Tegelknipper Almi AL-43S verzinkt

Artnr
s7281

  • Uitermate geschikt voor het knippen van (hardgebakken) klinkers en tegels
  • Extreem strak knipwerk door flexibel mes
  • Flexibel opgestelde hardmetalen driehoeksmessen
  • Minder krachtinspanning, beter knipresultaat
  • Dubbele-excentrische as-overbrenging om bovenmes nauwkeurig in positie te brengen

AL43S: flexibele messen en grote knipbreedte

De steenknipper is uitgerust met flexibele messen en een grote knipbreedte, ideaal voor het knippen van (hardgebakken) klinkers en tegels.

De AL43S is een steenknipper uit de speciale S-serie van Almi. Deze steenknippers zijn uitgerust met onder en boven een rij flexibel opgestelde hardmetalen (widia)snijtanden die zich aan het oppervlak van de steen aanpassen.

Minder krachtinspanning, beter knipresultaat met de AL43S

De gelijkmatige druk op de breuklijn geeft – met minder krachtsinspanning - een veel beter knipresultaat! Hardgebakken klinkers met een onregelmatig oppervlak tot 4 mm oneffenheid? De AL43S maakt er korte metten mee. De dubbele-excentrische as-overbrenging zorgt er voor dat het bovenmes nauwkeurig in positie wordt gebracht. Deze gepatenteerde precisietechniek, waardoor een Almi steenknipper lichter knipt en blijft knippen, vindt u alleen bij Almi.

De hoogte van de steenknipper kan eenvoudig afgesteld worden door de twee spindels. De draagplaten zijn voorzien van liniaal en gradenverdeling, waardoor de steen eenvoudig op maat kan worden afgeknipt.

Inzet gerobotiseerde lascel voor constante kwaliteit

Elke Almi steenknipper wordt geproduceerd op een geavanceerde gerobotiseerde lascel. Hiermee wordt een constante kwaliteit gegarandeerd. Bovendien worden alle onderdelen van de AL43S tegelknipper elektrolytisch verzinkt. Dit staat garant voor een extra lange levensduur!

Specificaties

Specificaties
Aandrijving Handmatig
Aantal spindels 2
Toepassing Recht en schuin (90° - 45°)
Gewicht 63 kg
Type mes Flexibel driehoeksmes
Merk Almi
Knipbreedte 100 - 430 mm
Kniphoogte 20 - 140 mm
Geschikt voor Klinkers, tegels en hardgebakken klinkers

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo