Bosmaaiers

Een STIHL bosmaaier is de beste keus voor de professionele gebruiker. Ideaal voor het zwaarste maaiwerk, zoals het wegmaaien van struiken of taai gras, zaagwerkzaamheden in het bos of hakselen. Voor kleine groene percelen zijn de STIHL grastrimmers geschikt. Hiermee kunt u alle graskanten in de tuin trimmen, die moeilijk bereikbaar zijn met de grasmaaier.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bosmaaier benzine: voor het zwaarste maaiwerk

STIHL bosmaaiers benzine zijn de krachtpatsers onder de kantenmaaiers, ze zijn vele malen krachtiger dan een elektrische -of accu kantenmaaier.

De benzinemotor van de STIHL bosmaaier is per definitie milieuvriendelijk. Wij hebben verschillende bosmaaiers met een STIHL-tweetaktmotor met 2-MIX-technologie in ons assortiment. Deze staan garant voor uiterst een excellente trekkracht. Bovendien bespaart u tot 20% brandstof in vergelijking met de even sterke STIHL tweetaktmotoren zonder deze 2-MIX-technologie! Ook de emissie is tot 70% lager. Hiermee voldoen de bosmaaiers aan de emissienorm EU II. Ideaal dus in het landschap- en bosonderhoud! Is  er vaak veel te maaien? Kies dan voor een bosmaaier met een grote brandstoftank. Hiermee kunt u extra lang doorwerken zonder steeds bij te tanken.

Of het nu vriest dat het kraakt of het zo warm is dat de mussen van het dak vallen: het werk gaat altijd door. Om ervoor te zorgen dat u onder elke weersomstandigheid snel aan de slag kunt, zijn verschillende bosmaaiers voorzien van M-Tronic. Dit is een combischakelaar met maar één startpositie, die de koude en warme start elektronisch herkent. U kunt direct vol gas geven – zelfs bij de koude start. Ook is er een eenvoudig te wisselen winter- en zomerstand om te voorkomen dat het luchtfilter en carburator in de winter bevriest.

STIHL: ergonomisch en comfortabel

De STIHL bosmaaier staat niet alleen bekend om zijn kwaliteit en zijn trekkracht; er is bij de ontwikkeling ook veel aandacht aan ergonomie en comfort besteed. Zo beschikken vrijwel alle STIHL machines in ons assortiment over het STIHL anti-vibratiesysteem dat de arm- en rugspieren enorm ontlast. Hierbij is de greep vibratiearm door de rubberen buffers die de overdracht van trillingen verminderen. Ook multifunctionele handgrepen voor bediengemak, ergonomisch gevormde schoudergordels, een vergrendelbare gashendel met stopknop en een draaggreep, zijn kenmerken die u bij verschillende STIHL machines tegen zult komen. Kortom: het werken met STIHL tuingereedschap is comfortabel en krachten besparend.

Grastrimmer voor de hovenier

Gebruikt u de bosmaaier vooral voor het maaien van grasperken, het snoeien rond bomen, paden en randen in de tuin? Kies dan voor een wat lichtere grastrimmer. Hiermee kunt u in tuinen of parken gemakkelijk alle graskanten trimmen, die moeilijk bereikbaar zijn met de grasmaaier.

Accessoires voor bosmaaier bestellen

Ook voor de accessoires voor alle STIHL bosmaaiers bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Van maaikoppen, maaidraden, messen, staalborstels tot draaggordels, een helm met vizier of andere persoonlijke beschermingsmiddelen. En natuurlijk vindt u in onze webshop ook alles wat er nodig is voor het onderhoud van uw bosmaaier.

Bosmaaier kopen?

Wilt u een bosmaaier kopen? Wij bieden u een ruim assortiment aan bosmaaiers en grastrimmers voor professioneel gebruik. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs. Zij geven u graag deskundig advies.

 

kalibratie-visserbreda

husqvarna-k1-pace