GPS meetapparatuur

Grondwerkzaamheden, een kavel inmeten of een park of tuin inrichten, met GPS meetapparatuur is het inmeten een koud kunstje. Wilt u GPS inmeetapparatuur kopen, dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Van GNSS-ontvanger tot toughpad; onze GPS apparatuur voor inmeten is van hoge kwaliteit, uiterst nauwkeurig en zeer betrouwbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De GPS meetapparatuur van Visser & Visser

GNSS (Global Navigation Satelite System) is de verzamelnaam voor alle GNSS-systemen, waaronder GPS, GLONASS, Galileo en Beidou-2 (ook wel Compass genoemd). Omdat GPS een term is die voor iedereen herkenbaar is, worden GNSS-ontvangers meestal GPS-ontvangers genoemd.

Dat u bij Visser & Visser aan het goede adres bent als het gaat om GPS-systemen, is wel duidelijk. Digitaal inmeten met GPS voor grond, weg- en waterbouw wordt namelijk wel heel gemakkelijk en nauwkeurig met de GNSS-ontvangers van Visser & Visser. Ook voor het realiseren van huisaansluitingen op elektra, water, gas en media gebeurt het inmeten steeds vaker met GNSS meetapparatuur. Naast een uitgebreid assortiment aan GPS meetapparatuur van de hoogste kwaliteit, bieden wij u ook nog eens de beste service! U kunt altijd contact opnemen met onze experts voor uitgebreid en deskundig advies, maar ook een demonstratie behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Daarnaast is onze webshop zó ingericht dat u gegarandeerd alle denkbare producten voor uw volgende klus kunt vinden: op onze website zijn allerlei apparatuur en accessoires voor het met GPS inmeten opgenomen, inclusief de uitgebreide informatie.

De verschillende GNSS-ontvangers van Visser & Visser

Juist omdat het assortiment van Visser & Visser zo uitgebreid is, adviseren wij u de tijd te nemen voor het lezen van de productomschrijvingen. Door de productspecificaties van de verschillende GPS systemen en andere producten voor met GPS inmeten naast elkaar te leggen, kunt u een goede vergelijking maken. Zo is de Topcon HiPer SR GPS Rover tot op de centimeter nauwkeurig en daardoor ideaal voor onder andere geometrische plaatsbepaling, landmeten en uitzetten. De bediening is een koud kunstje, één persoon kan werkzaamheden uitzetten of inmeten. Hierdoor hoeft u geen externe specialist meer in te huren, maar kunt u al uw metingen zelf uitvoeren. Daar waar u met de Topcon HiPer SR GNSS-ontvanger al een fantastisch bereik heeft in dichtbebouwde gebieden of onder de bomen, gaat de Topcon HiPer VR GPS ontvanger nog een stap verder. Deze kunt u uitbreiden met een TILTTM functie. Deze geavanceerde technologie compenseert scheefstand van de GPS-stok tot 15 graden uit het lood; ideaal wanneer u vaak in omgevingen werkt waarbij u de GNSS-ontvanger niet waterpas kunt zetten. Dit maakt het mogelijk om tot de rand van een gebouw meten, zonder dat u hierbij gebruik hoeft te maken van een offset. 

In ons assortiment vindt u ook het Nestle GPS Positioneer-systeem GNPS-42. Bij de ontwikkeling hebben de Duitse makers van Gottlieb Nestle GmbH rekening gehouden met gebruikers die geen speciale kennis van of ervaring hebben met inmeten in het veld en het uitzetten van coördinaten. Nestle slaagde er in een GPS positioneringssysteem neer te zetten dat zeer makkelijk in het gebruik is. Iedereen kan dan ook met deze GNSS-ontvanger overweg.

Toughpads voor GPS inmeetapparatuur

Naast de verschillende GPS-ontvangers, vindt u ook toughpads en veldcomputers van de gerenommeerde merken Topcon en Panasonic in ons assortiment. Een veldcomputer of toughpad is een Windows PC in zakformaat die zeer gebruiksvriendelijk is. Dankzij het compacte maar stevige design, het speciale outdoor LED-display dat ook bij fel zonlicht zeer goed leesbaar is en de flexibel te configureren poorten, kunnen mobiele werkers in alle situaties met een veldcomputer uit de voeten. Met een veldcomputer kunt u de gegevens die u met de GPS inmeetapparatuur ontvangt, direct op de meetlocatie verwerken. Deze outdoor tablets combineren de gegevens van de GNSS-ontvanger met een internet correctiesignaal (RTK) voor een nog nauwkeurigere plaatsbepaling.

Natuurlijk kunt u ook voor accessoires als GPS-houders en meetstokken bij Visser & Visser terecht. Hoe uw komende project er dus ook uitziet; bij Visser & Visser vindt u alle benodigdheden onder één dak. Neem direct een kijkje op onze website. Dat uw komende project met de GPS meetapparatuur van Visser & Visser een succes gaat worden, is een ding wat zeker is!

De specialisten van Visser & Visser staan voor u klaar!

GPS inmeet apparatuur koop je niet dagelijks. Daarnaast gaat het al met al om een behoorlijke investering. Reden waarom onze professionals altijd voor u klaar staan om uw vragen over GPS apparatuur voor digitaal inmeten in de grond, weg- en waterbouw te beantwoorden. Visser & Visser heeft ruim vijftig jaar ervaring in deze branche. Ons deskundig team adviseert u graag en kan bovendien een goede inschatting maken van het GPS systeem dat het beste bij uw situatie past. Ook verzorgen wij graag een vrijblijvende demonstratie. Aarzel dus niet en neem contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie. Dat geldt natuurlijk ook voor andere meetapparatuur of accessoires! Contact opnemen kan eenvoudig via onze website of door een e-mail te sturen naar info@visserbreda.nl. Bellen kan natuurlijk ook: u kunt ons elke werkdag bereiken op 076 – 541 5073.

GPS meetapparatuur kopen bij Visser & Visser

Heeft u GPS meetapparatuur gevonden die perfect aansluit bij uw situatie? Of u nu kiest voor een Topcon Hiper GPS systeem, of het geavanceerde positioneersysteem van Nestle: u plaatst de door u gewenste GPS inmeetapparatuur en eventuele toebehoren simpelweg in uw virtuele winkelmandje. Zodra u uw producten heeft afgerekend, komt ons team direct in actie om uw bestelling zo snel mogelijk op het door u aangegeven afleveradres te bezorgen.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”