Interieurbouwlaser Spectra HV302G compleet in koffer

Artnr
h5053

  • Interieur bouwlaser met extreem goed zichtbare groene straal
  • Ideaal voor binnen- en buitentoepassingen
  • Dankzij meegeleverde HL760 handontvanger diameterbereik tot 800 meter
  • Robuust ontwerp, stof- en waterdicht IP 66
  • Inclusief radio-afstandsbediening en accupakket

Spectra HV302G: multifunctionele bouwlaser met groene straal

De HV302G van Spectra Precision is de absolute topper voor licht tot gemiddeld commercieel gebruik en woningbouw. Met deze afbouwlaser kunt u horizontale en verticale metingen verrichten, maar ook 90°- en loodlijnstraalprojecties uitvoeren. De 'G' in het type-nummer HV302G houdt in dat deze afbouwlaser over de gehele reikwijdte een fel groene laserstraal uitzendt. Deze groene laserstraal is ook in fel verlichte omstandigheden extreem goed zichtbaar. Daarmee is deze bouwlaser ook voor de interieurbouw de perfecte laser.

Wilt u de Spectra HV302G buiten gebruiken, dan zult u de kracht van de meegeleverde HL760 handontvanger zeker waarderen. Hiermee is het diameterbereik namelijk te vergroten tot 800 meter.

 

Robuuste bouwlaser voor uiteenlopende omstandigheden

De bouwlaser is ontworpen om onder de zware omstandigheden op de bouwplaats goed te functioneren. De robuuste kunststofbehuizing kan tegen een stootje. De bouwlaser is schokbestendig tegen omvallen tot anderhalve meter. Helaas schijnt de zon niet altijd. Wilt u de HV302G buiten in de regen gebruiken, dan is dat geen probleem. De bouwlaser is stof- en waterdicht IP66. Bovendien is de laser zo ontworpen dat het regenwater snel wegloopt en geen hinder geeft.

 

Interieur bouwlaser compleet met radio-afstandsbediening en accupakket

Deze interieur bouwlaser wordt standaard geleverd met de nieuwe RC402N radio-afstandsbediening. Hiermee zijn alle belangrijke functies tot op een afstand van maar liefst honderd meter over te nemen. Ideaal, want daardoor hoeft u niet steeds terug te lopen om bijvoorbeeld de rotatiesnelheid op de laser aan te passen.

Het bijbehorende accupakket maakt het mogelijk om 30 uur te werken zonder tussentijds opladen. Op d-cel batterijen kunt u nog langer aan de slag: dan is de werkduur maar liefst 45 uur.

Specificaties

Specificaties
Laserklasse 3R Groen
Scanhoeken 5°, 15°, 45°, 90°, 180°
Maximale afwijking ± 1,5 mm over 30 m
Gewicht 3,1 kg
Gebruik Binnen, buiten
Afmeting (LxBxH) 27,2 x 19,7 x 20,1 cm
Zelfnivellerend Ja
Statiefaansluiting 2 x 5/8" (messing)
Beschermingsgraad IP 66
Valbestendigheid 1½ m op beton
Voeding Accupakket/4 x D-celbatterij
Werkduur Accu: 30 uur / alkalinebatterijen: 45 uur
Oplaadbaar Ja
Diameterbereik HR150U: 200 m / HL760U: 800 m
Afschot Handmatig

VisserBreda-Topcon-Distributeur

nemo-grabo