Certificaten 

Alleen de beste kwaliteit en service

Visser & Visser staat voor het bieden van een constante productkwaliteit, uitstekende service, deskundig advies, hoge leveringsbetrouwbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie. Daar horen natuurlijk ook de nodige certificeringen bij. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende certificaten en keurmerken. Hiermee willen wij benadrukken dat we hoge waarde hechten aan veiligheid en deskundigheid.

 

Kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015

Onze opdrachtgevers weten inmiddels dat wij altijd voor hen klaarstaan en met hen meedenken. Snelheid en flexibiliteit is de kracht van Visser & Visser. Wij vinden korte lijnen en snel schakelen belangrijk. Eventuele vragen vanuit de klant worden direct of anders nog op de dag zelf beantwoord. Om onze bedrijfsprocessen te kunnen borgen, beschikken wij over een managementsysteem dat is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015. Hierin zijn onder andere procedures vastgelegd voor een grondige eindcontrole, zowel in de bestelfase als de uitleveringsfase. Ook is hierin een interne en externe klachtenprocedure opgenomen ter verbetering van de bedrijfsprocessen. Ondanks alle procedures voor afhandeling, keuring en verzenden, kan er altijd iets misgaan. Is een artikel onverhoopt verkeerd geleverd, beschadigd of defect, dan zorgen wij direct voor vervanging, uiteraard zonder daar kosten voor in rekening te brengen.

 

Milieu en veiligheid

Het spreekt voor zich dat wij zorgdragen voor het milieu. Om te borgen dat wij voldoen aan de milieu-eisen, zijn wij ISO 14001:2015 compliance. Op 10 april 2024 ontvingen wij De Groene Puim uit handen van Carla Kranenborg, wethouder gemeente Breda. Dit is een erkenning voor duurzaam en sociaal ondernemen. Daarnaast hebben wij de ambitie om in 2024 een certificaat van de CO2-Prestatieladder te behalen en zo snel mogelijk door te groeien naar het hoogste niveau. Uiteraard vinden wij ook veilig werken zeer belangrijk. Medewerkers zijn dan ook VCA-gecertificeerd en/of hebben een heftruckdiploma waar nodig. Daarnaast beschikken werknemers die werkzaamheden langs de weg verrichten over een certificaat voor 'veilig werken langs de weg'.

 

Keuringen en specialisaties

Onze medewerkers op de kalibratieafdeling zijn gekwalificeerd met NEN-3140 certificering en certificaten voor het omgaan met (Industrial Scientific) gasdetectoren. Hiermee hebben zij de juiste papieren om keuringen op meetapparatuur, gasdetectoren en andere elektrische arbeidsmiddelen uit te kunnen en mogen voeren. Daarnaast is een van onze medewerkers gecertificeerd Keurmeester Ladder, Trappen, Rolsteigers, Hijs-, Hef- en Valbeveiligingsmiddelen (NEN 2484 / NEN-EN 1004 / EN 1147 / EN 361 / EN 363 / NEN 818) en in het bezit van certificaten voor elektrische aansluitingen.

 

Snel, efficiënt en veilig bestellen via onze webshop

Om onze klanten snel en efficiënt te kunnen bedienen, maakt Visser & Visser gebruik van een webshop. Deze is 24/7 beschikbaar via een veilige https-verbinding en voldoet uiteraard volledig aan de eisen van de AVG. Vaste klanten kunnen via de portal op een eenvoudige manier hun bestellingen plaatsen. Nieuwe klanten kunnen een aanvraag doen om hier ook gebruik van te maken en een inlog te ontvangen.

p1938-doneerring

“kalibratie”