zijn vaak de beste maatjes van hoveniers, stratenmakers en klussenbedrijven. Deze zelfnivellerende lasers zijn bij uitstek geschikt om hoogtes uit te zetten op de kleine en middelgrote bouwplaats. Voor zwaar grondwerk, wegwerkzaamheden en algemene bouwwerkzaamheden zijn er de afschotlasers van Spectra. Met een dubbelafschotlaser van Spectra kunt u zelfs op twee verschillende zijden een helling aanleggen.

Of wat te denken van de intelligente zelfnivellerende Spectra rioollasers? Tot slot zijn er nog de Spectra kruislijnlasers die zich bij uitstek lenen voor de interieurbouw en afbouw. Deze zijn uitgerust met groene laserstralen die zelfs bij fel verlichte omstandigheden extreem goed zichtbaar zijn.

Kortom: om welke klus het ook gaat, bij Visser & Visser vindt u er de juiste laser voor. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor geavanceerde handontvangers, machineontvangers, extra baakklemmen en andere accessoires.

KALIBRATIE EN ONDERHOUD IN EIGEN HUIS

Om uw bouwlasers en andere meetapparatuur in goede conditie te houden, moeten deze jaarlijks gekalibreerd worden.

Bij Visser & Visser bent u aan het juiste adres voor kalibratie, onderhoud en reparatie van alle Spectra bouwlasers.

Maak snel een afspraak

WIJ GEVEN U GRAAG ADVIES

Weten welke laser het beste bij u past, of heeft u een handontvanger, baakklem, lader of accu nodig? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Ook voor verhuur van Spectra bouwlasers kunt u terecht bij Visser & Visser.

Verhuur
BEKIJK ONZE KEUZES

Spectra bouwlasers: uiterst nauwkeurig onder alle omstandigheden

p1938-doneerring

“kalibratie”