ALMI tegel- en steenknippers

ALMI, een Nederlands bedrijf dat al meer dan 40 jaar steenknippers produceert, is hofleverancier van de tegel- en steenknippers bij Visser & Visser. Kiest u voor een ALMI tegelknipper, dan kiest u voor kwaliteit: een lange levensduur en gegarandeerd probleemloos werken. Van klinkers, tegels en trottoirbanden tot natuursteen, kalkzandsteen, betonsteen blokken en betonplaten, met een ALMI knipt u snel en netjes de gewenste afmeting.

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE ALMI TEGEL- EN STEENKNIPPERS?

Uitgebreid advies of een vrijblijvende demonstratie.

Neem contact op

ALMI tegel- en steenknippers voor strak straatwerk

Strak en nauwkeurig straatwerk: dat is waar de ALMI voor staat. De tegel- of steenknippers van ALMI kunnen dan ook alles aan. Of u nu in de (wegen)bouw werkt, stratenmaker of hovenier bent, voor elke toepassing is er een geschikte tegel- en steenknipper, waarmee u snel en netjes de gewenste afmeting knipt.

Wilt u extreem harde materialen als natuursteen, kinderkopjes en dikke tegels perfect knippen zonder inspanning? Kies dan voor een van de elektrische hydraulisch aangedreven steenknippers.

EXCELLENTE KWALITEIT EN EENVOUDIG TE BEDIENEN

Alle ALMI steenknippers worden op een geavanceerde robotcel gelast, om een constante en hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Bovendien worden alle onderdelen van de steenknippers elektrolytisch verzinkt, om zo voor een nog langere levensduur te zorgen. Het eindresultaat is een product van excellente kwaliteit.

De ALMI tegelknippers zijn stuk voor stuk eenvoudig te bedienen. De nieuwste modellen zijn uitgerust met de Easy Cutting Power technologie, waardoor deze 20% lichter knippen dan hun voorgangers.

VERHUUR

Heeft u een steenknipper slechts voor een korte periode nodig, of wilt u een specifiek model eerst uitproberen voordat u overgaat tot aanschaf? Visser & Visser heeft verschillende ALMI tegelknippers opgenomen in het verhuurprogramma.

Neem contact op voor meer informatie.

Verhuur

WIJ GEVEN U GRAAG ADVIES

Weten welke tegelknipper het beste past bij uw klus? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar. Ook voor reserveonderdelen kunt u bij Visser & Visser terecht.

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op
BEKIJK ONZE KEUZES

ALMI tegel- en steenknippers voor strak straatwerk

p1938-doneerring

“kalibratie”