Hamers

Tijdens het verrichten van bepaalde werkzaamheden is het van belang dat u over een aantal goede hamers beschikt. Met name voor bestratingswerkzaamheden is het handig om de juiste hamers bij u te hebben. Gelukkig kunt u deze eenvoudig bestellen bij Visser & Visser. Ook zijn wij het ideale adres voor advies op maat. Dankzij onze ruime ervaring in de huidige branche kunnen wij u altijd van passend advies voorzien. Bestel uw tegelkloppers en mokers vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 36

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-36 van 36

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De hamers van Visser & Visser

  Bij Visser & Visser vindt u veel verschillende hamers voor bestrating. We willen u er daarom van te voren op attenderen dat u altijd de productomschrijving doorneemt. Zo voorkomt u misverstanden en eventuele teleurstellingen op termijn. Bij Visser & Visser varieert het aanbod enorm. Zo kunt u bij ons terecht voor een kleine hamer, maar ook voor een klauwhamer bent u bij ons aan het juiste adres. Waar de ene voorzien is van een handige, kunststof steel biedt de ander weer een houten steel in combinatie met een houten dop. Naast dat wij een boel straathamers verkopen, vindt u bij ons ook verscheidene rubberen exemplaren en kaphamers. Alleen maar op zoek naar een goedkope moker? Ook die hebben we voor u!

  Van straathamer en tegelklopper tot rubberhamer

  Iedere klus is anders en vraagt ook om andere gereedschappen en materialen. Daarom kunt u bij Visser & Visser verschillende soorten hamers kopen. Van straathamers en tegelkloppers tot rubberhamers. Straathamers zijn een onmisbaar stuk gereedschap bij het bestraten van opritten, terrasjes, paden en ga zo maar door. Ze hebben twee zijden. Voor het doormidden ‘slaan’ van stenen gebruikt u de kromme zijde. Wilt u de stenen vervolgens netjes aankloppen? Gebruik dan de andere kant met de rechte, afgeplatte zijde. Uiteraard kunt u hiervoor ook een speciale tegelklopper gebruiken.

  Een andere soort die veel gebruikt wordt voor de bestrating is de rubberhamer. Deze heeft een kop van, u raadt het al, rubber. Dit maakt deze hamer zeer geschikt voor het wat meer delicate werk. Werk waarbij beschadigingen voorkomen moeten worden. En waarbij het gebruik van een exemplaar met een stalen kop dus niet geschikt is. Bent u juist wel op zoek naar een hamer voor breekwerk? Kies dan voor onze moker met steel.

  Het belang van goed gereedschap tijdens uw werkzaamheden

  De uitdrukking ‘kwaliteit is prioriteit’ is niet geheel toevallig. Het is bij het verrichten van een boel werkzaamheden namelijk gewoon van belang dat de producten die u gebruikt van kwalitatief hoog niveau zijn. Met de hamers van Visser & Visser hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Als u bij ons een hamer aanschaft, gaat u tijdens uw volgende project hoe dan ook merken hoe prettig het is om kwaliteit vast te hebben!

  Vragen, opmerkingen of advies nodig?

  Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over de producten van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de hamer bestelt die geschikt is voor uw volgende project! 

  Een hamer kopen bij Visser & Visser

  Een hamer kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw benodigde producten bestellen. Ook vindt u in onze webshop diverse accessoires en toebehoren. Accessoires en toebehoren die u extra aan uw bestelling kunt toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een rubberen mokerdop, een nylon reserveklos voor uw tegelklopper of een houten steel, mocht deze op een gegeven moment aan vervanging toe zijn. Bij Visser & Visser vindt u het allemaal! Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.


  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  nemo-grabo