Stroomvoorziening

Op de bouwplaats is een stroomvoorziening onmisbaar. Immers lopen diverse machines en gereedschappen op stroom. Helaas is niet altijd een stopcontact beschikbaar en moet u dus op zoek naar een oplossing. Gelukkig heeft Visser & Visser een geschikte oplossing voor uw energieprobleem. Bent u dus op zoek naar een externe stroomvoorziening dan hebben wij een breed aanbod voor u in huis. Check snel deze pagina om de producten te bekijken en met elkaar te vergelijken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het brede assortiment van Visser & Visser

Bij ons vindt u alle producten om zelf stroom op te wekken of uw stroom over de hele bouwplaats te verspreiden. Vanzelfsprekend heeft u in elke ruimte een stroomvoorziening nodig om uw gereedschap te kunnen gebruiken. Gelukkig vindt u bij ons de juiste apparatuur om stroom op te wekken en over de bouwplaats te verdelen. Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft om stroom over de bouwplaats te verspreiden en verdelen. Van simpele verlengsnoeren tot kabelhaspels met meerdere stopcontacten. Ontdek het zelf op deze pagina!

Een ruime keuze voor een zachte prijs

Visser & Visser heeft een brede productlijn met kabelhaspels en verlengsnoeren om stroom te verspreiden. Zo verkopen we bijvoorbeeld kabelhaspels die alleen geschikt zijn voor binnengebruik, maar ook kabelhaspels die buiten gebruikt kunnen worden. Uiteraard beschikken deze laatstgenoemde over stofvrije en spatwaterdichte stopcontacten. Afhankelijk van hoeveel stopcontact u nodig heeft, kunt u kiezen uit kabelhaspels met drie of vier stopcontacten. De kabelhaspels zijn in diverse lengtes zoals bijvoorbeeld 15 meter, 25 meter, 40 meter en 50 meter verkrijgbaar. De meeste haspels hebben een zelfremmende functie bij het oprollen van de kabel. Tevens kunt u bij ons een lege kabelhaspel kopen.

De verlengkabels hebben een lengte van 10, 20 en 25 meter. Wilt u een losse verdeeldoos of stekkerdoos kopen? Ook dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Onze spatwaterdichte verdeeldoos met vier aansluitingen wordt zonder kabel geleverd. Daarnaast hebben wij ook een stekkerdoos met zes aansluitingen in ons assortiment. Deze stroomvoorziening beschikt over een schakelaar en een drie meter lang snoer.

Stroomvoorziening kopen? Let op de IP-waarde!

Wanneer u van plan bent om stroomvoorziening te kopen, is het zeer belangrijk om te letten op de IP-waarde, oftewel de International Protection rating. De IP-waarde geeft aan hoe goed een elektrisch apparaat bestand is tegen vocht en stof. De waarde bestaat altijd uit twee cijfers. Het eerste cijfer geeft de bescherming tegen stof aan. Het tweede cijfer heeft betrekking op de bescherming tegen vocht. Zo is IP20 alleen geschikt voor binnengebruik en kunt u voor buitengebruik het beste kiezen voor een minimale IP-waarde van 54. Combineer uw stroomvoorziening eventueel met een aardlekschakelaar. Zo weet u zeker dat u veilig kunt werken!

Welke stroomvoorziening heeft u nodig?

Wij adviseren u om de bijbehorende productspecificaties en de reviews die bij de producten staan zorgvuldig te lezen. Daardoor is het eenvoudiger om de artikelen voor de stroomvoorziening met elkaar te vergelijken. Zo kunt u er altijd zeker van zijn, dat u een geschikte stroomvoorziening vindt voor uw bouwklus.

Stroomvoorziening voor op de bouwplaats

Jammer genoeg beschikt niet elke bouwplaats over een werkende stroomvoorziening. In zulke gevallen is het verstandig een eigen verlengkabel bij zich te hebben om van een externe stroomvoorziening elektriciteit te tappen. Onder de categorie stroomvoorziening vindt u producten als een kabelhaspel, verlengkabel, verdeeldoos en aardlekschakelaar. Wilt u zelf stroom opwekken? Onder de categorie aggregaten vindt u verschillende mogelijkheden. Voor verdeelkasten op de bouwplaats kijkt u onder de categorie bouw en verlichting.

Heeft u nog vragen over de stroomvoorziening?

Wilt u graag meer over de producten binnen de categorie stroomvoorziening te weten komen of wilt u meer informatie over andere ijzerwaren binnen ons uiteenlopende assortiment? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen zij u alles vertellen over de verschillende soorten gereedschap en stroomvoorzieningen.

Bestel uw stroomvoorziening online

Wilt u graag een stroomvoorziening kopen, zodat u overal op de bouwplaats over een krachtige energiebron beschikt? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. U plaatst het gewenste artikel binnen enkele klikken in de virtuele winkelmand. Door de bestelling te betalen bent u binnen enkele werkdagen verzekerd van uw eigen betrouwbare stroomvoorziening. U ontvangt de bestelling op het door u aangegeven adres zodat u snel kunt beginnen met uw bouwproject.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”