Laser statieven

Een laser statief of driepoot is een zeer handig hulpmiddel als u met een bouwlaser werkt. Door de drie poten - met stevige pinnen aan de uiteinden - staat een laser statief op elke ondergrond zeer stabiel. Met een laser statief kunt u zich ervan verzekeren dat de metingen die u met uw laser maakt betrouwbaar zijn. Bent u benieuwd naar het aanbod van Visser & Visser? Bekijk dan snel deze pagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De diverse materialen

Of u het statief nu in het gras, op de tegels of op het asfalt plaatst; met een laser statief werkt u altijd nauwkeurig en comfortabel. Laser statieven zijn in elkaar te vouwen en zijn uitgerust met een riem of band, zodat u de poten bij elkaar kunt binden. Hierdoor is het laser statief makkelijk mee te nemen.

Aluminium laser statief

Bij Visser & Visser vindt u een breed assortiment aan laser statieven. Allereerst heeft u de keuze uit verschillende materialen. Aluminium is een veelgebruikt materiaal als het gaat om laser statieven. Aluminium is namelijk sterk, slijtvast en licht. Hierdoor kunt u het statief gemakkelijk vervoeren en is deze te gebruiken op verschillende ondergronden. De statieven beschikken over uitschuifbare poten, waardoor u snel en eenvoudig de juiste hoogte kunt instellen.

Houten laser statief

U kunt ook voor een houten laser statief kiezen. Een houten laser statief heeft als voordeel dat het betere dempingseigenschappen heeft. Trillingen worden op deze manier beter opgevangen. Dit is vooral handig in omgevingen waar trillingen voor komen, die de meting kunnen beïnvloeden. Moet u vaak metingen verrichten bij een drukke weg of bij een drukke verkeerssituatie? Dan is een houten laser statief de beste keuze.

Verschillende soorten laser statieven

Naast de diverse materialen waar u uit kunt kiezen, hebben we ook verschillende soorten statieven in het assortiment. Ieder soort kan weer gebruikt worden voor een specifieke toepassing. Welke soorten wij hebben, leest u hieronder.

Vlak statief

Het meest gebruikte statief voor een bouwlaser is een vlak laser statief. Dit type laser statief heeft een vlakke bovenkant en is voorzien van een schroefdraad waar u de laser op kunt bevestigen. Hierdoor staat de laser direct stabiel en startklaar; u kunt beginnen met meten.

Bolkop statief

Ook zijn er statieven met een bolle bovenkant: het bolkop laser statief. Dit statief werkt op dezelfde manier als een vlak statief, maar heeft een bol vlak aan de bovenkant. Deze laser statieven zijn geschikt voor waterpasinstrumenten. Deze instrumenten hebben namelijk een holle onderkant en sluiten daardoor perfect aan op het bolkop statief.

Statief met spindel

Ten slotte bieden we het laser statief met spindel aan. Het vlak waar de laser op rust, kan dankzij deze spindel omhoog en omlaag worden bewogen. Op deze manier kunt u de juiste hoogte gemakkelijk instellen, zonder dat u het statief moet verplaatsen. Dit zorgt er ook voor dat uw metingen nauwkeurig uitgevoerd worden.

Laser statief kopen bij Visser & Visser

Wilt u een laser statief kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een groot aanbod van verschillende statieven. U hebt de keuze uit een aluminium en houten laser statief. Voor plekken waar u veel te maken heeft met trillingen, is een houten statief aan te bevelen. In andere gevallen is een aluminium laser statief een uitstekende keuze! Ook voor de verschillende accessoires helpen wij u graag verder. Zo kunt u een statiefschroef- of adapter bij ons aanschaffen.

Als u het laser statief bij ons aanschaft, profiteert u van de scherpste prijzen. Ook staan we bekend om onze betrouwbare levering. Wanneer u het statief vandaag aanschaft, leveren wij deze vaak binnen enkele werkdagen af op uw afleveradres. Daarnaast beschikken we over een servicepunt voor kalibratie, reparatie en onderhoud van alle lasers. Zo wordt u in alle gemakken voorzien. Koop dus nu uw nieuwe laser statief bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze laser statieven? Of wilt u nog meer informatie? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Omdat we al ruim 50 jaar ervaring hebben in het vak, voorzien we u in iedere situatie van deskundig advies. U kunt een e-mail sturen naar info@visserbreda.nl of voor direct advies bellen op 076 541 5073. Wij helpen u namelijk graag verder!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda