Bosmaaiers

Een STIHL bosmaaier is de beste keus voor de professionele gebruiker. De bosmaaier benzine is ideaal voor zwaar maaiwerk, zoals het verwijderen van struiken, taai onkruid en hoog gras. Er is ook een lichte bosmaaier van STIHL. Deze is zeer geschikt voor de kleinere percelen. Trim hier bijvoorbeeld de graskanten mee, waar u met de grasmaaier moeilijk bij komt.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-25 van 25

Pagina
  • 2
  • van 2
    per pagina
    Van hoog naar laag sorteren
    Tonen als Foto-tabel Lijst

    Producten 25-25 van 25

    Pagina
  • 2
  • van 2
    per pagina
    Van hoog naar laag sorteren

    STIHL bosmaaier: ergonomisch en comfortabel

    De STIHL bosmaaier staat niet alleen bekend om zijn kwaliteit en zijn trekkracht; er is bij de ontwikkeling ook veel aandacht aan ergonomie en comfort besteed. Zo beschikken vrijwel alle STIHL machines in ons assortiment over een anti-vibratiesysteem dat de arm- en rugspieren enorm ontlast. Hierbij is de greep vibratiearm door de rubberen buffers die de overdracht van trillingen verminderen. Ook multifunctionele handgrepen voor bediengemak, de ergonomisch gevormde schoudergordels, een vergrendelbare gashendel met stopknop en draaggreep, zijn kenmerken die u bij verschillende bosmaaiers tegen zult komen. Kortom: het werken met STIHL tuingereedschap  is comfortabel en krachten besparend.

    Bosmaaier benzine: voor het zwaarste maaiwerk

    STIHL bosmaaiers benzine zijn de krachtpatsers onder de kantenmaaiers. Deze zijn vele malen krachtiger dan een elektrische bosmaaier.

    De benzinemotor van de STIHL bosmaaier is per definitie milieuvriendelijk. Wij hebben verschillende bosmaaiers met een STIHL-tweetaktmotor met 2-MIX-technologie in ons assortiment. Deze grasmaaiers staan garant een excellente trekkracht. Bovendien bespaart u tot 20% brandstof in vergelijking met de even sterke STIHL tweetaktmotoren zonder deze 2-MIX-technologie! Ook de emissie is tot 70% lager. Hiermee voldoen de bosmaaiers aan de emissienorm EU II. Ideaal dus in bos- en landschapsonderhoud! Is er vaak veel te maaien? Kies dan een bosmaaier met grote brandstoftank. Hiermee kunt u extra lang doorwerken zonder steeds bij te tanken.

    Ook voor het lichtere werk een geschikte benzine bosmaaier 

    Gebruikt u de bosmaaier vooral voor het maaien van grasperken, het snoeien rond bomen, paden en randen in tuinen en parken? Natuurlijk kunt u dan kiezen voor elektrische bosmaaier, ook wel grastrimmer genoemd. STIHL ontwikkelde echter ook een lichtgewicht bosmaaier benzine, die de voordelen van een lichte elektrische bosmaaier en de zwaardere benzine bosmaaier combineert. Met deze grastrimmer kunt u in tuinen of parken gemakkelijk alle graskanten trimmen, waar u met de grasmaaier niet zomaar bij komt. En omdat er aan een benzine bosmaaier geen snoer zit, is uw actieradius groot.

    Werkt onder elke weersomstandigheid

    Of het nu vriest of het zo warm is dat de mussen van de daken vallen: het werk gaat altijd door. Om ervoor te zorgen dat u onder elke weersomstandigheid snel aan de slag kunt, zijn verschillende STHIL bosmaaiers voorzien van M-Tronic. Dit is een combischakelaar met maar één startpositie, die de koude en warme start elektronisch herkent. U kunt direct vol gas geven – zelfs bij de koude start. Ook kunt u bij de bosmaaiers eenvoudig wisselen tussen de winter- en zomerstand. Hiermee voorkomt u dat het luchtfilter en carburateur in de winter bevriest.

    Accessoires voor bosmaaier bestellen

    Ook voor de bosmaaier accessoires bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Van maaikoppen, maaidraden, messen, staalborstels tot draaggordels, een helm met vizier of andere persoonlijke beschermingsmiddelen. En natuurlijk vindt u in onze webshop ook alles wat er nodig is om uw bosmaaier te onderhouden.

    Bosmaaier kopen?

    Wilt u een bosmaaier kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan STIHL bosmaaiers en grastrimmers voor professioneel gebruik. Alle modellen op onze website zijn voorzien van een duidelijke productspecificatie. Zo heeft u alle informatie over de bosmaaiers en andere snoeigereedschappen die van pas komen, bij elkaar. Met onze filterfunctie of vergelijkingsfunctie kunt u gemakkelijk producten selecteren en met elkaar vergelijken. Zo ziet u in één oogopslag welke bosmaaier het best bij uw werkzaamheden past.

    Heeft u een geschikte bosmaaier of grastrimmer gevonden voor uw project? Een bosmaaier kopen kan heel eenvoudig via onze webshop. Voeg het product toe aan uw virtuele winkelmand. Om uw bestelling af te ronden hoeft u alleen nog af te rekenen. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij meteen voor u aan de slag. Zo kunt u uw nieuwe bosmaaier binnen enkele dagen op het door u gekozen afleveradres verwachten!

    Vragen? Visser & Visser staat voor u klaar!

    Heeft u nog vragen over ons aanbod, de levering of over het gebruik van een STIHL bosmaaier of grastrimmer? Of wilt u weten welke bosmaaier het beste bij uw klus past? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Met meer dan vijftig jaar ervaring is Visser & Visser dé expert op het gebied van snoeigereedschapgroenvoorziening en andere gereedschappen en machines. Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar en helpt u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen.

     

    p1938-doneerring

    “kalibratie”