Certificaten 

Alleen de beste kwaliteit

Visser & Visser staat voor het bieden van een constante productkwaliteit, uitstekende service, de hoge leveringsbetrouwbaarheid, flexibiliteit en efficiency. In ons uitgebreide assortiment treft u alleen A-kwaliteitsproducten aan. Uiteraard voldoen deze artikelen aan de geldende Europese en Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van arbo, milieu en veiligheid.

 

Kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015

Onze opdrachtgevers weten inmiddels dat wij altijd voor hen klaarstaan en met hen meedenken. Snelheid en flexibiliteit is de kracht van Visser & Visser. Wij vinden korte lijnen en snel schakelen belangrijk. Eventuele vragen vanuit de klant worden direct of anders nog op de dag zelf beantwoord.

Om onze bedrijfsprocessen te kunnen borgen, beschikken wij over een managementsysteem dat is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015. Hierin zijn onder andere procedures vastgelegd voor een grondige eindcontrole, zowel in de bestelfase als de uitleveringsfase. Ook is hierin een interne en externe klachtenprocedure opgenomen ter verbetering van de bedrijfsprocessen. Ondanks alle procedures voor handling, keuring en verzenden, kan er altijd iets misgaan. Is een artikel onverhoopt verkeerd geleverd, beschadigd of defect, dan zorgen wij direct voor vervanging, uiteraard zonder daar kosten voor in rekening te brengen.

 

Snel, efficiënt en veilig bestellen via onze webshop

Om onze klanten snel en efficiënt te kunnen bedienen, maakt Visser & Visser gebruik van een webshop. Deze is 24/7 beschikbaar via een veilige https-verbinding, voldoet uiteraard volledig aan de eisen van de AVG. Klanten met een web account kunnen altijd de status van hun order volgen.

 

Milieu, veiligheid en specialisaties

Het spreekt voor zich dat wij zorgdragen voor het milieu. Om te borgen dat wij voldoen aan de milieu-eisen, zijn wij ISO 14001:2015 compliance. Uiteraard vinden wij ook veilig werken zeer belangrijk. Onze medewerkers zijn waar nodig VCA-gecertificeerd en hebben een heftruckdiploma. Daarnaast beschikken onze medewerkers op de kalibratieafdeling over de juiste papieren om bijvoorbeeld (NEN-3140) keuringen op meetapparatuur en (Industrial Scientific) gasdetectoren uit te kunnen en mogen voeren.

p1938-doneerring

“kalibratie”