Hamers

Tijdens het verrichten van bepaalde werkzaamheden is het van belang dat u over een aantal goede hamers beschikt. Met name voor bestratingswerkzaamheden is het handig om de juiste hamers bij u te hebben. Gelukkig kunt u deze eenvoudig bestellen bij Visser & Visser. Naast de geschikte plek voor uw hamers zijn wij ook het ideale adres voor advies op maat. Dankzij onze ruime ervaring in de huidige branche kunnen wij u altijd van passend advies voorzien. Bestel uw hamers vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 30

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De hamers van Visser & Visser

  Bij Visser & Visser vindt u veel verschillende hamers voor bestrating. We willen u er daarom van te voren op attenderen dat u altijd de productomschrijving doorneemt. Zo voorkomt u misverstanden en eventuele teleurstellingen op termijn. Bij Visser & Visser variëren de hamers onderling enorm. Zo kunt u bij ons terecht voor een kleine hamer, maar ook voor een klauwhamer bent u bij ons aan het juiste adres. Waar de ene hamer voorzien is van een handige, kunststof steel biedt weer een andere hamer een houten steel in combinatie met een houten dop. Naast dat wij een boel straathamers verkopen, vindt u bij ons ook verscheidene rubberen hamers en kaphamers. Alleen maar op zoek naar een goedkope hamer? Ook die hebben we voor u! Bestel uw hamers vandaag nog bij Visser & Visser!

  Het belang van een goede hamer tijdens uw werkzaamheden

  De uitdrukking ‘kwaliteit is prioriteit’ is niet geheel toevallig. Het is bij het verrichten van een boel werkzaamheden namelijk gewoon van belang dat de producten die u gebruikt van kwalitatief hoog niveau zijn. Met de hamers van Visser & Visser hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Als u bij ons een hamer aanschaft, gaat u tijdens uw volgende project hoe dan ook merken hoe prettig het is om kwaliteit vast te hebben!

  Vragen, opmerkingen of advies nodig?

  Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over een hamer van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de hamer bestelt die geschikt is voor uw volgende project! 

  Een hamer kopen bij Visser & Visser

  Een hamer kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw hamer bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

   

  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  husqvarna-k1-pace