Afvalzakhouders

Bij Visser & Visser vindt u alles om zwerfvuil aan te pakken. Met onze afvalzakhouders en afvalringen kunt u afvalzakken gemakkelijk meenemen en open houden. Moet er een groter gebied vrijgemaakt worden van zwerfafval? Dan biedt het afvalzakwagentje van Visser & Visser uitkomst.  

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Netjes blijft netjes

In Nederland belandt ieder jaar tussen de 35 en 140 miljoen kilo zwerfafval op straat.  Ligt er ergens veel afval, dan gooien mensen daar makkelijk extra rommel bij. Bovendien voelen mensen zich minder veilig in zo’n vervuilde omgeving. Is het echter netjes en schoon, dan gedragen mensen zich daar ook naar; schoon blijft schoon. Het grondig aanpakken van zwerfvuil betaalt zich dus dubbel terug. De afvalzakhouders van Visser & Visser helpen daarbij.

Afvalzakhouders om mee te nemen

Gelukkig heeft Visser & Visser veel hulpmiddelen die het opruimen van zwerfvuil een stuk makkelijker maken. Het makkelijkste is om afval met een afvalgrijper  op te rapen. Daarna heeft u vanzelfsprekend iets nodig om het afval in te verzamelen mee te nemen. Hiervoor zijn onze met afvalzakhouders ideaal. Hieraan bevestigt u een stevige afvalzak. De afvalzakhouder Handihoop is een ring die voorzien is van een kunststof handvat. De ring heeft een doorsnee van 36 cm. Het elastische koord maakt het verwisselen van de afvalzak wel heel gemakkelijk. Deze afvalzakhouder is licht van gewicht en dus ideaal om mee te nemen naar een schoonmaakactie.

Iets groter is de aluminium afvalzakhouder handmodel. Deze eveneens licht metalen afvalzakhouder is naast een handgreep voorzien van een handige sluiting. Deze afvalzakhouder heeft een diameter van 40 cm. Voor dit model is er ook een reserve ring verkrijgbaar.

Afvalzakwagens van Visser & Visser

Als er veel afval ligt, kan een zak afval best zwaar worden. Moet u in uw eentje een groter gebied vrijmaken van zwerfafval, of ligt er gewoon erg veel? Dan biedt het afvalzakwagentje van Visser & Visser uitkomst. Het afvalkarretje is compact, opvouwbaar en weegt slechts ongeveer 4 kilo. Deze is dus gemakkelijk om mee te nemen, maar ook weer op te bergen. Ondanks het compacte design kunt u met deze afvalkarretjes met gemak zo’n 10 kg aan afval versjouwen. De lekvrije banden zorgen dat u niet voor onaangename verrassingen staat. De afvalzakhouder is afneembaar.

Andere producten om afval op te ruimen

U vindt alle producten die te maken hebben met het opruimen van afval in onze categorie zwerfvuil.

Ook voor robuuste afvalbakken biedt Visser & Visser een ruime keuze. Meer informatie over deze artikelen vindt u onder de categorie afvalbakken

Afvalzakhouders kopen bij Visser & Visser

Wilt u afvalzakhouders kopen, of heeft u uw oog laten vallen op het afvalkarretje van Visser & Visser? Als u uw keuze heeft gemaakt, kunt u de gewenste artikelen gemakkelijk toevoegen aan uw virtuele winkelmandje. Door deze bestelling vervolgens af te rekenen, krijgt ons team de melding dat we voor u aan de slag kunnen.

Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag! Dat geldt natuurlijk ook voor andere gereedschappen die in de groenvoorziening  van pas komen. Neem contact op met onze medewerkers van de verkoopbinnendienst door te bellen op 076 – 541 5073 of een e-mail naar info@visserbreda.nl te sturen. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website gebruiken.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”