Heggenscharen

Is het tijd om uw heg te snoeien en bent u op zoek naar de perfecte heggenschaar voor uw tuinwerk? Niet alleen de planten hebben er profijt van wanneer u regelmatig de tuin bijwerkt met een heggenschaar. Het andere leven in de tuin plukt er ook de vruchten van. Daarnaast ziet uw tuin er natuurlijk een stuk verzorgder uit wanneer u eens in de zoveel tijd met de heggenschaar aan de slag gaat. Visser & Visser heeft een divers aanbod heggenscharen. Zo hebben we een elektrische heggenschaar, een heggenschaar op benzine en hebben we ook de ouderwetse hand heggenschaar in ons assortiment. Wil jij aan de slag met uw tuin of heg? Neem dan snel een kijkje op deze pagina. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heggenscharen van hoge kwaliteit

De lente breekt bijna aan en dat betekent dat het ook eindelijk weer tijd is om volop aan de slag te gaan in de tuin. Aangezien de langste dag van het jaar voorbij is, heeft de heg zijn sterkste groei gehad. De meeste hagen hebben in ieder geval één goede snoeibeurt per jaar nodig en dat kunt u dus het beste tijdens deze periode doen. Bij Visser & Visser bieden we heggenscharen van de hoogste kwaliteit. Zo hebben we de Stihl heggenschaar in ons assortiment en heggenscharen van het merk Freud. Deze merken zijn van hoge kwaliteit, staan bekend om hun gebruiksgemak en gaan jarenlang mee. Zo weet u zeker dat u veel plezier heeft van uw heggenschaar bij uw trim werkzaamheden of bij het terugsnoeien. De heggenscharen van Stihl komen in verschillende lengtes. Zo beschikken we over een Stihl van 45 centimeter en over een Stihl van 60 centimeter. 

Hoe onderhoud ik mijn heggenschaar?

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw heggenschaar is het belangrijk om het goed te onderhouden. Wat de levensduur van de heggenschaar in ieder geval ten goede brengt is, om de schaar op te bergen op een droge plek. Vocht is funest voor de heggenschaar. Dit zorgt er namelijk voor dat de schaar kan gaan roesten of dat er bij een elektrische heggenschaar kortsluiting kan ontstaan. Daarnaast is het belangrijk om de heggenschaar goed droog te maken na gebruik. Dit is wederom om roest te voorkomen, maar ook om de schaarbladen mooi scherp te houden.

Koop uw heggenschaar bij Visser & Visser

Wilt u een heggenschaar kopen of andere snoeigereedschappen die makkelijk zijn in gebruik en jarenlang meegaan? Wij helpen u graag verder bij Visser & Visser. Ons assortiment heggenscharen biedt een ruime keuze zodat u binnen de kortste keren al aan de slag kan met het snoeien van uw tuin. Met ruim 50 jaar aan kennis en ervaring in het vak kunnen wij garanderen dat we alleen de beste merken zoals Freud en Stihl heggenscharen aanbieden. Wanneer u bij Visser & Visser uw heggenschaar bestelt, weet u zeker dat u tegen de scherpste prijs een uitstekende kwaliteit heggenschaar in huis heeft. Onze voorraad is groot, dus u kunt al binnen enkele werkdagen aan de slag zijn in uw tuin.

Vragen?

Heeft u nog vragen over het gebruik van de heggenscharen, de rest van ons assortiment of bijvoorbeeld over de levering van uw nieuwe product? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien.

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo