Hamers

Bezig met een bestratingsklus? Dan kunt u niet zonder hamers die hiervoor geschikt zijn. Gelukkig vindt u bij Visser & Visser een breed assortiment aan hamers. Van straathamer en  rubberhamer tot tegelklopper en moker: bestel uw hamer vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 36

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 36

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De hamers van Visser & Visser

  Bij Visser & Visser vindt u veel verschillende hamers voor bestrating. Zo kunt u bij ons terecht voor een kleine hamer bestrating, maar ook voor een tegelklopper bent u bij ons aan het juiste adres. Waar de ene hamer voorzien is van een handige, kunststof steel biedt de ander weer een houten steel in combinatie met een houten dop. Naast dat het brede assortiment straathamers, kunt u ook bij ons terecht voor verschillende rubberen exemplaren en kaphamers. Alleen maar op zoek naar een goedkope moker? Ook die hebben we uiteraard voor u!

  Van straathamer en tegelklopper tot rubberhamer

  Iedere klus is anders en vraagt ook om andere gereedschappen en materialen. Daarom kunt u bij Visser & Visser verschillende soorten hamers voor bestrating kopen. Van straathamers en tegelkloppers tot rubberhamers. Straathamers zijn een onmisbaar stuk gereedschap bij het bestraten van opritten, terrasjes, paden en ga zo maar door. Ze hebben twee zijden. Voor het doormidden ‘slaan’ van stenen gebruikt u de kromme zijde. Wilt u de stenen vervolgens netjes aankloppen? Gebruik dan de andere kant met de rechte, afgeplatte zijde. Uiteraard kunt u hiervoor ook een speciale tegelklopper zoals de tegelklopper hout gebruiken.

  Een andere soort die veel gebruikt wordt voor de bestrating is de rubberhamer. Deze heeft een kop van, u raadt het al, rubber. Dit maakt deze hamer zeer geschikt voor het wat meer delicate werk; werk waarbij beschadigingen voorkomen moeten worden en waarbij het gebruik van een exemplaar met een stalen kop dus niet geschikt is.

  Bent u juist wel op zoek naar een hamer voor breekwerk? Kies dan voor onze moker met steel.

  Losse stelen en andere onderdelen

  Voor zowel verschillende rubberhamers als straathamers zijn losse stelen verkrijgbaar. Ook voor bijvoorbeeld een reserve nylon tegelklos, een extra dop voor de moker of een losse nylondop voor de combihamer bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres!

  Het belang van goed gereedschap tijdens uw werkzaamheden

  De uitdrukking ‘kwaliteit is prioriteit’ is niet geheel toevallig. Bij het verrichten van vele werkzaamheden is het namelijk gewoon van belang dat de producten die u gebruikt van kwalitatief hoog niveau zijn. Met de hamers van Visser & Visser hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Als u bij ons een hamer aanschaft, gaat u tijdens uw volgende project hoe dan ook merken hoe prettig het is om kwaliteit vast te hebben!

  Heeft u vragen of wilt u advies?

  Heeft u vragen, wilt u meer weten over onze bestratingsproducten of wilt u weten welke hamer het meest geschikt is voor uw bestratingsklus? Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en hebben dan ook altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons deskundige team. Zo weet u zeker dat u de hamer bestelt die geschikt is voor uw volgende project!

  Een hamer bestraing kopen bij Visser & Visser

  Een hamer bestraing kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk alle producten bestellen die u nodig heeft voor uw bestratingsklus. Ook vindt u in onze webshop diverse accessoires en toebehoren. Deze kunt u gewoon aan uw bestelling toevoegen. Denk aan een rubberen mokerdop, een nylon reserveklos voor uw tegelklopper of een houten steel, mocht deze op een gegeven moment aan vervanging toe zijn. Bij Visser & Visser vindt u het allemaal! Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling snel op het door u gekozen afleveradres verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van deskundige informatie en het juiste advies.

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”