Kabeldetectie

Het vinden van een geschikte kabeldetector voor uw volgende klus kan nogal een uitdaging zijn. Wellicht heeft u wat op het internet gekeken of bent u zelfs al in een aantal winkels geweest, maar helaas heeft u nog geen geschikte kabelzoeker kunnen vinden. Gelukkig bent u nu bij Visser & Visser terechtgekomen: dé plek voor uw nieuwe kabeldetector. Visser & Visser doet er alles aan om uw klus zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wanneer u voor uw volgende klus een detector nodig heeft, hoeft u niet langer te zoeken. Bestel hem vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kwaliteit van onze kabeldetector

Wanneer u kiest voor kwaliteit, kiest u voor een kabeldetector van Visser & Visser. Al onze detectors zijn voorzien van de nieuwste technologieën en dat maakt dat uw volgende project hoe dan ook soepel verloopt. U vindt bij Visser & Visser verschillende kabeldetectors. Zo kunt u beginnen met een basismodel, maar kunt u ook kiezen voor een geavanceerde kabeldetector die naast de plaats van de kabel, ook de diepteligging aangeeft. Al onze kabeldetectors worden gemaakt van de beste materialen. Visser & Visser doet er alles aan om uw volgende project zo soepel mogelijk te laten verlopen!

De verschillende kabeldetectie apparatuur van Visser & Visser

Bij Visser & Visser bieden we vier verschillende kabeldetectors aan. Elk apparaat is weer anders en biedt weer andere voordelen dan een andere kabeldetector. Dit kan de zoektocht soms best lastig maken. Allereerst wordt er bij de kabeldetectors van Visser & Visser onderscheid gemaakt tussen de kabeldetectors met- en zonder dieptemeting. Hiernaast kunt u onder andere kiezen voor een kabeldetector met vier zoekstanden of een variant met bijvoorbeeld dieptemeting en datalogging. Al onze detectors verschillen van elkaar en daarom is het altijd aan te raden dat u zowel de productomschrijving als de -specificaties bekijkt. Dit voorkomt eventuele misverstanden of verrassingen tijdens uw volgende project. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd terecht bij ons team vol specialisten!

Ook uw adres voor accessoires en toebehoren

Wij van Visser & Visser zijn ook uw adres voor accessoires en toebehoren. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een draagtas, een signaalgenerator, een signaalklem of een sonde voor uw kabeldetector. Ons complete assortiment aan accessoires en toebehoren voor uw detector vindt u op deze pagina. U kunt de accessoires gelijktijdig mee bestellen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze op een later moment aan te schaffen.

De handige draagtas met hengels maakt dat u uw detector inclusief eventuele accessoires en toebehoren eenvoudig kunt vervoeren. De draagtas biedt uitstekende bescherming zowel tijdens opslag als tijdens transport. Wilt u kabels en leidingen nog beter en makkelijker kunnen lokaliseren? Een signaalgenerator of signaalgever van Visser & Visser is de perfecte aanvulling op uw kabelzoeker en zorgt ervoor dat u alle mogelijkheden van uw apparaat optimaal kunt benutten. In combinatie met een signaalklem kunt u op een veilige manier rechtstreeks een signaal van de generator op een leiding, buis of kabel met een kleine diameter zetten. Wilt u leidingen en buizen kunnen traceren die niet van metaal zijn gemaakt? Zoals plastic gas- en waterleidingen, afwateringsbuizen en rioolbuizen? Dan kunt u met behulp van een sonde alsnog de loop van dit soort buizen en leidingen bepalen.

Vragen over een kabeldetector van Visser & Visser

Het kan best voorkomen dat u om de één of andere reden wat vragen, opmerkingen of problemen heeft omtrent een kabeldetector van Visser & Visser. Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde een oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden omtrent kabeldetectoren of riolering, uw problemen te verhelpen en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Dat is de service van Visser & Visser!

Een kabeldetector kopen bij Visser & Visser

U kunt uw kabeldetector grond gemakkelijk online bestellen. U plaatst uw nieuwe kabeldetectie apparatuur in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat vervolgens aan de slag om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen waarbij uw nieuwe kabeldetector hoe dan ook van pas komt. Kies voor kwaliteit en service, kies voor Visser & Visser!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda