Stroomvoorziening

Op de bouwplaats is een stroomvoorziening onmisbaar. Immers lopen diverse machines en gereedschappen op stroom. Helaas is niet altijd een stopcontact beschikbaar en moet u dus op zoek naar een oplossing. Gelukkig heeft Visser & Visser een geschikte oplossing voor uw energieprobleem. Bent u dus op zoek naar een externe stroomvoorziening dan hebben wij een breed aanbod voor u in huis. Check snel deze pagina om de producten te bekijken en met elkaar te vergelijken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het brede assortiment van Visser & Visser

Bij ons vindt u alle producten om zelf stroom op te wekken of uw stroom over de hele bouwplaats te verspreiden. Vanzelfsprekend heeft u in elke ruimte een stroomvoorziening nodig om uw gereedschap te kunnen gebruiken. Gelukkig vindt u bij ons de juiste apparatuur om stroom op te wekken en over de bouwplaats te verdelen.                                                                                                        

Een ruime keuze voor een zachte prijs

Visser & Visser heeft een brede productlijn met kabelhaspels om stroom te verspreiden. Elk van deze artikelen zijn geschikt voor op de bouwplaats. De kabelhaspels zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en beschikken over stofvrije en spatwaterdichte stopcontacten. De haspels hebben een zelfremmende functie bij het oprollen van de kabel. De kabelhaspels zijn in diverse lengtes zoals bijvoorbeeld 15 meter, 25 meter, 40 meter en 50 meter verkrijgbaar. De losse verlengkabels hebben een lengte van 10, 20 en 25 meter.

Welke stroomvoorziening heeft u nodig?

Wij adviseren u om de bijbehorende productspecificaties en de reviews die bij de producten staan zorgvuldig te lezen. Daardoor is het eenvoudiger om de artikelen voor de stroomvoorziening met elkaar te vergelijken. Zo kunt u er altijd zeker van zijn, dat u een geschikte stroomvoorziening vindt voor uw bouwklus.

Stroomvoorziening voor op de bouwplaats

Jammer genoeg beschikt niet elke bouwplaats over een werkende stroomvoorziening. In zulke gevallen is het verstandig een eigen verlengkabel bij zich te hebben om van een externe stroomvoorziening elektriciteit te tappen. Onder de categorie stroomvoorziening vindt u producten als een kabelhaspel, verlengkabel, verdeeldoos en aardlekschakelaar. Wilt u zelf stroom opwekken? Onder de categorie aggregaten vindt u verschillende mogelijkheden. Voor verdeelkasten op de bouwplaats kijkt u onder de categorie bouw en verlichting.

Heeft u nog vragen over de stroomvoorziening?

Wilt u graag meer over de producten binnen de categorie stroomvoorziening te weten komen of wilt u meer informatie over andere ijzerwaren binnen ons uiteenlopende assortiment? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen zij u alles vertellen over de verschillende soorten gereedschap en stroomvoorzieningen.

Bestel uw stroomvoorziening online

Wilt u graag een stroomvoorziening kopen, zodat u overal op de bouwplaats over een krachtige energiebron beschikt? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. U plaatst het gewenste artikel binnen enkele klikken in de virtuele winkelmand. Door de bestelling te betalen bent u binnen enkele werkdagen verzekerd van uw eigen betrouwbare stroomvoorziening. U ontvangt de bestelling op het door u aangegeven adres zodat u snel kunt beginnen met uw bouwproject.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

husqvarna-k1-pace