Heggenscharen

Bent u op zoek naar de perfecte heggenschaar voor het snoeien van hagen en struiken? Voor professioneel gebruik is een Stihl heggenschaar op benzine de beste keuze. Daarnaast vindt u ook de ‘ouderwetse’ hand heggenschaar bij Visser & Visser voor de finishing touch. Heggenschaar kopen? Bekijk hieronder het brede aanbod heggenscharen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De beste heggenscharen voor professionals

Bij Visser & Visser bieden we heggenscharen van de hoogste kwaliteit. Iedere medewerker in de groenvoorziening, elke hovenier en bosbouwer zal beamen dat een Stihl heggenschaar op benzine de beste keuze is voor de professionele gebruiker. Niet alleen de hoge kwaliteit is kenmerkend voor Stihl gereedschappen. De Stihl tuingereedschappen staan ook bekend om hun gebruiksgemak en levensduur. Vaak zijn STIHL heggenscharen uitgerust met een speciaal antivibratiesysteem. Hierbij worden trillingen op de greep geminimaliseerd, waardoor het werken minder kracht kost. Dankzij de speciale ElastoStart gebeurt het starten zonder belastende krachtpieken. Tot slot zijn de Stihl heggenscharen vaak voorzien van een Longlife-luchtfiltersysteem dat lange reinigingsintervallen en een betrouwbare bescherming van de motor garandeert. Zo weet u zeker dat u veel werkplezier heeft van uw heggenschaar bij uw trim werkzaamheden of bij het terugsnoeien. De heggenscharen van Stihl zijn beschikbaar in verschillende lengtes. Zo kunt u bij Visser & Visser kiezen voor een Stihl heggenschaar met een zaagblad van 45 centimeter, of bijvoorbeeld een Stihl met een zaagblad van 60 centimeter.

Hoe onderhoud ik mijn heggenschaar?

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw benzine heggenschaar is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Vocht is funest voor een heggenschaar. Hierdoor kan het zaagblad van de heggenschaar gaan roesten, waardoor dit bot wordt. Ook kan de benzine motor beschadigd raken, of kan er bij een elektrische heggenschaar kortsluiting ontstaan. Het is dus belangrijk om de heggenschaar na elk gebruik goed droog te maken. Vervolgens doet u er goed aan om de heggenschaar op een droge plek te bewaren. Hiermee kunt u de levensduur van uw STIHL heggenschaar aanzienlijk verlengen.

Hand heggenscharen van het merk Freund

Voor de finishing touch na het gemotoriseerd snoeien van de haag, is een hand heggenschaar ideaal. Hiermee kunt u de laatste uitspringende takken en blaadjes tot in detail bijwerken. Bij Visser & Visser vindt u hand heggenscharen van het professionele merk Freund. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de traditionele hand heggenschaar, met een bladlengte van 20 cm en stootrubber. Voor optimale krachtoverbrenging is de hard verchroomde heggenschaar met gegolfde snede de beste keuze. Deze is net als de traditionele heggenschaar handmatig voorzien van rubberen stootdempers en rode houten handgrepen. Deze handmatige heggenschaar heeft een bladlengte van 24 cm.

De beste tijd om een haag te snoeien met een heggenschaar

De meeste hagen hebben in ieder geval één goede snoeibeurt per jaar nodig. Zodra de langste dag van het jaar voorbij is, heeft de heg zijn sterkste groei gehad. Voor veel hagen is dit de beste tijd voor een grondige snoeibeurt. Afhankelijk van de soort haag,  weeromstandigheden in de late zomer of herfst en de groei van de haag, kunt u de hagen later nog een extra keer snoeien. Hierdoor zal de haag lange tijd strak blijven.

Koop uw heggenschaar bij Visser & Visser

Wilt u een heggenschaar kopen of zoekt u andere snoeigereedschappen voor professioneel gebruik? Wij helpen u graag verder. De hovenier, bosbouwer of medewerker groenvoorziening zal er zeker in slagen om een heggenschaar te kiezen die bij uw werkzaamheden en wensen past.

Met ruim 50 jaar aan kennis en ervaring in het vak kunnen wij garanderen dat we alleen de beste merken zoals Freund en Stihl heggenscharen aanbieden. Wanneer u bij Visser & Visser uw heggenschaar bestelt, weet u zeker dat u tegen de scherpste prijs een uitstekende kwaliteit heggenschaar in huis heeft. Wij hebben de heggenscharen altijd op voorraad, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe heggenschaar.

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen over het gebruik van de heggenscharen, snoeigereedschappen  of andere producten uit ons assortiment voor de groenvoorziening? Of wilt u meer weten over de levering van uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van deskundig advies te voorzien.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”