Wij adviseren u graag!

 

Alles onder één dak

 

Betrouwbare levering

 

Ruim 50 jaar ervaring

Tegelknipper Almi AL-43 easy verzinkt

Art. nr
s7276

  • Uitermate geschikt voor het knippen van grotere tegels
  • Easy Cutting Power technologie zorgt voor 20% lichter knippen
  • Gehard vierkantsmes: vierzijdig te gebruiken
  • Strak straatwerk door recht, schuin en nauwkeurig op lengte afknippen
  • Duurzame kwaliteit: alle onderdelen elektrolytisch verzinkt

Almi hofleverancier van tegel- en steenknippers

Almi, een Nederlands bedrijf dat al meer dan 35 jaar steenknippers produceert, is hofleverancier van de tegel- en steenknippers bij Visser & Visser. Kiest u voor een Almi AL43 steenknipper, dan kiest u voor kwaliteit: een lange levensduur en gegarandeerd probleemloos werken. De verschillende tegel- en steenknippers van Almi kunnen alles aan. Van klinkers, tegels en trottoirbanden tot natuursteen, kalkzandsteen, betonsteen blokken en betonplaten, met een Almi knipt u snel en netjes de gewenste afmeting. Of u nu in de (wegen)bouw werkt, stratenmaker of hovenier bent, voor elke toepassing is er een geschikte tegel- of steenknipper.

Groter knipoppervlak met de AL43 tegelknipper

De AL43 EASY is de grote broer van de AL33 EASY. Deze AL43 tegelknipper van Almi is natuurlijk net zo gebruiksvriendelijk als de andere steenknippers uit deze serie, maar heeft een groter knipoppervlak. De verlengde hefboom en het 10 centimeter langere mes maken het mogelijk om grotere tegels makkelijker te knippen met deze tegelknipper. Ook de draagplaat is berekend op grotere tegels. De liniaal en gradenverdeling op de draagplaat zorgen ervoor dat u de steen eenvoudig op de gewenste lengte knipt. De hoogte kan eenvoudig ingesteld worden met de enkele spindel. Net als de kleinere broers van de AL43 EASY is deze steenknipper uitgerust met de vernieuwde en gepatenteerde Easy Cutting Power technologie.

Duurzame kwaliteit: alle onderdelen elektrolytisch verzinkt

Bij de productie van alle modellen steenknippers wordt door de Almi Machinefabriek B.V. een geavanceerde lasrobot ingezet. Dit zorgt voor de continu hoge kwaliteit van de tegel- en steenknippers. Bovendien worden alle onderdelen van de AL43 Easy tegelknipper elektrolytisch verzinkt. Dit staat garant voor een extra lange levensduur!

Specificaties

Specificaties
Aandrijving Handmatig
Aantal spindels 1 (easy)
Toepassing Recht en schuin (90° - 45°)
Gewicht 60 kg
Type mes Vast vierkantsmes
Merk Almi
Knipbreedte 430 mm
Kniphoogte 10 - 120 mm
Geschikt voor klinkers en tegels

kalibratie-visserbreda

vacuum-handapparaat-model-nemo-grabo-plus-in-koffer

 

Wij adviseren u graag!

 

Alles onder één dak

 

Betrouwbare levering

 

Ruim 50 jaar ervaring