Laser statieven

Een laser statief is onmisbaar als u met een bouwlaser werkt, alleen dan kunt u er zeker van zijn dat de metingen die u met uw bouwlaser maakt,  betrouwbaar zijn. Wilt u een laser statief kopen? Bekijk dan snel deze pagina! Visser & Visser is specialist op het gebied van meten. In ons assortiment vindt u dan ook een ruim aanbod aan laser statieven.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laser statief kopen bij Visser & Visser

Wilt u een laser statief kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres! Als specialist op het gebied van ‘meten’ hebben we niet alleen een ruim assortiment in bouwlasers; ook voor de bijbehorende laser statieven kunt u natuurlijk bij ons terecht. U kunt kiezen tussen verschillende aluminium of houten laser statieven. In veel gevallen is een aluminium laser statief de beste keuze. Werkt u vaak op plekken waar u te maken heeft met trillingen, dan is een houten laser statief zeker het overwegen waard. Gebruikt u het statief op een waterpasinstrument? Dan is een bolkop statief ideaal. Ook voor de verschillende accessoires helpen wij u graag verder. Zo kunt u een statiefschroef- of adapter bij ons aanschaffen.

Als u het laser statief bij ons aanschaft, profiteert u van de scherpste prijzen. Ook staan we bekend om onze betrouwbare levering. Wanneer u het statief vandaag bestelt, kunt u deze vaak al binnen enkele werkdagen op uw afleveradres in ontvangst nemen. Daarnaast beschikken we over een servicepunt voor kalibratie, reparatie en onderhoud van alle lasers. Zo wordt u in alle gemakken voorzien. Koop dus nu uw nieuwe laser statief bij Visser & Visser!

Nauwkeurig en comfortabel werken

Een laser statief of driepoot is onmisbaar als u met een bouwlaser werkt. Door de drie poten - met stevige pinnen aan de uiteinden - staat een laser statief op elke ondergrond zeer stabiel. Met een laser statief kunt u er dan ook zeker van zijn dat de metingen die u met uw laser maakt, betrouwbaar zijn.

Of u het statief nu in het gras, op de tegels of op het asfalt plaatst; met een laser statief werkt u altijd nauwkeurig en comfortabel. U kunt de laser statieven eenvoudig in elkaar vouwen. Bovendien zijn de statieven vaak voorzien van een riem of band, zodat u de poten bij elkaar kunt binden. Hierdoor is het laser statief makkelijk mee te nemen.

Aluminium laser statief

Bij Visser & Visser vindt u een breed assortiment aan laser statieven. Allereerst heeft u de keuze uit verschillende materialen. Aluminium is een veelgebruikt materiaal als het gaat om laser statieven. Aluminium is namelijk sterk, slijtvast en licht. Hierdoor kunt u het statief gemakkelijk vervoeren en is deze te gebruiken op verschillende ondergronden. De statieven beschikken over uitschuifbare poten, waardoor u snel en eenvoudig de juiste hoogte kunt instellen.

Houten laser statief

U kunt ook voor een houten laser statief kiezen. Deze statieven beschikken over het algemeen over betere dempingseigenschappen. Trillingen kunnen daardoor beter opgevangen worden. Dit is vooral handig in omgevingen waar trillingen voorkomen, die de meting kunnen beïnvloeden. Moet u vaak metingen verrichten bij een drukke weg of bij een drukke verkeerssituatie? Dan is een houten laser statief de beste keuze.

Verschillende modellen laser statieven

Naast de diverse materialen waar u uit kunt kiezen, hebben we ook verschillende modellen statieven in het assortiment. Iedere soort kan weer gebruikt worden voor een specifieke toepassing. Hieronder leest u meer over de verschillende laser statieven en de manier waarop ze gebruikt worden.

Vlak statief: het meest gebruikte laser statief

Het meest gebruikte statief voor een bouwlaser is een vlak laser statief. Dit type laser statief heeft een vlakke bovenkant en is voorzien van een schroefdraad waar u de laser op kunt bevestigen. Hierdoor staat de laser direct stabiel en startklaar; u kunt beginnen met meten.

Bolkop statief: ideaal voor waterpasinstrumenten

Ook zijn er statieven met een bolle bovenkant: het bolkop laser statief. Deze laser statieven werken hetzelfde als een vlak statief, maar zijn voorzien van een bol vlak aan de bovenkant. Deze laser statieven zijn uitermate geschikt voor waterpasinstrumenten. Deze instrumenten hebben namelijk een holle onderkant en sluiten daardoor perfect aan op het bolkop statief.

Laser statief met spindel: makkelijk instelbaar

Ten slotte bieden we het laser statief met spindel aan. Het vlak waar de bouwlaser op rust, kan dankzij deze spindel omhoog en omlaag worden bewogen. Op deze manier kunt u de juiste hoogte gemakkelijk instellen, zonder dat u het laser statief moet verplaatsen. Dit zorgt er ook voor dat uw metingen nauwkeurig uitgevoerd worden.

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze laser statieven, meetapparatuur of een ander product? Of wilt u nog meer informatie? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Omdat we al ruim 50 jaar ervaring hebben in het vak, voorzien we u in iedere situatie van deskundig advies. U kunt een e-mail sturen naar info@visserbreda.nl of voor direct advies bellen op 076 541 5073. Wij helpen u graag verder!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”